HomeViestejäJennifer Hoffman6.1.2019 - Tammikuun 2019 energiaraportti

6.1.2019 - Tammikuun 2019 energiaraportti

TAMMIKUUN 2019 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
6.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos luulit, että uusi vuosi alkaa suurella eteenpäin työntävällä energialla ja valtavilla latauksilla tätä erittäin tärkeää uutta vuotta varten, olet oikeassa, niin tapahtuu. Itse asiassa meillä tapahtuu tammikuussa monia asioita, jotka tukevat vuoden yleistä energiateemaa sekä sitä liikevoimaa, joka alkaa tässä kuussa ja lisääntyy koko vuoden, johtaen meitä tammikuuhun 2020.
 
Tammikuun energia auttaa meitä olemaan selkeä, hereillä ja valaistunut, puhtaan fokuksen kera vuoden 2019 luovuusteemasta. Purjehdimme parhaiten tämän kuukauden läpi, kun käytämme sen energiaa keskittyen aikomukseemme, intuitioomme ja visioomme omasta elämänpolustamme. Ja teemme sen jatkamalla rajojen, yhteyden ja yhdenmukaisuuden työstämistä, luodaksemme harmoniaa, rauhaa ja iloa.
 
Tammikuun ensimmäisellä viikolla on uudenkuun auringonpimennys, joka asettaa näyttämön koko vuodelle. Se on Kauriissa, jonka piirteitä ovat mm. kurinalaisuus, organisaatio, rakenne ja menestys maailmassa. Liittyykö mikään noista teemoista siihen, mitä näemme tapahtuvan maailmassa tänä päivänä? Mitä rakenteita puretaan? Keitä on uutisissa? "Niin ylhäällä, kuin alhaalla – niin sisällä, kuin ulkona."
 
Sisäiset hengen maailmat ja ulkoiset aineen maailmat yhdistyvät jatkuvaksi energeettiseksi synergia-, ilmentymis- ja kaksinaisuusvirraksi, joka on moniulotteisuutta, täydellistä 3D/5D-ylösnousemusintegrointia.
 
Siitä mikä oli jakautunut, tulee ehjä.
Se mikä oli piilossa, on nyt näkyvää.
Se mikä oli hämärää, on nyt kirkasta.
 
Kun meillä on eheyttä, tietoisuutta ja selkeyttä, olemme valmis tutkimaan uusia mahdollisuuksia ja kutsumaan uusia energioita tukemaan niitä, jotta voimme luoda yhdenmukaisuutta ja yhteyden itseen, Itseen ja Lähteeseen yksituumaisesti.
 
Mutta älä huoli, meillä on 21.1. toinen pimennys, joka on vielä voimakkaampi. Kaikki tammikuun energiat ovat selkeyteen fokusoituneita, eli ne valaisevat, selkeyttävät ja avaavat tietoisuuttamme siihen, mitä tapahtuu elämässämme ja energiassamme, ja avaavat meidät uusiin mahdollisuuksiin ja uuteen potentiaaliin.
 
Selkeys on tammikuun teema, eikä se ole tuo lämpöinen ja "pörröinen" epäselvä sana, jota hyvin monet käyttävät (kuten myös sielu, elämäntarkoitus ja sydänkeskeinen). Selkeyden tarkoituksena on tehdä asioista selkeitä, avata ymmärrys- ja tiedostamisportaali ja tuoda valoa tilanteisiin, jotka ovat olleet pimeitä, tiheitä ja epäselviä. Meidän täytyy nähdä ongelma ja tunnistaa sen syy, ennen kuin voimme alkaa luoda strategioita sen selättämiseen – sitä selkeys tekee.
 
Yksi varoitus tammikuulle: jos pyydät selkeyttä, saat sitä, eikä se ehkä ole, mitä luulet. Kuten sanoin, selkeys tekee asioista selkeitä, se tunnistaa ongelmat ja antaa tietoisuutta ja ymmärrystä, mutta se ei ratkaise ongelmia. Itse asiassa se voi saada tilanteet vaikuttamaan pahemmilta, ennen kuin ne paranevat, koska selkeyden myötä saamme vahvistuksen, että se mitä ajattelimme tapahtuvan tai mitä epäilimme, pitää paikkansa.
 
Joskus opimme asioita, joita emme halua tietää, tai selkeyden valo loistaa johonkin, mitä emme halua nähdä. Nyt kun kohtaamme selkeät faktat, voimme ryhtyä tarkoituksenmukaiseen toimeen.
 
Selkeyttä tuetaan aikomuksella ja vahvoilla rajoilla, koska ne alkavat liikuttaa energiavirtoja pois siitä, mikä häiritsee meitä, ja fokusoi energiamme paremmin-määritellyille ja tarkoituksellisemmille poluille. Selkeys voi poistaa häiriötekijöitä, mutta ainoastaan siksi, että näemme nyt niiden todellisen luonteen ja tarkoituksen ja voimme valita tietoisesti, tiedostamattomuuden tai tavan sijasta.
 
Paras tapa käyttää tammikuun melko intensiivinen energia pysyä olla vankasti aikomuksessamme siitä rauhasta, ilosta, rakkaudesta, yltäkylläisyydestä, hyvinvoinnista ja täyttymyksestä, jota haluamme elämäämme. Mitä olemme "täynnä" tällä hetkellä? Mitä haluamme saada täysillä elämäämme?
 
Selkeys paljastaa, mikä on ollut piilossa. Se osoittaa tukokset ja rajoitukset ja niiden syyn. Sitten aikomus ja energiarajat ottavat hallinnan, jotta voimme siirtyä kaaoksesta yhdenmukaisuuteen, eroavuudesta harmoniaan, pimeydestä ja tiheydestä valoon ja vapauteen ja valomme himmentämisestä sen loistavaan säteilemiseen. Tämä on vahva kuukausi, joka aloittaa erittäin tärkeän ja voimallisen vuoden.
 
Siis ota paras irti sen energiasta tulemalla selkeäksi, yhdenmukaiseksi, yhdistyneeksi ja itsevarmaksi tehdäksesi vuodesta 2019 todella sadunomaisen. Olet elämäsi luovan laajentumisen johtaja (suom. huom. lyhenteenä sama kuin toimitusjohtaja) – pidä fokuksesi energiassa, jota haluat laajentaa. Sinulla on valta ja auktoriteetti elämässäsi. Ja sinulla on luova voima – käytä sitä tiedostaen, aikomuksen ilmaisten ja ajatellen elämää, jota haluat elää, ja maailmaa, jossa haluat elää sitä. Upeaa kuukautta.
 
Oletko jo katsellut kahden tunnin webinaari-esitykseni ennusteista vuodelle 2019? Voit nähdä sen täältä (englanniksi).
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >