HomeViestejäJennifer Hoffman1.12.2019 - Joulukuun 2019 energiaraportti

1.12.2019 - Joulukuun 2019 energiaraportti

JOULUKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Annetaanpa show'n alkaa nyt, kun valmistaudumme siirtymään uudelle vuosikymmenelle ja monumentaaliseen astrologiseen aspektiin, joka tapahtuu vain kerran 516 vuodessa. Se on transformaation kellonsoitto, jonka jokainen kuulee, ja kaikkien täytyy tehdä elämänsä ja energiavalintansa sen mukaisesti. Meillä on aikaa saattaa asioita päätökseen tässä kuussa sekä aloittaa uusia projekteja, ja paras valintatapa on muistaa halumme 360- energiayhdenmukaisuuteen, jumalaiseen harmoniaan ja energian istuvuuteen ja virtaamiseen.
 
Joulukuu alkaa 12 vuoden syklin loppumisella, kun Jupiter siirtyy Jousimiehestä Kauriiseen, jossa siihen liittyy kuukauden kuluessa monia muita planeettoja valmistautuen tammikuun 2020 tapahtumaan. Mitä teit 2007, mikä voi saada "energiavirkistyksen" nyt? Aloititko silloin jotain, mikä täytyy käynnistää uudelleen tai siirtää eri suuntaan? Oletko panostanut tarpeeksi ja olet nyt valmis päästämään siitä irti, koska se on tullut energiatiensä päähän?
 
Joulukuun teema on muistot, niiden voima ja energia sekä se, miten ne osallistuvat todellisuuteemme. Jokaisella muistolla on energia, josta on tullut osa energiakenttäämme, ja se toimii suodattimena kaikelle vastaanottamallemme energialle. Onko se rajoittaja vai laajentaja, muistutus kipeästä menneisyydestä ja ns. epäonnistumisistamme, vai muistutus vahvuudestamme, päättäväisyydestämme, sinnikkyydestämme ja valostamme?
 
Emme voi muuttaa muistojamme, aivan kuten emme voi muuttaa menneisyyttämme, mutta voimme muuttaa sitä, miten käytämme niitä nykytodellisuudessamme. Joka hetki teemme valintoja siitä, miten käytämme muistojamme voimaannuttamaan tai heikentämään itseämme. Antaudummeko itsesabotointiin, koska haluamme vahvistusta tuskallemme? Tuntuuko meistä voimattomalta katumamme menneisyyden edessä, emmekä usko, että nykyisyys tai tulevaisuus voi olla yhtään parempi? Muistoenergia voi palvella meitä nyt hyvin, kunhan käytämme sitä laajentuaksemme uudelle potentiaalitasolle.
 
Toinen joulukuun teema on itsetietoisuus, mutta kyse ei ole yksinkertaisesta päätöksestä alkaa ajatella, kuka olemme tai kuka haluamme olla. Itsetietoisuuteen liittyy paljon laajempi aspekti, joka sisältää ihmisyytemme ja jumaluutemme – itsen ja Itsen integrointiprosessi, joka luo koko itsemme täysin kalibroidun ja yhdenmukaisen harmonian, jotta toimimme helposti ja sujuvasti kaikissa ulottuvuuksissa, niin aine- kuin henkiulottuvuuksissa. Eikö juuri tästä ole kyse "taivaan luomisessa maan päälle"? Eikö juuri tämä ole ylösnousemuksen tarkoitus?
 
Joulukuun täysikuu on 12.12. Kaksosissa, mikä tuo takaisin Jousimiehen, sen vastamerkin, energian ja jäänteet Jupiterin ajasta siinä kuluneina 12 kuukautena. Tämä on erittäin karmallinen täysikuu, joten pidä silmällä vanhojen karmakiertojen nousemista esiin niillä paikkeilla. Tämä usein yllättää meidät, koska niihin liittyy ihmisiä ja tilanteita, joita emme yhdistä karmallisiin kokemuksiin.
 
Sitten meillä on talvipäivänseisaus 21.12., jouluaatto ja -päivä 24.12. ja 25.12., ja 26.12. meillä on uuden kuun pimennys, joka ampuu ilotulitusraketteja, koska se on Kauriissa ja aloitussoitto seuraavien kolmen viikon Kauris-toiminnalle. Se on myös yhtymässä Jupiteriin, joten saat tuolloin ehkä kivoja lahjoja – jouluksi ja elämäsi muilla alueilla.
 
Muita isoja teemoja joita nousee joulukuussa, ovat suhteet – romanttiset ja perhe – sekä se, mitä haluamme ja tarvitsemme niistä. Tämä on myös ison tarkastelun läpikäymistä, joten odota rohkeutta tehdä selkeämpiä ja itsevarmempia valintoja nyt, myös valintoja joita olet vältellyt koko vuoden tai pidempään.
 
Koska tämä on kuukausi puhdistamiseen ja energian nollaamiseen ja uuteen värähtelyyn, ajattele sitä, mikä ei enää palvele sinua, tai odotuksia joista voit luopua niiden osalta, jotka eivät pysty täyttämään niitä, tai suhdetarinoita joita olet käyttänyt kilpenä suojelemaan itseäsi siirtymiseltä tuskallisten muistojen yli.
 
Tämä kuukausi saattaa tuoda esiin paljon menneisyyttä ja sen muistoja, mutta näin on, koska päätökseemme siirtyä uuteen 5D-energiatilaan täytyy sisältyä konkreettisia ja lujia valintoja siitä, miten käytämme menneisyytemme ja muistojemme energiaa. Menneisyyden tiheys estää meitä siirtymästä korkeampiin 5D-taajuuksiin täysin. Se on hyödyllinen työkalu, mutta vain käytettäessä kohtuullisesti ja harkitun aikomuksen kera.
 
Ylösnousemuksen 3D/5D-integrointityö jatkuu nyt, siirtyen vielä korkeampiin taajuuksiin ja mahdollisuusportaaleihin. Ei ole painetta tehdä mitään yksittäistä valintaa, ainoastaan miettiä, mikä muu on mahdollista meille, ja olla halukas laajentamaan energiakenttäämme ja säteilemään valoamme kirkkaammin valaisemaan uusia ilon, rauhan, rakkauden ja vaurauden polkujamme.
 
Olemme kääntyneet nyt isosta kulmasta yksilöinä ja kollektiivisesti ja olemme astuneet 4D-transformaatiosillalle, eikä ole takaisinpaluuta. Vastarinnassa ei ole energiaa, ja antautumalla – mikä on sallimista ja vastaanottamista – saavutamme nyt voiton.
 
Siis käytä tämän kuukauden energia voimaantumisen, selkeyden, itseluottamuksen ja rohkeuden lähteenä luodaksesi oman 360-yhdenmukaisuutesi ja astuaksesi jumalaisen harmonian energiaistuvuuteen ja -virtaukseen. Olemme tehneet työtä tätä tavoitetta kohti – nyt olemme tässä, ja on aika nauttia voittomme palkkioista. 2020 on käännekohta ja henki-aine-evoluution uusi taso. Olemme valmistuneet 3D-karmamatkaltamme 5D-luomiseen ja kaikkiin sen edustamiin energioihin – yhteistyö, yhteisö, yhdenmukaisuus, yhteys ja täydentyminen.
 
Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >