HomeViestejäJennifer Hoffman4.9.2019 - Syyskuun 2019 energiaraportti

4.9.2019 - Syyskuun 2019 energiaraportti

SYYSKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
4.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Pääsimme läpi elokuusta ja sen voimakkaasta täysikuusta ja uudesta kuusta, mutta ennen kuin huokaiset helpotuksesta, tiedä, että sen energia on keskeistä syyskuussa ja koko loppuvuoden. Olemme vuoden 2019 viimeisessä jaksossa, joka johtaa meidät tärkeisiin, historiallisiin ja harvinaisiin tammikuun 2020 aspekteihin. Kun mietin, mitä kirjoitan tähän energiaraporttiin, mieleeni tuli tämä lainaus Robert Frostilta: "Kaksi tietä erkani metsässä, ja minä valitsin vähemmän kuljetun tien, ja sillä oli suuri vaikutus."
 
Tälle kuukaudelle kuitenkin muuttaisin viittauksen "vähemmän kuljetusta tiestä" "koskaan ennen kulkemattomaksi tieksi", koska emme ole koskaan ennen kulkeneet tätä tietä, joka johtaa meidät lopputuloksiin, jotka antavat meille haluamaamme rauhaa, iloa, täyttymystä, rakkautta ja transformaatiota. Olemme nyt uudella alueella, ja se vaatii uutta energiaa, uusia asetelmia, pääsyä uusiin mahdollisuuksiin, uutta ajattelua sekä rohkeaa ja uutta inspiroitunutta toimintaa.
 
Tarkastellaanpa sanaa "transformaatio", koska sitä etsimme aina. Haluamme kaiken muuttuvan, transformoituvan, jotta olemme lopultakin onnellinen, varakas, rikas ja meillä on hyvä tunne itsestämme ja elämästämme. Mutta ennen kuin voimme transformoitua, meidän täytyy tehdä joitain valintoja ja sitten jotain päätöksiä. Meidän täytyy valita oma transformaatiomme, mikä teemme ajattelemalla mahdollisuuksia, pääsemällä käsiksi potentiaaliimme, ilmaisemalla aikomuksia, harmonisoitumalla niiden energian kanssa ja sitten tekemällä päätöksen siitä transformaatiosta, johon olemme valmis ja jonka sallimme tapahtua.
 
Kuulostaako paljolta työltä? Se voi olla sitä, mutta kuten useimmat ylösnousemuspolkumme aspektit, se on prosessi. Emme voi saada transformaatiota esittämättä itsellemme vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia ja sitten päättämättä, mitä aiomme tehdä. Toimeen ryhtyminen on ilmentämisprosessin aspekti ja niin on myös valitsemamme tie – vanha ja tuttu vai vähemmän kuljettu ja uusi. Voimme pyöriä "päättämättömyysliikenneympyrässä", kun pohdimme vanhoja valintoja ja yritämme tuoda ne nykyhetkeen, tai voimme valita polun, jota emme ole koskaan ennen kulkeneet, ja katsoa, mitä voimme luoda kulkiessamme.
 
Tiedämme nyt ja olemme oppineet tänä vuonna, että vanhat tavat eivät enää toimi ja monia niistä ei pysty muokkaamaan sen luomiseen, mitä haluamme tänä päivänä.
 
Mutta valinnoilla on seuraamuksia, ja siihen voimme jäädä jumiin. Teemmekö valintoja seuraamusten pelosta, vai sivuutammeko seuraamukset ja valitsemme, mitä haluamme? Se on vaikea kysymys. Ja siinä syyskuu on ratkaiseva, koska meillä on ollut kahdeksan kuukautta olla valintojemme ja niiden seuraamusten kanssa ja selvittää, mikä toimii ja mikä ei. Hyvä mittapuu tämän arvioimiseen on lopultakin tunnustaa, milloin asiat ovat ohittaneet käyttöpäivänsä, tulleet energiatiensä päähän eivätkä yksinkertaisesti enää toimi.
 
Syyskuu on transformaatiokuukausi, mutta se ei tapahdu itsestään. Meidän täytyy tarkastella potentiaalia ja mahdollisuuksia, ilmaista uusia aikomuksia ja katsoa, miten voimme harmonisoitua niiden kanssa ja sitten integroida ne elämäämme – tässä visio kohtaa todellisuuden, meidän täytyy "betatestata" suunnitelmamme elämän kovassa todellisuudessa. Ohjelmistokehitysaikoinani sanoimme tätä kohdaksi, jossa "höyrytavara" (kuva siitä, mitä jonkin pitäisi tehdä) testataan todellisuudessa (mitä se oikeasti tekee). Joskus asiat näyttävät paremmilta paperilla, kuten eräällä kehitystyöystävälläni oli tapana sanoa.
 
Syyskuu alkaa harvinaisella kaikkien henkilökohtaisten planeettojen Neitsyt-stelliumilla, joka jatkuu edelleen. Kuu on siirtynyt eteenpäin, kun se pysyy yhdessä merkissä 2–3 vuorokautta, mutta Aurinko, Merkurius, Venus ja Mars ovat Neitsyessä – Merkurius ja Venus 15.9., Aurinko 23.9. ja Mars 5.10. saakka. Tänä aikana ne ovat neliössä Jupiteriin ja kolmiossa Saturnukseen, Uranukseen ja Plutoon sekä oppositiossa Neptunukseen. Kaikki nämä ovat maamerkkejä, jotka edustavat maadoittumista ja vakautta.
 
Kaiken tuon maaenergian toimiessa yhdessä, luuletko, että saamme viestin maadoittaa henkisyytemme 3D-todellisuuteen? Voisimmeko saada enää relevantimman vahvistuksen siitä, miten 3D/5D-integrointi toimii tällä hetkellä? (Jos haluat saada lisää yksityiskohtia siitä, miten tämä vaikuttaa ylösnousemusmatkaamme, puhun siitä hyvin yksityiskohtaisesti Light Beacons -jäsenyhteisön syyskuun energiaraportissa. Voit liittyä mukaan tästä linkistä.)
 
Syyskuussa meidän täytyy tehdä jatkuvasti Neitsyen mestari/palvelija-valinta – olemmeko marttyyriparantaja vai voimaantunut mestari? Missä käytämme uhriuttamme todellisuuden pakenemiseen tai voimaannutamme itseämme? Kyllä, uhrina oleminen on tehokas tapa välttää todellisen voimamme ilmaisemista siksi, että pelkäämme uskaltautua ulos tutulta ja epämukavalta mukavuusalueeltamme.
 
Meillä on Kalojen täysikuu 14.9., yksi "välimerkki" elokuulta, ja meillä on melko tarkka Neptunuksen ja Jupiterin neliö koko kuukauden, mikä haastaa meidät maadoittamaan henkisyytemme ja realisoimaan henkiset totuudet aineelliseen tietoisuuteen. On mahtavaa puhua rakkaudesta ja valosta, mutta miten se tulkitaan jokapäiväisen elämämme kovaan todellisuuteen?
 
Jos seuraat minua Facebookissa, tiedät, että olen paljastanut pitkäaikaisen Christine Kanen ja muiden (joita en ole vielä nimennyt) tekemän sisällön ja aineettoman omaisuuden varkauden ja kertonut, miten olen ryhtynyt tiukkoihin toimenpiteisiin estääkseni heitä. Vaikka rakastan rooliani henkisenä opettajana ja kuuluisana kirjailijana, se raaka todellisuus, että muut varastavat töitäni, osoittaa, miten henkinen polkumme ei ole aina "rakkautta ja valoa" – joskus meidän täytyy ryhtyä toimeen suojautuaksemme niitä vastaan, jotka parhaansa mukaan sammuttavat valomme, vääristävät työtämme ja kaatavat meidät polultamme.
 
Tämä on tapahtunut monille henkisille kirjailijoille ja opettajille ja melko monet ovat lakanneet kirjoittamasta, koska he ovat kyllästyneet työnsä varastamiseen. Karen Bishop joka kirjoitti "What's up on planet earth" -raportteja monta vuotta, lakkasi kirjoittamasta ja jakamasta syvällisiä ylösnousemusnäkemyksiään tästä syystä. Minä en tee sitä, mutta puolustan omia oikeuksiani (ja teidän) ja paljastan nämä varkaat ja mitä he tekevät.
 
Emme voi unohtaa päiväntasausta 23.9. (syksy meillä pohjoisessa ja kevät teillä etelässä) ja Auringon siirtymistä Vaa'an reviirille. Tämä on tasapainon, oikeudenmukaisuuden ja "avointen vihollisten" merkki. Siis odota haasteita uusille aikomuksillesi, mutta älä anna niiden saada sinua luopumaan polustasi. Nämä ovat samoja haasteita, joita olet kokenut monissa elämissä. Käytä erottelukyvyn, arvostelukyvyn ja päättäväisyyden voimaa pysyäksesi kurssissa. Meillä on ylösnousemus tehtävänä, emmekä anna draamanpoikasten estää meitä.
 
Nauti syyskuun transformaatiopotentiaalista, mutta käsitä myös, että sinun täytyy ns. painaa kaasua saadaksesi energian virtaamaan. Emme voi istuskella unelmien jokipenkereellä ja odottaa pääsevämme jonnekin. On tarkoituksellisen ja inspiroituneen toiminnan aika, herättääksemme päättäväisyytemme, virkistääksemme visiotamme ja uudistaaksemme sitoutumisemme ylösnousemuspolkuun. Eespäin, kun marssimme vuoden 2019 viime kuukausiin tavoitteenamme 2020.
 
Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >