HomeViestejäJennifer Hoffman5.1.2020 - Tammikuun 2020 energiaraportti

5.1.2020 - Tammikuun 2020 energiaraportti

TAMMIKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
5.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Voitko uskoa, että olemme vuodessa 2020 ja siirtymässä nyt 2000-luvun kolmanteen vuosikymmeneen? Voitko uskoa, että siitä on 20 vuotta, kun 2000-luku alkoi?
 
Tiedän, että se on ollut vaikeaa aikaa monille, mutta meidän täytyy siirtää toteutumattomat odotuksemme ja pettymyksemme sivuun, koska henkilökohtainen matkamme oli osittain riippuvainen kollektiivin heräämisestä.
 
Sinun täytyy ymmärtää Portaalinvartijan sielutehtäviä, joista voit oppia lisää, ja nähdä, miten tämä tärkeä sielutehtävä pätee sinuun ja elämäntarkoitukseesi. Voit lukea lisää niistä tältä sivulta ja rekisteröityä portaalinvartijakurssille.
 
Tammikuu 2020 on siirtymä- ja transformaatiokuukausi, voimallisten muutosten käännekohta ja potentiaali on olemassa, meidän täytyy vain käyttää se.
 
Vuotena joka lupaa olla hurjaa kyytiä, tammikuun energia on villi kortti – ennustamaton, äärimmillään potentiaalia ja tupaten täynnä halua toimintaan ja tuloksiin, ja mikä tahansa tulos on mahdollinen. Tämä ei ole mahdollisuuksien pitopöytä, joka on katettu meille – se on enemmänkin nyyttikestit, joihin meidän täytyy tuoda jotain. Se mitä tuomme pöytään tässä kuussa, on yhtä tärkeä, kuin kaikkien muiden panokset. Halusimme tuoda yhteisöllisyyden, yhteyden, yhteistyön ja luovuuden 5D-energioita elämäämme ja maailmaan. No, ne ovat täällä, ja nyt kun olemme ulkona karmatiheyden ja -kohtalon voimakkaimmista energioista, lopputulokset riippuvat meistä.
 
Tammikuu ei alkanut rauhallisesti ja tauon kera, jotta voisimme toipua uudenvuoden juhlista. Meidän täytyy aloittaa energisesti ja innostuneesti, koska olemme pimennysjaksossa ja on myös isoja energiasyklejä. Mutta show'n tähti tässä kuussa on monumentaalinen ja kerran reilussa 500 vuodessa tapahtuva Saturnuksen ja Pluton yhtymä Kauriissa, joka jatkuu kolme vuorokautta 12.–15.1.2020. Tämä menee ennätyskirjoihin, ja se tapahtuu nyt. Se on myös aktiivinen koko vuoden, joten tunnemme sen vaikutukset jonkin aikaa.
 
Saturnuksen ja Pluton yhtymän lisäksi olemme siirtymäjaksossa, joka alkoi uuden kuun pimennyksestä 26.12. ja loppuu täysikuun pimennykseen 10.1., juuri ennen tuota yhtymää. Tästä tulee kiireinen viikko. Ja se vasta aloittaa tammi-maaliskuun hauskanpidon, johon sisältyy Merkuriuksen perääntyminen ja Saturnuksen siirtyminen Vesimieheen ensimmäistä kertaa sitten helmikuun 1991. Monet sykit jylläävät tällä hetkellä ja auttavat meitä siirtymään seuraavalle ylösnousemustasolle ja ruumiillistamaan uusia moniulotteisia aspektejamme.
 
Menneisyyden kokemuksia nousee näissä sykleissä, jotta voimme tehdä erilaisia valintoja, ja toivottavasti laittaa uuden värähtelytaajuuden niihin. Jotta tuskasta tulee rauhaa, tuomitsemisesta tulee hyväksyntää, surusta tulee iloa ja katumus asettaa uusia aikomuksia menestymiselle.
 
Hyvin monien ihmisten varoittaessa meitä Saturnuksen ja Pluton yhtymästä, meidän ei tarvitse tuomita ennalta sen potentiaalia ja lopputuloksia. Se mitä kullekin tapahtuu, riippuu siitä, mitä omassa elämässämme tapahtuu, aikomuksesta jonka olemme ilmaisseet transformoitumiseen, oppitunneista joita olemme oppineet ja omasta potentiaalistamme. Tälle prosessille ei ole standardia – se riippuu kokonaan henkilökohtaisesta polustamme, energiastamme, sielutehtävästämme, sielutarkoituksestamme ja kyvystämme ruumiillistaa uusia energiataajuuksia. Samalla kun osallistumme kollektiiviseen ylösnousemusmatkaan, olemme jokainen henkilökohtaisella polulla.
 
Tammikuun energiat saattavat olla sinulle helppoja tai kohtuullisia tai erittäin vaikeita. Kaikki kokevat nämä energiat eri tavalla. Tässä prosessissa voi auttaa, kun muistaa, että olemme jokainen energeettisesti itsenäinen ja sen kontrollissa, miten energia virtaa omassa energiakentässämme. Meillä ei ole kontrollia kenenkään muun energiaan. Kun toteutamme aikomustamme ja asetamme voimakkaat energiarajat, luomme vahvan perustan yhdenmukaisuudelle ja energiajohtamiselle. Siis uneksi rohkeasti isojen aikomusten kera, säteile valoasi kirkkaasti ja kiinnitä turvavyö sitä hurjaa ajelua varten, joka on edessä! Lisäksi varmista, että tuot nyyttikesteihin jotain, mistä todella pidät. Upea kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >