HomeViestejäJennifer Hoffman22.7.2019 - Aidoksi tuleminen aitona olemisesta

22.7.2019 - Aidoksi tuleminen aitona olemisesta

AIDOKSI TULEMINEN AITONA OLEMISESTA
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
22.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joka kerta kun kuulen fraasin "hän ei ole aito" tai "löydä aito itsesi", se saa minut kavahtamaan, koska se on tuon sanan ja fraasin väärinkäyttöä. Riippumatta siitä, miten joku käyttäytyy tai toimii, hän on aina aito – itsenään. Vaikkei hän ole harmoniassa meidän energiarajojemme ja prioriteettiemme kanssa, se ei tee hänestä epäaitoa. Mutta tähän liittyy toinen aspekti, joka on energiarasite meille: miten paljon aikaa, energiaa ja panoksia käytämme niiden ihmisten tuomitsemiseen ja kritisointiin, joita pidämme epäaitoina. Se kuluttaa energiaresurssejamme ja häiritsee huomiotamme ja fokustamme omalla elämänpolullamme.
 
Kun ihmiset käyttäytyvät tavalla, josta emme pidä, voimme reagoida olemalla vihainen, turhautunut, harmissamme, kriittinen, tuomitseva tai häpeävä, ja toivoa, että hän näkee virheen tavoissaan ja muuttuu. Sitten puhumme, autamme, työnnämme ja yritämme saada häntä käyttäytymään tavalla, joka on meistä hyväksyttävä tai jonka kanssa voimme toimia. Oikeutamme tämän sanomalla, että hän on epäaito – mikä on väärin. Hänen käyttäytymisessään ei ole mitään epäaitoa. Itse asiassa hän on erittäin aito itsenään.
 
Aitouden käsite on tulkittu joksikin hyväksi ja upeaksi. Ihmiset ovat aitoja, kun he kykenevät mahtaviin asioihin ja ovat upeita, ystävällisiä, myötätuntoisia, tukevia ja rakastavia. Ja se on totta, jos nuo asiat ovat osa heidän luonnettaan. Mutta sillä on kääntöpuoli: ihmiset ovat aitoja myös ollessaan ilkeitä, julmia, epäystävällisiä, ajattelemattomia ja epäkunnioittavia, koska hekin toimivat todellisesta luonteestaan.  
 
Meidän täytyy lakata tuomitsemasta kaikkea käyttäytymistä jonkin jumalaisen standardin mukaan, koska käyttäytymiselle ei ole mitään jumalaista standardia ja toisten tuomitseminen on oman aikamme, energiamme ja panoksemme haaskaamista. Emme käytä omaan elämäämme sitä energiaa, aikaa ja panosta, jonka käytämme olemalla harmissamme ja ärsyyntynyt jostain, mitä kutsumme muiden epäaitoudeksi.
 
Kuten opit tämän viikon podcastissa, hyväksy tuomitsemisen ja kritisoinnin sijasta. Lakkaa huolehtimasta, onko joku aito vai ei, koska se ei ole ongelma. Kaikki ovat aitoja itsenään 100 % ajasta. On täysin eri asia, onko heidän aito itsensä harmoniassa meidän energiarajojemme ja prioriteettiemme kanssa. Emme voi muuttaa heidän käyttäytymistään, mutta voimme päättää, mitä haluamme omassa elämässämme, ja suunnitella sen mukaisesti.
 
Niinpä sen sijaan, että käytät energiaasi sen tuomitsemiseen, onko joku aito, tai oman aidon itsesi etsimiseen, näe itsesi ja kaikkien muiden olevan 100 % aito siinä, kuka on tällä hetkellä. Sitten jos et pidä siitä, mitä joku toinen tekee, on aika harkita uudestaan tuota yhteyttä. Ja jos et pidä siitä, mitä tapahtuu elämässäsi, on aika muuttaa elämäsi värähtelyä, muuttaa taajuuttasi, asettaa uusia aikomuksia, tarkastella energiarajoja ja muuttaa omaa polkuasi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >