HomeViestejäJennifer Hoffman2.6.2019 - Kesäkuun 2019 energiaraportti

2.6.2019 - Kesäkuun 2019 energiaraportti

KESÄKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
No, selviydyimme toukokuusta, ja se oli vaikea kuukausi. Löysitkö mitään, mikä pidättelee sinua elämässäsi? Opitko mitään rajoituksistasi, peloistasi ja siitä, keitä oikeat ystäväsi ovat? Saitko yllättäen negatiivisen reaktion joltain, kun teit jotain, mistä luulit hänen olevan kiitollinen tai pitävän? Jos toukokuu oli kaoottinen, se johtuu siitä, että 3D-todellisuutemme hajoaminen aiheuttaa kaaosta, jota vaaditaan, jotta voimme nähdä todellisuutemme eri aspektit ja sen, miten niistä puuttuu yhdenmukaisuutta, virtausta ja harmoniaa. Kun olemme nähneet tämän epäharmonian, voimme arvioida, mitä vaaditaan, että yhdenmukaisuus tulee elämäämme. Kesäkuun teema on: "ihminen, tässä on jumala", ja se minkä hajotimme toukokuussa, voidaan yhdistää uusilla tavoilla, jotka ilmaisevat jumaluuttamme ihmisyydessä luomaan yhdenmukaisuutta, harmoniaa, virtausta ja sallimaan meidän tulla 360 asteeksi, täysin integroituna jumalan ja ihmisen sekoituksena.
 
Kaikki vanhat järjestelmämme ovat tarkastelussa nyt, ja meillä on tilaisuus (jos valitsemme sen) yhdistyä jumaluuteemme, mikä on 360 asteen eheytemme – ei pyhyytemme – ruumiillistamisen funktio Tämä on tilaisuus päästä parantumissykleistä energiaeheyteemme. Emme ole kuitenkaan tottuneet tähän, koska fokuksemme on ollut sen parantamisessa ja korjaamisessa, minkä luulemme olevan rikki. Jossa kohtaa meidän täytyy arvioida korjaukset, joita olemme tehneet, ja harjoitella itsemme näkemistä ehjänä. Silloin siirrymme seuraavaan askeleeseen, joka on yhdenmukaisuus.
 
Kesäkuu on perinteisesti avioliittokuukausi, mutta ajattele, mitä avioliitto merkitsee – ei hääseremoniaa, vaan yhdistymistä. Muuta ajatustasi avioliitosta niistä kahdesta ihmisestä, jotka rakastavat toisiaan ja haluavat yhdistyä pariksi, suhteeseen jumalaisen itsesi kanssa. Kumpaakin aspektia – ihmistä ja jumalaa – tarvitaan eheyteen eikä toinen ole suurempi toista. Aivan kuten auto on hyödytön ilman bensaa tai avainta, ihmisyytemme toimii parhaiten, kun se yhdistetään tarkoituksella ja tietoisesti jumaluuteemme. Tämä on kesäkuun teema.
 
Ja meidän täytyy laajentaa yhtenäisyyden ja avioliiton teemaa vähän lisää, koska vaikka ajattelemme usein ykseyttä ja yhteyttä toisen kanssa, unohdamme, että ensimmäinen suhteemme on itseen. Luontainen taipumuksemme on yrittää yhdistyä toisiin ja luoda heidän kanssaan harmoniaa ja virtausta, mutta tuon ponnistuksen täytyy alkaa meistä. Meistä ei voi tulla tyydyttynyttä 360 asteen ihmistä silloin, kun suurin osa ponnisteluistamme, ajastamme ja energiastamme kuluu yritykseen tulla toimeen toisten kanssa, tehdä heidät onnelliseksi ja saada heiltä vahvistusta ja hyväksyntää. Yhtenäisyysponnistelumme täytyy fokusoitua oman energiakenttämme yhdistämiseen, pirstoutuneiden aspektiemme tuomiseen takaisin keskukseemme, sieluhaavojemme parantamiseen ja oman jumalaisen kolminaisuutemme integroimiseen – keho, mieli, tunteet ja henki.
 
Näin tapaamme jumaluutemme, kun olemme parantunut ja kokonainen. Emme voi löytää ketään muuta auttamaan itseämme sen tekemisessä, eikä mikään suhde saata meitä eheyteen. Itse asiassa, kun etsimme suhteita epäyhtenäisyydestämme, päädymme haastaviin ja epätäydellisiin suhteisiin, jotka eivät toimi, koska meidän täytyy olla ensin parantunut ja kokonainen itsessämme. Silloin voimme olla kumppani toisille, jotka kohtaavat meidät parantuneella ja ehjällä tasolla, mikä luo 360 asteen yhdenmukaisia ja harmonisia suhteita.
 
Meillä on myös melko voimakkaita aspekteja, jotka auttavat meitä tekemään tämän, mukaan luettuna täydellinen auringonpimennys 2.7. ja kuunpimennys 17.7. Ne aktivoivat Saturnuksen ja Pluton yhtymän Kauriissa ja kuunsolmut Kauriissa ja Ravussa. Meitä työnnetään yksilöinä ja kollektiivisesti tasapainottamaan hallinnan, kontrolloinnin, kilpailun ja polariteetin 3D-toimintamalli 5D-vastineekseen – yhteisö, yhteys, yhteistyö ja moniulotteinen kaksinaisuus. Jos näet jokaisen muutoksen elämässäsi siirtävän sinua 5D-aspekteihin, ymmärrät, miksi kaikki on tarkastelun alla nyt.
 
Kesäkuun uusikuu 3.6. Kaksosissa avaa heinäkuun pimennysikkunan, ja sen hallitsija, Merkurius, korostaa tätä voimakkaasti asemastaan Kaksosten loppupäässä. Tämän uuden kuun aikana meillä on viisi planeettaa omissa merkeissään, mikä tekee niiden vaikutuksesta yhdenmukaisemman sijaintimerkin kanssa. Ajattele orkesteria soittamassa kaikki instrumentit sopusoinnussa. Yhdenmukaisuus – energian yhteensopivuus ja virtaus harmoniassa – on ollut jatkuva teema siitä lähtien, kun esittelin 2013 käsitteen "360 asteen ihmiseksi tuleminen". Olemme siirtymässä tuota tavoitetta kohti jokaisella 3D/5D-integrointiaskeleellamme.
 
Kesäkuun täysikuu on 17.6. Jousimiehessä ja se korostaa Jupiteria. Nyt meillä on korostunut kaksi "karmakirjatukea" – Kaksoset ja Jousimies, Merkurius ja Jupiter. Eikö karmasta vapautuminen ole ollut osa henkilökohtaista ja kollektiivista polkuamme tämän elämän alusta saakka, mistä olen kirjoittanut vuodesta 2003 saakka. Pidä silmällä isoja karmapaljastuksia, vapautumista ja uudelleenharkintaa tämän täysikuun paikkeilla, kun Mars on yhtymässä Merkuriukseen Ravun 20 asteessa, ja ne tekevät kumpikin neliötä jatkuvaan Pluton ja Saturnuksen yhtymään. Valmistaudu näkemään ilotulitusta, eikä ole vielä edes 4.7. (USA:n itsenäisyyspäivä).
 
Meillä on päivänseisaus 21.6., ja samana päivänä myös Merkurius menee perääntymisvarjoonsa Ravun 24 asteessa, mikä lisää energiaa isoon Rapu/Kauris-aktiivisuuteen, joka hallitsee seuraavan puoli vuotta. Jos maailmasi tuntuu romahtavan, ajattele sitä omana henkenäsi, joka pyytää sinua päästämään irti kaikesta, mikä on alempaa värähtelyä, kuin todellinen taajuutesi jumalaisena olentona. Mitkä suhteet pidättelevät sinua? Mitkä pelot rajoittavat potentiaaliasi? Minkä parantumistason olet jo saavuttanut, ja sinun on aika tunnustaa, että olet jo saanut sen loppuun?
 
Mars on Ravussa koko kuukauden, merkissä jossa se ei ole kovin onnellinen, mutta se on myös oppositiossa Saturnukseen, Plutoon ja pohjoissolmuun suurimman osan kuukaudesta, mikä voimistaa vielä tuota energiaa. Ajattele, että Marsin tuli sammutetaan Ravun vesienergialla (Kuu hallitsee Rapua), mikä pyytää meitä hillitsemään haluamme toimia, tunnustaen tunteemme ja kunnioittaen niitä. Joskus halumme toimia on myös halua vahvistukseen, syytöksistä vapautumiseen tai asioita, joita uskomme toisten "olevan velkaa" meille siitä ajasta, energiasta ja ponnistelusta, joita olemme käyttäneet parantumiseemme heidän puolestaan – on kyse sitten aktiivisesta yrityksestä parantaa heitä tai tilan ja energian pitämisestä heidän parantumiselleen.
 
Poljemmeko vettä odottaessamme heidän olevan valmiita, vai uimmeko voimakkaasti oman potentiaalimme kirkkaassa meressä? Tämä voi olla yksi noista vaikeista tilanteista, jossa oivallamme, että olemme pyytäneet lupaa siirtyä eteenpäin sen sijaan, että käytämme omaa vapaata tahtoamme ja yhdistymme potentiaaliimme.
 
Meillä on voimakasta toimintaa kaikkien ulkoplaneettojen perääntyessä elokuuhun saakka. Sitten ne alkavat kulkea eteenpäin syyskuussa, valmistelemaan tammikuun 2020 Kauris-toimintaa. Muista, että kaikki tästä tammikuuhun valmistelee meitä tuohon suureen tapahtumaan, joka on Maata ja ihmiskuntaa vuosisatoja hallinneen 3D-energian uudelleentasapainotusta, rakenteen muuttamista ja uuteen tarkoitukseen käyttämistä. Meillä oli viimeksi tämä aspekti 1516, eivätkä silloinkaan kuunsolmut osallistuneet tuohon toimintaan Ravussa ja Kauriissa. Se on merkittävä virstanpylväs henkisessä evoluutiossamme.
 
Ja eipä unohdeta kaikessa tässä kaaoksessa ja hajoamisessa, että ilo on tarkoituksemme. Muista siis ottaa aikaa ilon luomiselle elämääsi, asettaa se aikomukseksesi sekä olla luottavainen ja selkeä siinä, mitä haluat elämääsi, voimakkaiden energiarajojen kera, ja muista hengittää, koska se auttaa sinua pysymään maadoittuneena ja pitää energiasi tasapainossa ja virtaavana. Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >