Päivän uffo

Joka vitsaa säästää se uffoaan vihaa
HomeViestejäJennifer Hoffman16.1.2019 - Selkeyssiunauksia

16.1.2019 - Selkeyssiunauksia

SELKEYSSIUNAUKSIA
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
16.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kuten kirjoitin tammikuun energiaraportissa, tammikuun energioissa on kyse selkeydestä, ja se tekee asioista vain selkeitä – se ei tee mitään muuta. Selkeydellä on hyvät ja huonot puolensa. Hyvä puoli on, että näemme asiat sellaisena, kuin ne ovat. Huono puoli on, että selkeys voi paljastaa sellaista, mitä emme halunneet nähdä tai voineet nähdä aiemmin. Selkeys, kuten kaikki universaalit prinsiipit, on ei-tuomitsevaa, se on kiistatonta. Mutta selkeyden myötä tiedämme, missä olemme olleet ja missä olemme nyt. Ja sitten voimme alkaa tehdä suunnitelmia seuraavista askelistamme.
 
Selkeys on suuri lahja, jolla on upeita siunauksia, mutta älä luule, että ne ovat hyviä tai upeita koko ajan. Siunaukset ovat myös ei-tuomitsevia – ne siunaavat meitä totuudella, valolla, tiedostamisella, informaatiolla, tiedolla ja ymmärryksellä. Joskus se avaa silmämme paremmin kuin mikään muu, kun näemme totuuden tilanteestamme tai toisesta ihmisestä.
 
Kun toimitamme selkeyttä, reaktio voi olla vähemmän ihanteellinen. Esimerkiksi energiarajojen asettaminen voi johtaa kiukunpuuskiin, torjumiseen, väkivaltaan ja kaikenlaiseen huonoon käyttäytymiseen. Teet rajoistasi selvät, eivätkä toiset pidä siitä. He reagoivat selkeyteesi varjoillaan, tiheydellään, pimeydellään ja tuntemattomilla peloillaan, epäilyksillään ja ahdistuksillaan.
 
Kenties olet selkeä tunteistasi suhteessa, ja jaat selkeytesi kertomalla, että rakastat häntä. Hän reagoi juoksemalla toiseen suuntaan, koska sinun selkeytesi on paljastanut hänen pelkonsa rakkaudesta, hylkäämisestä ja torjumisesta sekä hänen oman tunne-epävarmuutensa. Toiset näkevät varjonsa siellä, missä sinä näet valoa. Itse asiassa heidän varjoistaan tulee selviä valosi vuoksi.
 
Emme voi tuomita selkeyden pätevyyttä saamastamme reaktiosta, omastamme tai toisten. Kun saamme tai annamme selkeyttä, teemme ainoastaan asioista selkeitä. Sitten seuraavista askelista voi tulla selviä, tai meillä on eri vaihtoehtoja. Ilmeiset vaihtoehdot ovat selkeitä, kun oivallamme, ettemme saa joltain, mitä haluamme, tai selkeytemme säteilee valoa hänen pelkoihinsa. Selkeyden paljastamat vaihtoehdot voivat tarkoittaa, että jotkut vaihtoehdot eivät ole enää mahdollisia ja toisista tulee mahdollisia.
 
Selkeys voi myös paljastaa, että odotuksemme ovat epärealistisia, toimimattomia tai epävakaita. Tämä on lahja, koska se vie meidät pois epätyydyttäviltä poluilta ja sallii meidän valita muita. Älä tuomitse selkeyttä sen aiheuttamien seuraamusten tai sen paljastaman totuuden mukaan.
 
Hyväksy selkeys totuuden ja tiedostamisen majakaksi, ja se mikä selkenee selkeyden myötä, on valo polullamme ja opaste aikomustemme aitoon toteuttamiseen, jotta korkein ja paras hyvämme voi ilmentyä selkeällä, suoralla ja kestävällä tavalla.
 
Selkeys on ylösnousemuspolkumme peruspilari ja 3D/5D-integroinnin ankkuri. Ota avosylin vastaan selkeytesi ja anna sen opastaa sinua taivaaseen maan päällä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >