HomeViestejäJennifer Hoffman10.7.2019 - Heinäkuun 2019 energiaraportti

10.7.2019 - Heinäkuun 2019 energiaraportti

HEINÄKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
10.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Puolen vuoden jatkuvan työn ja ponnistelun jälkeen odotan innolla toisen puoliskon palkkioita ja siunauksia. Mutta tiedän tarpeeksi energiatyöstä tietääkseni, että palkkiot eivät ole aina hauskoja ja jännittäviä, usein niihin liittyy paljon lisäponnistelua ja joskus ne tulevat naamioituneena haasteiksi. Kuitenkin kahden pimennyksen, perääntyvän Merkuriuksen ja harvinaisten, kaikki planeetat sisältävien aspektien myötä sekä valtavan kollektiivisen heräämisen keskellä, tämän pitäisi olla hyvin mielenkiintoinen kuukausi. Heinäkuun teema on karman uudelleentarkastelu ja "ylös alaspäin tulevia liukuportaita". Se on kuukausi, jossa on paljon mahdollisuuksia transformaatioon ja uusiin suuntiin, mutta ensin meidän täytyy käsitellä vanha maaperä päättääksemme, teemmekö uusia valintoja vai toistamme vanhoja kaavoja.
 
Heinäkuun teema on "ylös alaspäin tulevia liukuportaita", kun tässä kuussa kohtaamme houkutuksen pysyä menneisyydessä vs. siirtyminen nykyhetkeen toistamatta menneisyyden energiaa jokapäiväisessä elämässämme, toistamatta entisiä karmaoppitunteja ja yrittämättä tehdä tekemättömäksi, mitä ei voi tehdä tekemättömäksi. Oletko koskaan yrittänyt kävellä ylöspäin alaspäin tulevia liukuportaita pitkin? Minä olen, eikä se ole helppoa. Liukuportaat kulkevat alaspäin sinun yrittäessäsi kulkea ylöspäin, ja sinun täytyy taistella liukuportaiden liikettä ja gravitaatiota vastaan edetäksesi. Avaimena on juosta ylöspäin nopeammin, kuin ne tulevat alaspäin …
 
Heinäkuun toinen teema on "karman uudelleentarkastelu", ja siihen liittyy vanha ystävämme, karmanpyörä. Nyt karmanpyörä kulkee taaksepäin eikä eteenpäin, ja sen tehtävä on vetää meidät takaisin menneisyyteen, jotta voimme valita, annammeko myöten houkutukselle yrittää korjata menneisyys, saada syyttömäksi todistaminen ja parantaa haavamme toistamalla menneisyyttä, kunnes saamme egoa tyydyttävän lopputuloksen.
 
Haluamme saada eri lopputuloksen omista syistämme, tavallisesti selvitäksemme tuon tilanteen traumasta tässä ja muissa elämissä. Mutta koko karmakierto on auttamassa meitä valitsemaan, jatkammeko karman toistamista vai nostamme energiakenttämme taajuutta, jotta voimme siirtyä eteenpäin, karmakierrosta uuteen mahdollisuuskenttään. Se on toinen vaihtoehtomme: lopettaa karma ja luoda eri lopputulos tuossa tilanteessa, saamatta mitään syyttömyystodistusta, anteeksipyyntöä tai saavuttamistunnetta, paitsi se mikä tulee oivaltamalla, että meillä on valta lopettaa karma, mutta ei valtaa muuttaa jonkun toisen käyttäytymistä tai uskomuksia.
 
Tämä on karmanpyörä toiminnassa, ja jokainen matka on kokoelma valintoja, joilla korvataan menneisyyden energia uusilla mahdollisuuksilla nykyhetkeä varten – jatkuvaa vetämistä ja työntämistä sillä välillä, että toivoo parempia tuloksia katumuksilleen tai antaa menneiden mennä ja ilmaisee aikomuksen uusista mahdollisuuksista.
 
Tämä on erittäin kiireinen kuukausi kaikilla energiatasoilla. Kuukauden iso energiatapahtuma on kaksi pimennystä. Ja muista, että meillä oli kaksi pimennystä myös tammikuussa, voimallinen alku vuodelle 2019, ja ne aktivoituivat heinäkuun alussa. Siis heinäkuussa on tuplapimennysvaikutus! Tammikuun pimennykset tuodaan esiin taas heinäkuussa, mikä lisää heinäkuun pimennysten vaikutuksia.
 
Samalla kun pimennykset ovat vuosittaisia aurinko- ja kuutapahtumia, ne ovat myös merkittäviä portaaleja uusiin energioihin, joista päästään voimakkaisiin energialatauksiin. Pimennyksen aikana saamme nähdä siirtymisen pimeydestä valoon muutamassa minuutissa. Emmekö koe sitä nyt, matkan pimeydestä valoon? Aloitamme valon kera, se pimenee ja sitten valo ilmestyy taas – valo voittaa aina pimeyden, ja kuten olen sanonut: "Valo tekee pimeydestä merkityksetöntä." Sinun ehkä kannattaa pitää se mielessä tässä kuussa.
 
Kaikki ovat puhuneet pimennyksestä 2.7., koska se on ensimmäinen täydellinen auringonpimennys 21.8.2017 jälkeen, jolloin se ylitti USA:n mantereen. Mitä USA:ssa tapahtui tuolloin? Ja mikä tärkeämpää, missä asteessa pimennys oli? Se oli Leijonan 29 asteessa, ja muistatko, mitä kirjoitin tuon kuun energiaraportissa?
 
Tässä se on: "Pimennys 21.8. Leijonan 29 asteessa saa eniten huomiota, koska sen reitti ylittää Pohjois-Amerikan mantereen. Monet ihmiset matkustavat katsomaan pimennyksen tapahtumista. Kaikilla joilla on syntymäkartan Pluto Leijonan lopussa – tämä kattaa ne, jotka ovat syntyneet 1955–1962 paikkeilla ja jotka ovat myös voimakkaan indigo-energian sukupolvi – tämä pimennys on syntymäkartan Pluton kohdalla, mikä merkitsee transformaatiota hyvin syvillä tasoilla.
 
Mielenkiintoista kyllä, se on syntymäkartan Pluton asteluvussa myös joillain hallituksen laitoksilla, kuten CIA ja FBI, ja valvonnalla, ihmistestauksella sekä natsien MK Ultra -energiakontrollointiteknologian laajentumisen alkamisella USA:ssa ja ympäri maailmaa. Ennustan, että elokuun 21. päivän pimennystä seuraavina kuukausina näemme rumia totuuksia näistä laitoksista ja niiden toiminnasta ja kenties myös niiden hyvin dramaattista hajoamista tai vallan vähenemistä. Niihinkin vaikuttavat 5D-energiat ja pimennysvaikutukset kestävät ainakin puoli vuotta."
 
Ja näemme paljon tutkimuksia vallan väärinkäytöstä näissä organisaatioissa tällä hetkellä, joten onko tämä niiden loppu? Paljon asioita voi loppua pimennysjakson aikana, joten meidän täytyy katsoa.
 
Toinen pimennys (niitä tulee pareina) on 16.7., ja se on Kauriissa (samoin kuin ensimmäinen pimennys 6.1.) – ja valaisee jälleen planeetat kokonaan ja lisää uuden kerroksen kehitykseen, joka jatkuu loppuvuoden, Saturnuksen ja Pluton yhtymään saakka Kauriissa tammikuussa 2020.
 
Tuleeko jo jännittäväksi?
 
Sitten meillä on Merkuriuksen perääntyminen 6.7. alkaen, mutta varjojakso alkoi jo 28.6. Se perääntyy koko kuukauden ja varjojakso loppuu 12.8., juuri ennen elokuun täysikuuta. Mutta Merkurius – muista, että sitä kutsutaan "huijariksi" – on Ravussa, aktivoiden eteläsolmun (karma) ja Saturnuksen ja Pluton yhtymän. Paljon voimakasta transformaatiota ja tuplakarmakoettelemus, koska Merkurius hallitsee myös karmaa. Oletko valmis karmanpyörän muutamaan käännökseen elämässäsi – se kääntyy taaksepäin, ei eteenpäin. Merkurius osuu myös toisen tammikuun pimennyksen astelukuun heinäkuun alkupuolella sekä 12.8., joten tuo vaikutus viipyilee kuukauden.
 
Huh, on kiireistä aikaa. Merkuriuksen perääntymisen standardivaroitukset pätevät: tuplatarkista viestintä, varaa ylimääräistä matka-aikaa, pysy maadoittuneena, tiedosta, mitä teet, ja käytä tämä aika uudelleentarkasteluun, virkistäytymiseen, rentoutumiseen, "kelaamiseen", uudelleenharkintaan, korjaamiseen ja irtipäästämiseen. Kaikki mikä tulee nyt uudelleenharkintaan, on tilaisuus tehdä kurssikorjauksia.
 
Merkurius on myös koko kuukauden vuorovaikutuksessa Marsin, Saturnuksen ja Pluton kanssa, ja se voi aiheuttaa järkytystä. Kuvittele pieni chihuahua (Merkurius) haukkumassa valtavaa newfoundlandinkoiraa (Pluto). Vaikka chihuahua on pikkuruinen koira newfoundlandinkoiran vieressä, se voi olla hyvin ilkeä ja purra odottamatta. Tämä on hyvä aika tiedostaa pienet järkytykset, jotka aiheuttavat suuria ongelmia, ja huolehtia asioista, kun niitä syntyy. Aina hyvä idea Merkuriuksen perääntyessä.
 
Etsitkö lisätukea ja informaatiota kuukauden energiasta? Sitä on saatavilla Light Beacons Energy Warrior Groupista uudessa portaalissamme
 
Sinusta voi tuntua hyvin motivoituneelta ja valmiilta toimintaan tässä kuussa, ja se olisi linjassa energia-aktiivisuuden kanssa, mutta sinun täytyy ehkä ottaa huomioon ja hoitaa Merkuriuksen perääntymiseen liittyvä sekamelska. Sinun ei tarvitse olla huolissasi "parhaiden" valintojen tekemisestä, pelkästään että ne ovat täysin linjassa aikomukseesi ja energeettisesti yhdenmukaisia oman ilosi kanssa.
 
Ei ole mitään pikakorjausta, taikapilleriä tai taikasauvaa päästä läpi näistä prosesseista – ne on suunniteltu kasvuamme ja transformaatiotamme varten. Muista pitää virta kulkemassa eteenpäin ja energiarajasi korkeina. Karma loppuu, kun sanot sen loppuvan, ja energeettinen täysivaltaisuutesi on avaimesi iloiseen ja ilontäyteiseen kuukauteen nyt ja tämän hyvin voimallisen ja dynaamisen vuoden loppuun saakka.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >