HomeViestejäJennifer Hoffman2.12.2018 - Joulukuun 2018 energiaraportti

2.12.2018 - Joulukuun 2018 energiaraportti

JOULUKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
2.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voitko uskoa, että on vuoden 2018 viimeinen kuukausi? Millainen vuosi onkaan ollut, ja tämä kuukausi on energeettistä paketointia, kun viimeistelemme henkisen vihkimysvuoden (11-vuosi) ja valmistaudumme vuoteen, jota hallitsevat luova energia, aikomus ja ilmentäminen – kaikki 5D-energiat. Oletko valmis 5D-luomiseen? Jos et ole varma, mitä se merkitsee, selitän sitä tässä artikkelissa, ja päästäksemme alkuun, siinä on kyse energiasi toimitusjohtajana olemisesta, oman energia-astiasi johtamisesta, hyvien rajojen asettamisesta ja energiapolun luomisesta aikomuksesi toteutumiselle. Siihen valmistautumiseksi, joulukuun teema on tehokkuus ja se, miten johdamme oman energiamme käyttöä.

Joulukuu alkaa loppuunsaattamissyklissä, joka on täydellinen vuoden viimeiselle kuukaudelle. Ajattele keskeneräisten asioiden saattamista päätökseen, aloitetun saamista loppuun, elämänsä asioiden hoitamista ja prioriteettien uudelleenjärjestelyä. Otitko itsellesi liikaa? Kenties on hyvä aika arvioida uudelleen sitoumuksesi ja päästää muutamasta niistä irti. Itse asiassa, näin on paljon parempi tehdä, kuin yrittää pakottaa itsensä kunnioittamaan jotain aika- tai energiasitoumusta, johon et toivoaksesi olisi koskaan suostunut ja jonka sallit kuluttaa energiaasi katumuksen, itsensä tuomitsemisen ja vihan kera.

Tästä syystä sanoin joulukuun teeman olevan tehokkuus, koska meidän täytyy oppia, miten ollaan tehokas energiamme käyttämisessä. Tehokkuus merkitsee suoriutumista parhaalla mahdollisella tavalla, haaskaten vähiten aikaa, ponnistelua ja energiaa. Tässä kuussa voimme tehdä energiamme tehokkuustarkastelun ja esittää seuraavat kysymykset:

1. Onko tämä tilanne energiani parhainta käyttöä?
2. Teenkö asioita, joiden tekemisestä ja joihin osallistumisesta nautin?
3. Olenko sitonut liikaa energiaresurssini ja annan saamatta mitään vastineeksi?
4. Onko energialleni muu mahdollisuus, jota en ole vielä ajatellut?

Nämä kysymykset eivät merkitse, että lakkaat tekemästä asioita muille, ettet ole ystävällinen ja myötätuntoinen ja että vedät energiasi pois kaikesta. Ne antavat sinulle tilaisuuden harkita uudelleen omia vaihtoehtojasi, ennen kuin annat toisille, ja varmistaa, ettet oli liikasitoutunut, loppuunkulunut, väsynyt, äärirajoille venytetty ja kyvytön tyydyttämään omia energiatarpeitasi.

Tutkiaksemme vuoden 2019 luomisvaihtoehtojen täyttä potentiaalia, meillä täytyy olla täysi kontrolli energiastamme, jotta meillä on energiaresursseja laajentua uusiin mahdollisuuksiimme ja uuteen potentiaalimme eikä meillä ole energiavuotoja, jotka imevät resurssimme tyhjiin. Tämän tekemiseksi meidän täytyy oppia sanomaan "ei" ihmisille ja tilanteille, jotka eivät ole energiaresurssiemme tehokasta käyttöä. Sen tekeminen voi aluksi olla vaikeaa, mutta muista, että usein ne ihmiset joiden luulet pettyvän heidän avunpyyntöjensä torjumisesta, ovat vain vaivautuneita, koska heidän täytyy pyytää joltain muulta (katso artikkelini "Pettynyt vai vaivautunut?" 7.9.2015).

Siis mitä joulukuulla on varastossa? Ensinnäkin kuukausi alkaa Merkuriuksen perääntyessä, mikä loppuu 6.12., ja Merkurius on Skorpionin 29 asteessa, muistellen Saturnuksen perääntymistä tässä asteluvussa kesä–syyskuussa 2015. Meillä on myös neljä planeettaa merkkinsä 29 asteessa. Tämä on loppuunsaattamisen asteluku, joka sisältää tuon transiitin kaiken energian, jotta voimme ajatella ja arvioida uudelleen ja päästää irti, ennen kuin otamme tuon seuraavan askeleen. Miten erinomainen viesti joulukuulle.

Ja meillä on uusikuu 6.12. Jousimiehen 15 asteessa ja täysikuu 22.12., päivänseisauksessa, Ravun 0 asteessa. Muista marraskuun energiaraportista, että marraskuusta 2018 huhtikuuhun 2019 kaikki uusikuut ovat 15 asteessa, alkemian asteluvussa, ja täysikuut 0 asteessa, ehdottoman potentiaalin asteluvussa. Nolla on ei-mitään/tyhjyys, jossa on ääretön potentiaali, koska se on energiaa, joka ei ole vielä ottanut muotoa, ja teemme sen aikomuksellamme. Se on suuri tuki luovalle polullemme 2019. Joka kuussa saamme tukea luomiseen, transformaatioon ja rajattomaan potentiaaliin.

Yksi mielenkiintoinen astrokohta: Mars on Kaloissa koko kuukauden ja siirtyy Oinaaseen 1.1. Mars hallitsee Oinasta, eläinradan ensimmäistä merkkiä, joten joulukuun Kalat-transiitillaan se sulkee ympyrämme, alfasta tulee omega, noviisi saa loppuun polkunsa ja hän saavuttaa mestaruuden. Kirjoitin tästä ensimmäisen kerran maaliskuun 2015 energiaraportissa.

On mielenkiintoista, että uusi vuosi alkaa Marsin ollessa omassa merkissään Oinaassa, pioneerin, tiennäyttäjän ja uusien alkujen merkissä, sekä kriittisessä nollapisteessä, eläinradan ensimmäisessä asteessa. Toinen esimerkki alfan tulemisesta omegaksi, ympyrän sulkeutumisesta energiayhdenmukaisuuteen, tulemisesta 360:ksi jumalaisessa kolminaisuudessamme ja ihmisyytemme harmonisoimisesta jumaluuteemme yhdenmukaisen harmonian virrassa.

Tarvitsemmeko enää muita todisteita siitä voimakkaasta luomispotentiaalista, johon olemme nyt astumassa?

Päivänseisausta 21.12. seuraa uusikuu, kotia, perhettä, äitiä ja tunteita edustavan Ravun 0 asteessa. Meillä on paljon Kheiron-toimintaa taas tässä kuussa, joten katso marttyyri-parantaja-toimintamallia, johon ehkä ole antautunut, ja ala ajatella siirtymistä voimaantuneeseen mestaruuteesi. Tunteet vaikuttavat energiakenttäämme, terveyteemme, mielentilaamme ja elämämme joka aspektiin. Kiinnitä huomiota tunne-energiaasi tässä kuussa ja katso, miten tunteesi joko kuluttavat energiaasi tai laajentavat sitä.

Marraskuu loppui yllättävään ilmoitukseen – George H W Bushin, USA:n entisen presidentin, kuolemaan. Hänen kuolemansa merkitsee tärkeää vapautumista suuresta määrästä 3D-tiheyttä, koska hän oli merkittävä kulmakivi ja ruumiillistuma tuossa hallinnan, vallan, ahneuden ja kontrolloinnin toimintamallissa. Tapahtui energian merkittävää kohoamista hänen kuollessaan, ja näemme lisää tämän 3D-valtarakenteen purkamista joulukuussa ja vuonna 2019. Jupiterin siirtyminen Jousimieheen tukee totuutta, oikeudenmukaisuutta ja korkeampaa ajattelua ja toimintaa. Kollektiivienergia ei enää tue mitään sitä vähäisempää.

Ja lopuksi, joulukuulla 2018 on 5-energia, luku siirtymiselle aineellisesta henkiseen. Katso, miten 5 kirjoitetaan – siitä voi tulla 8 tai 6. 6 on Neitsyt, joka edustaa yksityiskohtia, tuomitsemista ja palvelua, ja 8 edustaa äärettömyyttä, voimaantumista ja uudestisyntymää tai tuhoutumista. Neitsyt on palveluksessa joko palvelijana tai valomajakkana ja mestarina.

Eläinradan 8. merkki on Skorpioni, jolla on kolme edustajaa: feenix-lintu joka nousee tuhoutumisensa tuhkasta ja uudestisyntyy vahvempana ja voimakkaampana kuin ennen, skorpioni joka pistää itseään omalla hännällään, tai kotka joka liitää korkealla taivalla hyvin terävän näkökyvyn kera, joka fokusoituu joko pieniin yksityiskohtiin tai näkee eteenpäin horisonttiin. Nämä ovat avainaiheita tässä kuussa. Ne esiintyvät huomattavasti siinä, miten käytämme luomisenergiaamme 2019 laajentuaksemme uusiin ja upeisiin mahdollisuuksiin, ja niitä kuvataan lisää myös tulevassa kirjassani, joka julkaistaan tässä kuussa.

On voimallinen kuukausi, joten saa valmiiksi ja anna itsellesi päätös, opi johtamaan energiaresurssejasi, tule omaksi toimitusjohtajaksesi ja ala ajatella, mitä haluat luoda 2019.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >