HomeViestejäJennifer HoffmanHuhtikuu 2016 - Huhtikuun 2016 energiaraportti

Huhtikuu 2016 - Huhtikuun 2016 energiaraportti

HUHTIKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Huhtikuu 2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos olet päässyt vuoden kolmesta ensimmäisestä kuukaudesta läpi suurin piirtein ehjänä, onneksi olkoon. On ollut hurjaa menoa. Vuoden 2016 ensimmäinen osa asetti energiailmapiirin loppuvuodelle, joten jos sinulla on ollut odottamattomia tai vaikeita muutoksia, saat tilaisuuden ratkaisuun nyt ja tulevina kuukausina. Luulen, että muutaman viime kuukauden vaikeus on ohi, mutta se on myös suhteellista – se riippuu siitä, miten sopeudut muutokseen, mitä elämässäsi tapahtuu ja minne haluat mennä tästä. On "toimintahuhtikuu" ja liikkumisen aikaa, mutta ennen kun ryntäät lähtöportista, tiedosta, ettei tämä ole sellaista "ota ensimmäinen asia, joka tulee" –toimintaa. Olemme uudessa värähtelyssä ja tämä on harmonista toimintaa, joka keskittää liikkeen tarkoitukselliseen suuntaan. Ennen kuin huudat "valmiina, paikoillanne, hep", ajattele enemmän "arvioi, harmonisoidu ja sitten toimi" –tavalla.
 
Meillä on lukuisia perääntymisiä tässä kuussa, mikä saa meidät ehkä luulemaan, että olemme taas yhdessä kuukaudessa, jolloin meidän täytyy istua odottamassa, mutta nämä perääntymiset lisäävät itse asiassa toimintapotentiaalia – ne eivät vähennä sitä. Avaimena on, miten käytämme niitä – positiivisesti ja tehokkaasti toimien itsekkyydestämme ja harmoniassa sen kanssa, mikä palvelee meitä, eikä negatiivisesti ja rajoittuneesti kärsimättömänä ja haluten olla missä tahansa muualla kuin siinä, missä olemme, tai tuntien syyllisyyttä omasta ilostamme ja menestyksestämme.
 
Perääntymiset lisäävät vain tilaisuutta kerätä pirstoutunut energia, keskittyä aikomukseemme, harmonisoitua taas voimaamme ja sitten päästessämme käsiksi kaikkiin energiaresursseihimme miettiä uudelleen vaihtoehtojamme, potentiaaliamme ja mahdollisuuksiamme. Tai voimme käyttää niitä toiminnan välttämiseen, mikä ei ole todellakaan paras tapa tämän energian käyttämiseen. Toisaalta, silloin kun ei ole valmis muutokseen, ei yksinkertaisesti ole. Ja se on ok – ei ole ainutkertainen tilaisuus. Tämä on jatkuva prosessi, joten seuraava kierros saattaa olla sinun tai sellainen, joka vetoaa sinuun.
 
Saturnus ja Jupiter perääntyvät huhtikuun alussa ja Pluto perääntyy keskellä, jolloin myös Merkurius ja Mars siirtyvät perääntymisvarjoonsa, aloittaen perääntymisensä kuukauden lopulla. Itse asiassa Mars on vain yhdessä asteessa koko huhtikuun. Jos ei tapahtuisi monia muita asioita, tuntuisi todella jumiutuneelta. Mutta meillä on niin paljon enemmän liikettä ja sekasortoa, että olisi kuin monilavaisessa konsertissa, jossa on monia eri esityksiä samanaikaisesti, joten perääntymiset voivat olla kuukauden aktiviteettien merkityksetön aspekti, kuin tylsä esitys jonka päätämme olla kuuntelematta, koska se on epävireinen tai soitetaan musiikkia, josta emme pidä.
 
Kaikesta korostuneesta perääntymistoiminnasta huolimatta, tässä kuussa on kiinnostavampaa nähdä, mitkä planeetat eivät peräänny – Venus, Uranus ja Neptunus. Venus kulkee Kaloissa, ylennysmerkissään (missä se esittää parastaan), ja se siirtyy Oinaaseen 7.4., Oinaan uudenkuun päivänä. Neptunus, myös Kaloissa (hallitsijamerkissään), liikkuu taas eteenpäin, kun se jättää lopultakin perääntymisvarjonsa. Kiinnostaako ketään harhakuvien karkottaminen? Pitäkää kuitenkin kiinni unelmistanne, erityisesti niistä joihin todella uskotte. Muut saattavat nousta joko savuna ilmaan tai verho vedetään sivuun ja näemme "velhon" siksi, kuka ja mikä se oikeasti on.
 
Ja meillä on Uranus Oinaassa, uusi 84 vuoden sykli, joka alkoi 2010/2011. Uranus oli viimeksi Oinaassa 1926, mikä oli joillekin valtavan muutoksen ja yhteiskunnallisen mullistuksen jakso. Toisille rikkaiden ja köyhien välisen kuilun levenemisestä tuli aivan liian selvää (kuulostaako tutulta?). Se oli myös yhtymässä Erisin kanssa – planeetan joka edustaa epäsopua, kaaosta ja rangaistusta, joka on naamioitunut joskus kostoksi.
 
Tänä vuonna 1920-luvun aspekti toistuu, kun Uranus on taas yhtymässä Erisin kanssa – tällä kertaa Oinaan, uusien alkujen merkin, loppupään asteessa eikä Kalojen, eläinradan lopun, viime asteissa. 560 vuoden kiertoratansa myötä, Eris on ollut Oinaassa 1920-luvun puolivälistä saakka ja on siellä vielä pitkään, kun taas Uranus on tehnyt eläinradan 84 vuoden kierroksensa. Nyt ne ovat taas yhdessä, nuo vallankumouksellisen muutoksen kosmiset kumppanukset, ja se lisää eksponentiaalisesti Uranuksen transformaatiovoimaa, minkä odottaisi tapahtuvan, kun yhdistetään vallankumousplaneetta ja erimielisyysplaneetta. Ilman kunnon valvontaa ja johtamista, se olisi kuin antaisi 2-vuotaalle autonavaimet, minkä näimme 1920-luvulla. Mutta oikein ohjattuna tämä pari voi synnyttää massiivista muutosta tasapainoisemmalla ja kypsemmällä tavalla, joka huolehtii vähempiosaisista sekä herroista.
 
Oinaan uusikuu 7.4. tuo esiin Uranus/Eris-yhtymävoimapesän sekä heikon neliön Plutoon, mikä vastaa varoituksen saamista odottamasi suuren ylinopeussakon sijasta. Vaikka meillä on ollut viime aikoina monia uusia ja täysiä kuita, jotka ovat tuoneet esiin kaikki planeetat, tämä toimii yksittäisemmällä, muttei vähemmän voimakkaalla tavalla. Ajattelen, että muun planeettatoiminnan puuttuminen poistaa häiriötekijät ja lisää uudenkuun yleistä "uudet alut" -teemaa, mutta erityisesti Oinas-kuun, ja se sisältää Uranus/Eris-yhtymän vallankumouksellisen ja transformatiivisen voiman. Ei ole papatusta harhauttamaan meidät yhdestä fokuksestamme seuraavissa valinnoissamme siitä, minne haluamme mennä, mikä on pakottavin tarpeemme tällä hetkellä ja mikä seisoo tiellämme.
 
Huhtikuun täysikuu on Härän alkuosassa, jonka hallitsija Venus on Oinaassa, ja se viuhtoo eteenpäin, kun muut planeetat hierovat perääntymisensä läpi, ja saattaa olla hyvä aika varata kylpyläpäivä, pitää tauko tai hemmotella itseään. Tämä sopii myös "toimintahuhtikuun" teemaan, ja kyllä, ajan ottaminen itsellemme on osa toimintaprosessia, koska meidän täytyy nyt toimia olemisesta käsin tekemisen sijasta. Olemuksemme ei ole kovin tehokas, kun se on väsynyt, ylityöllistetty ja tarvitsee lepoa. Meidän täytyy toimia nyt energiasta käsin – miten haluamme kokea lopputuloksen ja sen energian, joka laajenee elämässämme. Ei niin, että teemme jotain ja sitten yritämme saada energian virtaamaan tuohon suuntaan, sovittaen energiaa alusta luomisen sijasta. Muista, että tänä vuonna on kyse energiayhdenmukaisuudesta – sopivuudesta ja virtaamisesta harmonian, armon ja vaivattomuuden kera.
 
Paras tapa käyttää tätä toimintasuuntautunutta energiaa on seurata näitä kolmea askelta:
 
1. Arvioi edessäsi olevat vaihtoehdot sitoutumatta mihinkään – ajattele sitä energeettisenä näyteikkunashoppailuna. Joskus auttaa, kun tarkastelee ensin kaikkia vaihtoehtoja, ennen kun tekee valinnan. Etkö katso ruokalistan kaikki vaihtoehdot ravintolassa ennen tilauksen tekemistä?
 
2. Tarkista, mikä vaihtoehto on parhaiten linjassa aikomuksesi kanssa – mikä tuntuu paremmalta, on hauskempi ja suurin potentiaali sinulle? Tämä vaatii, että laitat itsesi etusijalle, tulet itsekkääksi ja näet, mikä harmonisoituu kanssasi. Voit aina tarttua myöhemmin toisten ihmisten tarpeisiin, kun omista tarpeistasi on huolehdittu.
 
3. Ryhdy toimeen kohtien 1 ja 2 perusteella. Tulee kohta, jolloin meidän on hypättävä kielekkeeltä ja levitettävä siipemme, ja tämä on se. Kurssikorjaus on myöhemmin aina mahdollista, mutta sen täytyy tapahtua aloitettuamme matkan ja astuttuamme omaan mahdollisuuskenttäämme. Voimme tehdä vain tietyn määrän suunnittelua ja valmistelua – lopulta meidän on noustava autoon ja aloitettava matka.
 
Kuten olen kirjoittanut aiemmin, meidän täytyy ottaa pois ruusunpunaiset henkiset lasimme ja ottaa vastaan henkisen elämämme voima. Tämä jakso tuo tullessaan portaalin välittömään ilmentämiseen, voimaantuneeseen muutokseen ja sysäyksen työntämään meidät seuraavaan ulottuvuuteen. Olemme seisoneet tuon kielekkeen reunalla pitkän aikaa. Olemmeko valmis näkemään, miten suuret siipemme oikeasti ovat ja miten kauas ne voivat viedä meidät? Ei ole mitään vastaavaa aikaa aloittaa, ja voimme selvittää, miten korkealle ja kauas voimme lentää, muttemme voi tehdä sitä, jos emme ota suurta hyppyä tuntemattomaan, joka edustaa sekä suurinta pelkoamme että suurinta siunaustamme. Hyppää korkealle, jotta voit liidellä kauas.
 
Upeaa kuukautta.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >