HomeViestejäJennifer Hoffman1.10.2019 - Lokakuun 2019 energiaraportti

1.10.2019 - Lokakuun 2019 energiaraportti

LOKAKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
No, tässä sitä mennään lokakuuhun ja sen yli – vuoden 2019 loppuun ja vuoden 2020 kuuluisaan Saturnus-Pluto-risteykseen. Tämä on kuukausi vapauden, voimaantumisen, energiayhtenäisyyden ja koko sen polun juhlimiseen, joka toi meidät tähän. Se on meille aikaa juhlia myös uusia alkuja, koska vaikka lähestymme vuoden 2019 loppua, oikeastaan vasta aloitamme tämän vuoden energiapotentiaalin. Kiinnitä turvavyösi ja pysy mukana – ajelu alkaa eikä se lopu ennen joulukuuta.
 
Vuoden 2019 alusta saakka energia on tuntunut vähän kummalliselta, tiiviiltä ja hitaalta. Vaikka saimme vilauksia sen potentiaalista, se ei jotenkin koskaan tuntunut ilmentyvän niillä uusilla tavoilla, joita toivoimme. Sen sijaan saimme paljon menneisyyden toistumista, vanhojen oppituntien ilmestymistä esiin ja sellaisten tilanteiden tulemista takaisin, joiden luulimme olevan jo ohi – samojen ihmisten, samojen oppituntien, saman tuskan ja samojen kysymysten kera. Teimmekö ison hypyn takaisin menneisyyteen?
 
Huomasin jotain, kun tarkastelin Saturnus-planeettaa, joka alkoi kulkea eteenpäin syyskuussa. Sanoin silloin, että tämä oli iso liike eteenpäin, koska se oli perääntynyt toukokuusta alkaen, mutta ollut perääntymisvarjossa tammikuun puolivälistä. Yksi lokakuun iso tapahtuma on, että Pluto alkaa kulkea eteenpäin 3.10., peräännyttyään huhtikuun loppupuolelta saakka, mutta oltuaan perääntymisvarjossa 31.12.2018 saakka.
 
Ja siinä sitä mennään. Aloitimme vuoden valmiina toimintaan ja toivoen uusia tilaisuuksia, mutta emme päässeet kovin pitkälle, koska energiavoimanpesämme ohjasi meidät siivomaan energeettistä taloamme, uusien mahdollisuuksien kokeilemisen sijasta. Se on, kuin sanottaisiin, ettei saa lähteä ulos, ennen kuin on tehnyt kotitehtävänsä. Koko vuosi on ollut sitä, mutta nyt olemme loppusuoralla.
 
Nämä vuoden 2019 viimeiset kuukaudet ovat itse asiassa se startti uudelle energialle, jonka kanssa työskentelemistä olemme odottaneet koko vuoden. Ja nyt voimme tehdä sen, koska olemme tehneet pohjatyön valmistelemaan meidät pääsemään käsiksi uusiin mahdollisuuksiin.
 
Mutta ennen kuin ajattelet, että meiltä vie yhdeksän kuukautta käsitellä menetetty alue tai edistyä, niin sitä ei tapahdu. Luulen, että ammumme muutaman seuraavan kuukauden läpi valonnopeudella. Toisaalta, älä myöskään odota sivuuttavasi mitään oppitunteja tai oppimista – kaikki osoittaa nyt energeettiseen yhdenmukaisuuteen, jumalaisen harmonian sopivuuteen ja virtaavuuteen. Jos jokin ei sovi tai virtaa, se ei toimi.
 
Vaikka on houkuttelevaa jättää tuskallinen menneisyys taakse ja aloittaa jotain uutta, tiedämme, että niin paljon kuin ehkä haluaisimmekin tehdä sen, meidät ohjataan aina siivoamaan vanhat energiatilanteemme, ennen kuin alamme tutkia uusia mahdollisuuksia. Emme voi enää piiloutua omalta totuudeltamme, sivuuttaa pelkojamme ja epäilyjämme, teeskennellä, että kaikki on ok, kun tiedämme, ettei ole, ja himmentää valoamme tehdäksemme toiset onnelliseksi.
 
Eritaajuiset energiat eivät ole yhteensopivia eivätkä voi olla rinnakkain energiakentässämme. Nyt kun olemme vaihtamassa ulottuvuutta 3D:stä 5D:hen jatkuvassa ylösnousemusintegroinnissamme, nuo energiat sopivat vielä vähemmän yhteen toistensa kanssa. Ja meillä täytyy olla myös voimakkaampi energiafokus, harvempien vuotojen, häiriötekijöiden, draamojen ja traumojen kera, jotka vievät meidät pois polultamme.
 
Ja jos et tunne iloa tällä hetkellä, älä huoli. Joskus meidän täytyy romahtaa, ennen kuin saamme läpimurron – meidän täytyy tietää olevamme pimeässä, ennen kuin voimme hoksata, että on aika sytyttää valot. Ja meidän täytyy kyllästyä tuskaan, ennen kuin nousemme ylös ja etsimme parannusta.
 
Nyt enemmän kuin koskaan menneisyys ja nykyisyys eivät värähtele harmoniassa, erityisesti kun yritämme luoda tyydyttävää, yhdenmukaista, korkeavärähteistä ja integroitua 5D-nykyisyyttä ja teemme sen tiheässä 3D-todellisuudessa – muuttamatta mitään. "Tämä on integrointia, ei haltuunotto", mutta se on 5D-energian integrointia 3D-todellsuuksiin ja tämä työntää meitä herpaantumatta energiatäysivaltaisuuteemme ja jumalaiseen olemukseemme, henkisen ja aineellisen, ihmisen ja jumalan todelliseen yhteensulautumiseen ja sekoittumiseen. Tervetuloa valoaikaan.
 
Mutta ennen kuin paistattelemme saavutustemme juhlaloistossa, meillä on vielä vähän työtä tehtävänä.
 
Astrologisella tasolla olemme nyt Vaa'an jaksossa, ja sen symboli on vaaka. Vaaka hallitsee tasapainoa, oikeudenmukaisuutta, tasavertaisuutta ja "julkisia vihollisia". Tämä on tasapainoista antamista ja saamista, kylvämänsä niittämisen karmakiertoa, oikeudenmukaisuutta ilman kostoa ja tasavertaisuutta, joka vaatii energiatäysivaltaisuuden tunnustamista. Kaikki mitä voimme tehdä, on tasapainottaa nämä yhtälöt omassa elämässämme ja sallia kaikkien löytää oma energiatasapainopisteensä.
 
Valmistaudumme Merkuriuksen viimeiseen perääntymiseen 2019. Se alkaa varjolla 12.10. ja täydellinen perääntyminen alkaa 31.10. Se asettuu perääntymään samassa asteessa kuin Saturnuksen pitkä perääntyminen Skorpionissa kesä–elokuussa 2015. Vain varoitus kiinnittää huomioita, mitä nousee esiin tuolta jaksolta.
 
Lokakuun täysikuu on 13.10. Oinaan 20 asteessa, tarkassa neliössä Plutoon – tärkeä energeettinen merkki – ja tästä tulee erittäin voimakas täysikuu, joten varokaa runsaita tunne-energialeimahduksia, erityisesti te jotka olette empaatteja ja herkkiä toisten energialle.
 
Uusikuu 28.10. Neitsyen 4 asteessa antaa Uranukselle ison tönäisyn. Siis odota suuria energialatauksia, ymmärryksiä, oivalluksia ja uutta tietoisuutta potentiaalistasi ja mahdollisuuksistasi, kun valmistaudumme loppusuoralle ja suoraan historialliseen Saturnuksen ja Pluton yhtymään, joka on aktiivinen tästä maaliskuuhun 2020, jolloin Saturnus siirtyy Vesimieheen.
 
Mitä tämä merkitsee? Ottaen huomioon, että edellinen Saturnuksen ja Pluton yhtymä vuonna 1516 johti korruptioprotestiin katolisessa kirkossa – tuon ajan maailman vaikutusvaltaisimmassa rakenteessa – ja tämä merkitsi sen kukistumisen alkua sekä monarkkien kaatumista maailman monissa osissa, se on hyvin voimakas symboli globaalista transformaatiosta kaikilla tasoilla.
 
Tämä vaikuttaa meihin yksiöinä ja kollektiivisesti. Olemme kaikki osa suurta heräämistä, ja jokainen meistä esittää jotain roolia ylösnousemussyklissä itsemme ja maailman hyväksi. Todellinen transformaatio tapahtuu, kun olemme valmis laajentamaan tietoisuuttamme, hyväksymään voimamme, sytyttämään intuitiomme ja elämään kirkkaimmassa valossamme.
 
Meitä on kehotettu yhdistymään, olemaan oma valomme, seisomaan yhdessä ja pitämään totuuden, rauhan, ilon, rakkauden, myötätunnon ja ymmärryksen valoa. "Ne jotka ovat löytäneet valon, ovat aamunkoitto niille, jotka ovat vielä pimeässä." Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >