HomeViestejäJennifer Hoffman5.8.2019 - Elokuun 2019 energiaraportti

5.8.2019 - Elokuun 2019 energiaraportti

ELOKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
5.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme siirtymässä tämän vuoden kiireistä osaa kohti, enkä puhu nyt tulevista lomista, vaan viittaan ylösnousemussuunnitelman liikkumiseen eteenpäin, kun toivumme haastavasta Merkuriuksen perääntymisestä ja siirrymme järjestelyihin vuoden 2020 Saturnuksen ja Pluton historiallista yhtymää varten.
 
Elokuulla on voimakas luova energia, ja sen teema on harmoninen tasapaino energiapotentiaalin avulla, käyttäen energian sisään- ja ulosvirtauksia keskitetyllä ja tarkoituksellisella tavalla luomaan yhdenmukaisuutta. Olemme nyt uudella energia-, ylösnousemus- ja transformaatioalueella, ja menneisyyden rajoitukset luiskahtavat pois ja ne korvataan rajattomalla luomispotentiaalilla. Miten käytämme sen, ja mikä on mahdollista? Tutkitaanpa, mitä tällä uudella kuukaudella on tarjottavana.
 
Elokuu alkaa ja loppuu uudella kuulla, joten elämme tämän kuukauden kahden uusia alkuja edustavan tapahtuman välissä. Täysikuu kuukauden puolivälissä sisältää harvinaisen Auringon ja Venuksen yhtymän – hyvin romanttinen ja luova aspekti. Kuun ollessa Vesimiehessä – vedenkantaja ja merkki jota hallitsee arvaamaton Uranus, joka edustaa energiavirtaa – tuomme sisään veden ja energiavirran parantavan voiman. Ja parantuminen on merkittävä teema elokuussa, mutta ei sillä tavalla, kuin olet oppinut viimeisten 20 vuoden aikana.
 
Vesi voi olla parantavaa ja rauhoittavaa, ja se on yksi ainoista elementeistä, joka voi olla kiinteää, nestemäistä ja kaasua samanaikaisesti. Se voi sammuttaa janomme tai se voi hukuttaa meidät. Se voi olla lempeää sadetta, joka kastelee maaperää, tai raivoava virta, joka huuhtoo kaiken pois. Energiatasolla vesi on myös hyvin parantavaa. Muistatko tri Emoton työ veden ja energian parissa? Etsi se – sillä on suuri merkitys tässä kuussa.
 
Tämän kuun energia on sellaista, ja aivan kuten veden liike voi ajan kuluessa kaivautua vuoren läpi – ajattele Grand Canyonia – myös parantava energiavirta voi huuhtoa pois tuskamme, kun suostumme sallimaan sen tapahtumisen. Tuo valinta, miten pitkälle laajennumme iloon, miten paljon parannusta sallimme ja milloin se alkaa ja loppuu, riippuu täysin meistä – mutta tämä ei ole välttämättä totta elokuussa.
 
Tarve todelliseen parantumiseen – joka on loppuunsaattamisen ja päätöksensaamisen prosessi – on nyt niin tärkeä, että saamme sen, mitä vaaditaan herättämään meidät parantumiseemme, jotta voimme saavuttaa eheyden ja siirtyä yhdenmukaisuuteen. Päästämmekö lempeän sateen huuhtomaan pois menneisyyden pölyn, vai vaaditaanko raivoavaa tsunamia laittamaan meidät parantumispolullemme?
 
Yhdenmukaisuus on välttämätöntä, koska meidän täytyy kyetä vastaanottamaan energiaa, jotta voimme laajentua uusiin mahdollisuuksiin ja olla jatkamatta karmakiertojen, katumusten, tuskan, pelon, epäilyn, ahdistuksen ja turhautumisen köyhtyneen maaperän kyntämistä. Meidän täytyy saattaa nyt loppuun parantumiskiertomme, jotta voimme siirtyä suurempiin ja parempiin asioihin.
 
Meillä on vähän apua tässä kuussa: kaunis aspekti Venuksen, Jupiterin ja Merkuriuksen välillä 5. päivän viikolla ja sitten elokuun loppupuolella meillä on Venus, Mars ja Merkurius yhdessä Neitsyessä. Tämä ei ole paras paikka Venukselle tai Marsille, jotka eivät pidä Neitsyen marttyyriudesta ja palvelusta, mutta se on mahtavaa suhdeparannukselle (ja tähän sisältyy myös suhde itseemme), kun ne yhdistyvät myös Kheironiin, jonka minä uskon Neitsyen todelliseksi planeettahallitsijaksi (on tällä hetkellä Oinaassa).
 
Muista, että Kheiron on haavoittunut parantaja, joka on ikuisesti tuomittu kärsimään haavasta, joka ei koskaan parane. Kertoen omin sanoin tuota tarinaa Kreikan mytologiasta, Kheironia haavoitti ystävä, joka ampui huolimattomasti nuolen hänen suuntaansa. Hän parantaa lopulta haavansa suostumalla ottamaan Prometheuksen paikan ja sallimalla kotkan hotkaista oman maksansa (maksa varastoi tunne-energiaa), mikä johtaa hänen kuolemaansa. Soittaako tämä mitään kelloja sinulla? Jos tämä tuntuu vähän kammottavalta, mieti sitä suurempaa kontekstia, miten saatamme loppuun oman parantumisemme.
 
Tässä on kysymys sinulle: yritätkö koskaan saada valmiiksi oman parantumisesi parantamalla jotakuta muuta? Teetkö koskaan itsestäsi marttyyrin jonkun muun parantumisen hyväksi? Milloin "auttavasta kädestäsi" tulee hänen elämänsä täydellistä haltuunottoa ja täydellistä luopumista omastasi? Se on harkittavana elokuussa – miten paljon olemme investoineet toisten parantumiseen ja mitä teemme varmistamaan, että se tapahtuu oman polkumme vahingoksi?
 
Ja elokuu on vuoden 2019 viimeinen kuukausi, jossa meidän täytyy käsitellä monia planeettaperääntymisiä, kun alamme nähdä Jupiterin liikkuvan eteenpäin 11.8. Samana päivänä Uranus alkaa perääntyä, mutta se on hyvä asia, koska Jupiter tuo paljon tukea parantumiseemme helpommin käsiteltävällä tavalla, Uranuksen pistämättä arvaamatonta päätään prosessiin. Jupiter laajentaa ja Uranus laittaa perääntyessään vähän jarrua, muttei liikaa.
 
Seuraavien neljän kuukauden kuluessa alamme nähdä kaikkien planeettojen alkavan kulkea eteenpäin (meillä on vielä yksi Merkuriuksen perääntyminen marraskuussa), eikä tammikuussa ole lainkaan perääntymisiä, juuri tuolla historiallisella Saturnuksen ja Pluton yhtymähetkellä.
 
Kaiken tämän parannusenergian lennellessä elokuussa, kysymyksemme ei ole, voimmeko lopultakin saada tämän tehtyä, vaan miten paljon parannusta pystymme sallimaan ja mitä teemme seuraavaksi, koska olemme olleet parantajia ja valotyöntekijöitä elämien ajan ja nyt meidän on aika harkita muita vaihtoehtoja energiallemme. Olemmeko valmiita olemaan parantunut, kokonainen ja yhdenmukainen? Onko meillä mitään aavistusta, mitä tämä merkitsee?
 
Miten tiedät, että tämä tapahtuu sinulle? Oletko koskaan huomannut, että kun tietokoneesi käyttöjärjestelmä on valmis päivitykseen, se alkaa hidastua? Sivut latautuvat hitaammin, et pysy suorittamaan tehtäviäsi yhtä nopeasti ja mitä sopimattomimpiin aikoihin putkahtaa esiin tuon ärsyttävä ikkuna, joka muistuttaa, että päivitys täytyy tehdä, joten sinun täytyy käynnistää tietokone uudelleen (tai se käynnistyy uudestaan itse)?
 
Sitten jos klikkaat vahingossa enter-nappulaa päivitysikkunan ollessa auki, tietokoneesi sulkeutuu ja päivitys alkaa, haluat sitä tai et … Tämä prosessi on sellainen. Se tapahtuu tavalla tai toisella, ja saamme merkkejä siitä, että on päivityksen, versioparannuksen, nollaamisen ja uudelleenkäynnistyksen aika. Yritämme sivuuttaa sen, mutta lopulta se tapahtuu meille.
 
Kun ylitämme tämän uuden kynnyksen uuteen olemismalliin, energiaitsenäisyydestämme tulee tärkeämpää kuin koskaan, kun sallimme kaikkien olla omassa energiatilassaan ja keräämme omia energiaresurssejamme, jotta voimme fokusoitua valon loistamiseen omalle polullemme ja laajentumaan ja tutkimaan omaa potentiaaliamme. Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >