HomeViestejäJennifer Hoffman2.1.2021 - Ennustuksia vuodelle 2021

2.1.2021 - Ennustuksia vuodelle 2021

ENNUSTUKSIA VUODELLE 2021

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuodesta 2005 saakka olen kirjoittanut vuosiennustuksia ja joka vuosi sanon samaa: "Kirjoitan ennustuksia, vaikken pidä niiden kirjoittamisesta." Epäröin ennustusten tekemistä, erityisesti maailmantapahtumista, koska en halua vaikuttaa kenenkään ajatteluun tai kallistaa energiaa mihinkään tiettyyn suuntaan. Ilmentämisvoimamme ovat suuret nyt, ja luomme ajatuksillamme, joten siitä mitä ajattelemme, tulee todellisuutta, jossa elämme. Ja voimme käyttää tuota energiaa, miten tahansa haluamme, joten on tärkeää pitää fokus korkeataajuisessa laajentumisessa ja siinä maailmassa, jossa haluamme elää, antamatta sen lannistaa, mitä näemme "hulluksi tulleessa maailmassa".

Nyt enemmän kuin koskaan, yhteisessä kollektiivitietoisuudessamme on valtava voima, koska ihmiskunnan kollektiiviperhe on paljon tietoisempi kuin koskaan ennen itsestään, voimastaan, keskinäisestä yhteydestään ja paikastaan universumissa. Tämä tekee meistä tehokkaampia ja vahvempia ilmentäjiä. Jos ajatukset olivat voimakkaita jo aiemmin, ne ovat sitä nyt eksponentiaalisesti. Koska miljoonat ihmiset kymmenistä maista lukevat ennustuksiani ja voivat tulkita lukemaansa monin eri tavoin, näiden ennustusten jakaminen on tehtävä, jonka otan hyvin vakavasti, ja kirjoitan niitä hyvin huolellisesti. Ja olen huomannut, että ne ovat hyvin täsmällisiä, kun tarkastelen niitä vuoden kuluessa, minkä kannustan teitäkin tekemään.

Yksityiskohtia siitä, mitä tapahtuu, ei aina sisälly informaatioon, jonka jaan kanssanne, kun keskitytään enemmän siihen, mitä on mahdollista tapahtua tai mikä on energeettisesti linjassa sallimaan tiettyjen asioiden tapahtuminen tietyllä tapaa. Koska olemme kehittyneet hyvin paljon tämän vuosisadan alun jälkeen, sen tietäminen, että erilaisia mahdollisuuksia on käytettävissä, palvelee päätöksenteko-oppaana, ei vakavana varoituksena tulevan vuoden tapahtumista.

Kun luet näitä ennustuksia, vältä etsimästä vahvistusta "tuleville asioille", äläkä etsi tuomiopäiväskenaarioita, kun itse kieltäydyn pitämästä niitä mahdollisuutena. Käytä tätä informaatiota sen sijaan työkaluna ohjata omaa elämääsi ja energiaasi, kun aloitat uuden vuoden, joka on täynnä mahdollisuuksia, voimaa ja potentiaalia. Vältän tarkoituksella niitä tuomiopäivä- tai "kuu taivaalta" -ennustuksia, joita muut tekevät. Osittain siksi, etten usko huonojen tapahtumien ennustamisen palvelevan mitään hyödyllistä tarkoitusta, koska tiedän, että meillä on kontrolli omaan elämäämme yksilö- ja kollektiivitodellisuudessa.

Enkä usko pelkän suloisuuden ja valon latelemiseen – ja se uskomus, että universumi tekee kaiken paremmaksi ja meistä huolehditaan (ilman aktiivista osallistumistamme) on epärealistinen. Se ei ole yhtenevä oman roolimme kanssa universumin kanssaluojina ja se on siksi myös väärää informaatiota, joka on suunniteltu elättämään sitä uskoa, että elämämme kehittyy ennalta määrätyllä tavalla, jota meillä ei ole voima estää, muuttaa tai kontrolloida.

Oletko valmis säteilemään kirkkaasti taas vuoden? Tämä vuosi on erilainen, koska säteilemme paljon korkeammalla energiataajuudella ja meitä täydentävät monet muut ihmiset. Tiedän, että tämä matka on ollut äärimmäisen pitkä ja toisiaan haastava – olemme olleet tällä matkalla useita vuosikymmeniä. Mutta ylösnousemuksen evoluutiospiraalia ei saavuteta päivässä, emmekä voi mitata monien elämien matkalla saavutettua menestystä sillä, mitä yhdessä elämässä tapahtuu.

Nauti tästä 1.1.2021 nauhoitetusta "Vuoden 2021 tervetuliaisjuhlasta".

Saattaa olla vähän vaikeaa päästä alkuun vuonna 2021, erityisesti vuoden 2020 haasteiden ja kaaoksen jälkeen. Se mitä tapahtui viime vuoden aikana, on yllättänyt kaikki, ja pelon, elämän häiriintymisen ja kaaoksen edessä vielä yllättävämpiä ovat saattaneet olla niiden ihmisten reaktiot, jotka luulit tuntevasi. Mutta ne vuoden 2020 teemat jotka olin pannut merkille "Vuoden 2020 ennusteissa" – selkeys, itseluottamus ja yhdenmukaisuus – toteutuivat, mutteivät kenties odottamallamme tavalla.

Sanon sen uudestaan: se uskomus, että tämä ylösnousemusprosessi on pelkkää suloisuutta, valoa, keijuja ja yksisarvisia ja lipun karkkimaahan saa jokainen, joka siihen uskoo, on aiheuttanut paljon vahinkoa. Tämä on työtä – kovaa työtä – ja olemme juuri saaneet loppuun yhden kaikkein haastavimmista vuosista, kenties siksi että luulimme tämän tulevan helpommaksi edetessämme, ei vaikeammaksi. Mutta sitoutumisemme ja päättäväisyytemme viimeinen testi oli vuosi 2020 – selkeyden, itseluottamuksen ja rohkeuden vuosi.

Hyvästi vuosi 2020

Saitko selkeyttä elämästäsi ja yhteyksistäsi vuonna 2020? Tehtiinkö totuus selväksi (mistä selkeydessä on kyse), vaikka se olisi ollut vaikea totuus?

Saitko itseluottamusta, jos sinun täytyi puolustaa totuuttasi ja uskoa, että olit oikealla polulla, vaikka kaikki elämässäsi tapahtuva sai sinut kyseenalaistamaan omat valintasi? Saitko rohkeutta, kun sinun täytyi tehdä valintoja – antaa periksi vai siirtyä eteenpäin, vahvistaa päättäväisyyttä vai siirtää energiarajoja mukautuaksesi muiden tarpeisiin ja pelkoihin?

Entä aidon yhdenmukaisuuden luominen elämääsi, kun sinun täytyi punnita sen seuraamuksia, jäätkö rajoittuneisuuteen vai laajennutko suurempaan vaurauteen ja uusiin mahdollisuuksiin? Et ehkä ole päässyt käsiksi niihin vuonna 2020, mutta viet tuon oppimisen ja valintojesi tulokset vuoteen 2021.

Mitä tuomme vuodesta 2020 vuoteen 2021? Rohkeutemme, itseluottamuksemme ja yhdenmukaisuutemme, oppimamme oppitunnit, tekemämme päätökset ja kaiken, minkä voitimme ja minkä yli nousimme, ja voimaantumisen, jonka saimme uuden energiaperustan luomiseen uudelle vuodelle.

Vuosi 2021 alkaa hyvin harvinaisella ja historiallisella aspektilla, joka itse asiassa tapahtui 21.12.2020: Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä Vesimiehessä. Pelkän yhtymän sijasta, kumpikin planeetta siirtyi Vesimiehen merkkiin samanaikaisesti. Tätä ei ole tapahtunut sitten vuoden 1226, ja se siirtää meidät raskaasta maaenergiasta uuteen ilmaenergiajaksoon, joka tuntuu paljon mukavammalta jokaiselle, joka on energiaherkkä ja jolla on ollut hyvin epämukavaa 3D-tiheydessä.

Sen seurana on koko vuoden Saturnuksen ja Uranuksen neliö, joka lisää maadoittumistekijän varmistamaan, että visiomme ovat maadoittuneet sielutehtävämme ja elämäntarkoituksemme todellisuuteen. Uskon myös, että Saturnuksen ja Uranuksen neliö paljastaa ne viheliäiset teknologiat, jotka eivät palvele mitään hyödyllistä tarkoitusta ja ovat luonteeltaan hyvin uhkaavia, ja pysäyttää sen "tieteellisen" kehityksen, joka ei hyödytä ihmiskuntaa.

Vuoden 2021 teemoja

Vuoden 2021 teemoja ovat tarkoituksellinen luominen ja energeettinen täysivaltaisuus. Tarkoituksellinen luominen merkitsee aikomusvoimamme käyttämistä todellisuutemme luomisessa, mutta se on enemmän kuin pelkän aikomuksen ilmaisemista, odottaen ja katsellen sitten kädet ristissä sen kehittymistä. Se on mutkikkaampaa ja vaatii osallistumista, ja meidän täytyy aktiivisesti osallistua uskomuksilla, ajatuksilla, sanoilla ja teoilla työntäen tuota energiaa eteenpäin. Olemme nyt aktiivisempia ja osallistuvampia mukanaolijoita sen henkilökohtaisen ja kollektiivisen todellisuuden luomisessa, jonka haluamme nähdä elämässämme ja maailmassa.

Huomasitko, miten monet ihmiset ovat kutsuneet vuotta 2020 "suureksi heräämiseksi"? Vuoden 2020 kaaos oli todellakin seurausta globaalista heräämisestä siihen heikentämisen, hallitsemisen, alistamisen ja kontrolloinnin dystooppiseen agendaan, jota on yritetty tuputtaa vuosikymmeniä. Näimme sitä tyrkytettävän meille 2020 ja nousimme sitä vastaan. Luomisaikomusvoimaamme käyttäen voimme palauttaa maailmamme, elämämme ja elämäntyylimme normaaliksi. Ei hallinnan, kontrolloinnin, eristämisen, kansalaisoikeuksien ja -vapauksien pidättämisen dystooppiseksi uudeksi 3D-normaaliksi, vaan energeettisen täysivaltaisuuden ja sen edustaman sielukumppanuuden uudeksi normaaliksi.

Energeettisen täysivaltaisuuden myötä tunnustamme itsemme oman energiamme, todellisuutemme, ilmentämisvoimamme ja henkilökohtaisen ja kollektiivisen todellisuutemme kontrolloijiksi. Tässä meistä tulee sieluenergiamme ruumiillistuma, yhteisymmärrys joka edustaa yhteistä Lähdeyhteyttämme ja jumalaista valoperintöämme. Olemme yksilöllisiä valonkipinöitä, jotka säteilevät yhdestä Lähteestä. Olemme kaikki kollektiivinen ruumiillistuma yhdestä ainoasta sielusta, joka on kaiken Lähde, ja samalla olemme myös tämän valon yksilöllinen ruumiillistuma omana persoonallisuutenamme. Yksi ainoa Lähdeyhteytemme on universumin "singulaarisuus" ja ainutlaatuisuutemme valitsee, miten ilmaisemme tuota yhteyttä omana itsenämme.  

Energeettinen täysivaltaisuus on tämän jumalaisen valoperinnön ilmaisemista, valomme ilmaisemista olemuksemme kautta. Energeettinen täysivaltaisuus ei merkitse, että on kontrolloiva, pomottava tai itsekäs. Se on ainoa tapa, jolla voimme saavuttaa energeettisen eheyden ja yhdenmukaisuuden ja johtaa energiamme sisään- ja ulosvirtausta, jotta aikomuksistamme tulee todellisuutemme korkeimmalla ja parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Se on tehtävämme 2021. Oletko valmis siihen?

Voimajaksot

Voimajaksot ovat vuoden aikana ajankohtia, jolloin energia on voimakkaampaa ja aktiivisempaa kuin muina aikoina. Nämä voimajaksot ovat arvioita, mutta tavallisesti hyvin paikkansapitäviä. Meillä on paljon voimajaksoja ja muita voimakkaita aspekteja tänä vuonna.

Jakso tammikuusta huhtikuun lopulle on vahva voimajakso, koska Merkuriuksen perääntymistä lukuun ottamatta 30.1.–20.2. kaikki muut planeetat kulkevat eteenpäin. Ja Merkuriuksen perääntyminen Vesimiehessä lisää vain ylimääräisen vahvuuskerroksen uuteen ilmaenergiapuumerkkiimme. Uskon myös, että tuolloin elämä alkaa palata normaaliksi – sulut loppuvat, kaaos vähenee ja saamme vapautemme ja elämämme takaisin.

Toinen voimajakso sisältää toukokuun ja kesäkuun, tämän vuoden pimennysjakson kera. Lisää niistä kuukausittaisissa energiaraporteissa. Tämän jakson aikana – ja elokuuhun saakka – uskoakseni näemme monien ihmisten vaihtavan kotia, menevän uusille alueille ja luovan uusia yhteisöjä, joissa on energeettisesti yhteensopivia ystävyksiä ja perheitä. Olen kirjoittanut useita vuosia energiaperheiden muodostamisesta, ja nyt olemme valmiita tekemään sen, erityisesti koska hyvin monet ihmiset ovat heränneet vuoden 2020 kaaoksen jälkeen.

Toinen voimajakso kattaa syys- ja lokakuun. Luulen, että näemme joitain sääongelmia, seismistä (maanjäristys)aktiivisuutta ja uutta itsetuntoa, ja omistamme omat saavutuksemme, mikä on helpompaa, kun meitä ei stressaa eläminen paikoissa, joihin emme kuulu ja joiden kanssa emme ole energeettisesti synergiassa.

Joulukuu on neljäs voimajakso, ja sitä leimaa Uranuksen ja Saturnuksen tarkka neliö koko kuukauden, mikä vie meidät vuoteen 2022. Ja vuoden lopussa kuunsolmut vaihtavat jälleen merkkiä ja siirtyvät Härkään ja Skorpioniin. Kaksossolmut jotka meillä on ollut koko vuoden 2020, olivat samassa merkissä myös 2000, joten siirrymme nyt uuteen energiasykliin, joka on kypsempi, harkitumpi ja kokeneempi.

Muista, että Pluto on edelleen Kauriissa, ja vaikkei sen seurana ole Saturnus kuten vuonna 2020, se toimii edelleen taustalla, ruopaten esiin pimeintä 3D-tiheyttä ja tuoden sen valoon. Älä ole huolissasi koston saamisesta – universumilla on hyvin luovia ja nokkelia tapoja nuhdella niitä, jotka haluavat välttämättä häiritä valoa ja elää pimeytensä kautta. Niin ei ole hyvä tehdä, erityisesti hyvin aktiivisen Pluton myötä vuoteen 2023 saakka.

Jupiter tekee vain yhden yhtymän Saturnuksen kanssa – tammikuussa ja helmikuussa – kun se viuhahtaa Vesimiehen läpi, siirtyy Kaloihin toukokuussa ja kesäkuussa ja perääntyy sitten Vesimieheen, lopettaen vuoden astumalla Kaloihin 30.12. Tämä tuo hyvin kehittyneen henkisen elementin vuoden 2021 energiaan, mikä lisää Vesimiehen korkeampaa ajatteluvärähtelyä koko vuoden.

Kuten joka vuodesta, tästä tulee sellainen, mitä päätämme tehdä siitä, ja se miten käytämme ulottuvillamme olevaa energiaa, päättää, mitä tapahtuu. Olemme oppineet aiempina vuosina, ettei ole mitään voimakkaampaa kuin kollektiivinen aikomuksemme. Energia on olemassa puhtaana potentiaalina. Me olemme sen ilmaisuväline, joten se minkä ilmaisemme aikomukseksemme, kanavoi energiaa muotoon. Kun vaadimme energeettisen täysivaltaisuutemme, meistä tulee voimakkaita energia-astioita ja todellisuudestamme tulee puhtaan potentiaalin ilmaisumuoto, kun energia kohtaa aikomuksen ja aikomuksesta tulee todellisuutta.

Meillä on paljon voimaa käytössämme nyt, ja meillä on tietoa, rohkeutta ja itseluottamusta käyttää sitä. Siis älä anna minkään estää sinua olemasta itsevarma, rohkea ja sitoutunut omaan tarkoitukseesi. Ilo on korkeinta energiavärähtelyä universumissa. Ilossa oleminen, ilon ilmaiseminen ja elämästä nauttiminen on se syy, miksi olet täällä. Nauti itsestäsi/olostasi – ilo on sinun tarkoituksesi.

Loppuajatuksia

Teen näitä ennustuksia huolellisesti, koska mitään ei ole kiveen hakattu ja meillä on luomisvoima koko henkilökohtaiseen ja kollektiiviseen todellisuuteemme. Vaikka sekä pimeys että valo ovat mahdollisuuksia, halumme rauhan, rakkauden, ilon ja vaurauden energiaan kaikille, sallii niiden olla planeetan hallitsevia energioita.

Jos haluamme erilaisen maailman, meidän täytyy ilmaista aikomuksia tuollaisen maailman toteutumiseen. Se voi toteutua, jos teemme sen ihmiskunnan kollektiiviperheenä. On meidän aikamme toimia kollektiivisen yksimielisyytemme, yhden Lähteen kautta, joka on kaiken lähde, mikä edustaa "singulaarisuuttamme", ykseyttämme ja kollektiivista ylösnousemusmatkaamme.

Oman edun aikakausi on loppunut, ja kollektiivisen edun aikakausi on saapunut.

Olemme siirtyneet uudesta ajasta valoaikaan. Olemme torjuneet 3D-ajattelumallien vallan, ahneuden, hallinnan, kilpailun ja kontrollin, ottaaksemme avosylin vastaan 5D-ajattelumallien yhteyden, yhteistyön, yhteisöllisyyden ja luovuuden. Olemme nyt täydessä integrointimoodissa, eteenpäin ja ylöspäin.

Säteilkää, valomajakat, olkaa rohkeita, ilmaiskaa voimakkaita aikomuksia, asettakaa vahvat energiarajat, ja tehdään tästä upea vuosi meille ja kaikille ihmisille.

Suurella rakkaudella jatkuvaa läsnäoloanne ja tukeanne kohtaan tällä ylösnousemuspolulla, toivotan teille suurimpia, parhaimpia ja kirkkaimpia siunauksia uudelle vuodelle. Minulle on kunnia olla opas teille, ja luottamuksenne, uskonne ja rakkautenne tekee minut nöyräksi.

Monia siunauksia,

Jennifer Hoffman
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >