HomeViestejäJennifer Hoffman8.11.2019 - Marraskuun 2019 energiaraportti

8.11.2019 - Marraskuun 2019 energiaraportti

MARRASKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
8.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Oletko valmis vuoden 2019 loppumiseen? Meillä on enää kaksi kuukautta tätä vuotta jäljellä, ja kehotan sinua katsomaan, mitä on tapahtunut vuoden alun jälkeen, kun siirrymme tämän kuukauden, joulukuun ja tammikuun 2020 historiallisia, harvinaisia ja voimakkaita aspekteja kohti. Mitä olet oppinut tammikuun 2019 jälkeen? Mikä on eri tavalla elämässäsi nyt? Miten olet muuttunut, ja oletko tietoisempi, enemmän rauhassa ja ilossa ja sinusta tuntuu luottavaisemmalta, selkeämmältä ja yhdenmukaisemmalta? Riippumatta siitä, miten rankka tämä vuosi on ollut sinulle, jokaiseen tilanteeseen sisältyy siunaus, ja tässä kuussa voimme paljastaa nuo siunaukset ja käyttää niitä perustana sille uudelle energiapolulle, joka alkaa joulukuussa ja asettaa vahvan perustan vuodelle 2020.
 
Kun aloitamme marraskuun, tietämme hankaloittaa vähän Merkurius, joka perääntyy Skorpionissa. Tämä vie meidät vuoteen 2015 ja Saturnuksen perääntymiseen Skorpionissa – erittäin pitkään ja haastavaan jaksoon, joka järkytti meitä olemuksemme ytimeen saakka, kun kamppailimme kahden ankarimman opettajan kovan todellisuuden kanssa. Siis palaamme nyt takaisin hakemaan viimeiset jäänteet siitä, mitä opimme tuolla jaksolla.
 
Ja 11.11. Merkurius kulkee Auringon edestä, mikä on melko harvinainen aspekti, joka tapahtuu noin 13 kertaa vuosisadassa. Meillä on ollut näitä transiitteja neljä tähän mennessä – 1999, 2003, 2006 ja 2016. Merkurius hallitsee elämämme karmaa, joten tämän pitäisi tuoda meidät vielä yhteen tilaisuuteen käsitellä karmamenneisyytemme, kun jatkamme sitä energeettistä talon siivoamista, jota olemme tehneet koko vuoden.
 
On erittäin hyödyllistä muutamana seuraavana kuukautena fokusoitua eteenpäin siirtymiseen ja menneisyyden käyttämiseen astinkivenä voimaantumiselle – ei muistutuksena siitä, mitä olemme menettäneet tai mitä emme ole pystyneet saattamaan loppuun. Käytämme menneisyyttä parhaalla tavalla, kun keskitymme siihen, miten aiemmat kokemuksemme ovat voimaannuttaneet meidät jättämään taakse vanhoja uskomuksia ja energiamalleja – keskittymättä siihen, miten vaikea menneisyys on ollut.
 
Marraskuun energia voi tuoda esiin paljon vihaa, ja tuota tunnetta meidän ei pitäisi sivuuttaa. Ei ole "epähenkistä" olla vihainen. Se on uskomuksemme, joka pakottaa meidät työntämään vihamme syrjään. Vihasta on monia hyötyjä, mm. se osoittaa, missä olemme rajoittunut ja pelkäämme, ja se säteilee myös kirkasta valoa karmamme lähteeseen ja tarkoitukseen. Ole vihainen, ja kysy sitten itseltäsi, mistä olet vihainen, miksi olet vihainen ja mikä viesti tuolla vihalla on sinulle. Vastaus saattaa olla hyvin valaiseva.
 
Tämä on marraskuun teema, tehdä ns. "sitruunoista mehua". Kyllä, menneisyys on saattanut olla vaikea, mutta jos fokusoidumme vain siihen, menetämme hyödyn noista kokemuksista ja siitä, mitä niillä on opetettavana meille sekä miten käytämme niitä samojen asioiden toistumisen välttämiseen tulevaisuudessa.
 
Perääntyvän Merkuriuksen vetämisen ja työntämisen lisäksi, olemme niiden jatkuvien transformaatiovoimien vanavedessä, jotka työntävät meitä vuoden 2020 suureen heräämis- ja ylösnousemusjaksoon. Meillä ei ole kontrollia tästä energialiikkeestä – se on vastustamaton voima, johon joko yhdistymme auliisti tai jäämme kiinni sen pyörteeseen. Tämä liike on rakentunut hitaasti koko vuoden, ja nyt se on tässä. Mitä tapahtuu seuraavaksi?
 
Yksi tehokkaimmista työkaluistamme on energiaitsenäisyys, joka tuo kontrollin elämämme energialiikkeisiin. Emme voi kontrolloida sitä, mitä tapahtuu jollekin toiselle tai jonkun toisen kanssa, mutta voimme kontrolloida sitä, mitä teemme energialla omassa energiakentässämme. Kun luomme vahvat energiarajat energiaitsenäisyyteemme perusteella, voimme ohjata energiavirtaa ja -liikettä elämässämme sekä tapaamme käyttää sitä, mutta siinä on hienoinen muutos, joka meidän täytyy tiedostaa.
 
Energiaitsenäisyys vie meidät myös tunnereagoinnista energiavirtaan, joten emme voi osallistua tunteidemme draamaan, traumaan ja kaaokseen. Elämän ongelmia tarkastellaan sen mukaan, miten ja mitä ilmennämme omalla energiallamme, ei sen mukaan, mitä tunnemme siitä, mitä joku on tehnyt tai sanonut, tai mitä on tapahtunut. Elämämme virtaa nyt yhdenmukaisesti – ei tunnemyllerryksen ylä- ja alamäissä ja niiden tuskassa ja draamassa.
 
Vaikka ajattelemme, että se on mahtava vaihtoehto, niin jos olemme käyttäneet tunne-energiaa antamaan elämäämme syvyyttä ja merkitystä, elämä saattaa näyttää vähän tylsältä yhdenmukaisuuden, rajojen ja itsenäisyyden kera. Mutta meidän täytyy ajatella tätä, koska se on iso osa marraskuun luovaa energialeimaa, joka valmistaa tietä sille, miten käsittelemme vuoden 2020 energiaa.
 
Marraskuun täysikuu on 12.11. Härän 16 asteessa, ja se luo kirkasta valoaan rakentuvaan Saturnuksen ja Pluton yhtymään. Muista, että tätä yhtymää Kauriissa ei ole tapahtunut sitten vuoden 1516, joten se on äärimmäisen tärkeä virstanpylväs kollektiivisessa evoluutiossamme. Tämän täysikuun kera meillä on myös perääntyvä Merkurius ja sen kulkeminen Auringon edestä. Meillä on ollut neljä tällaista transiittia viimeisten 20 vuoden aikana – 1999, 2003, 2006 ja 2016. Ne olivat voimallisia ja haastavia vuosia minulle. Miten on sinun laitasi?
 
Ja meillä on uusi kuu 26.11. Jousimiehen 4 asteessa, ja se saattaa tuntua vähän epämiellyttävältä, kun sillä ei ole yhtään merkittävää aspektia. Vaikka uusi kuu edustaa tavallisesti uusia alkuja, luulen, että tämä kuu tulimerkissä on viimeinen kutsu tehdä lopullinen energiapuhdistus valmisteluna joulukuun ja tammikuun suuriin tapahtumiin.
 
Ja lopuksi, Jupiter lopettaa marraskuun oman merkkinsä, Jousimiehen, viimeisessä asteessa, ennen kuin se siirtyy Kauriiseen tullakseen osaksi Saturnuksen ja Pluton yhtymän pitkää riviä. Tietääksesi, miten tämä vaikuttaa sinuun, palaa 12 vuotta taaksepäin aikaan, jolloin Jupiter oli edellisen kerran Kauriissa – sillä on 12 vuoden kierto. Jupiter tuo siunauksia ja etuja, mutta niitä ei voi tuomita hyviksi tai huonoiksi – siunauksiin voi sisältyä selkeää tiedostamista ja heräämisiä, ja joskus tämä voi olla haaste.
 
Olemme merkittävässä käännekohdassa ihmiskunnan evoluutiossa ja ylösnousemussyklissämme. Käytä tämän kuukauden energiaa hyödyksesi: puhdista energiakentästäsi asiat, jotka eivät palvele polkusi seuraavaa osaa, anna "menneiden olla menneitä" ja käsittele menneisyytesi, surusi, vihasi ja katumuksesi. Anna niiden palaa transformaatioroviolla, kun teet tilaa täydelle 3D/5D-integroitumisellesi ja ylösnousemuksesi seuraaville askelille.
 
Mahtavaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >