HomeViestejäJennifer Hoffman1.12.2015 - Joulukuun 2015 energiaraportti

1.12.2015 - Joulukuun 2015 energiaraportti

JOULUKUUN 2015 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.12.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joulukuu tuo melkoisesti toimintaa kuukautena, joka on tyypillisesti aikaa rentoutua ja keskittyä joululahjoihin ja –tilaisuuksiin ja uuden vuoden valmisteluihin. Mutta koristellessamme kuusta ja laulaessamme joululauluja, pinnan alla tapahtuu paljon. Vuoden 2015 viimeinen kuukausi voi olla monien asioiden loppumista, päätöshetki menneisyyden ja tulevaisuuden välillä, kun saamme tässä kuussa myös katsauksen elämästä, monien vuosikymmenten syklien tehdessä taas kierroksen varmistamaan, että olemme tehneet valinnan, josta pidämme ja johon olemme tyytyväinen. Joulukuun energia voi olla kuin hyvä Saituri tai paha Saituri, mutta se on ehdottomasti jännittävä.
 
Tämä kuukausi alkaa Uranuksen ja Pluton neliön aktivoitumisella, joka alkoi kuiskia meille 2009 ja loppuu 2016. Ja kuukausi päättyy monien planeettojen ollessa merkin viimeisissä asteissa ja viimeisellä viikolla kaikki planeetat kulkevat eteenpäin, mitä ei ole tapahtunut koko vuonna. Meillä on myös Saturnuksen ja Neptunuksen neliö koko kuukauden ja meidän pitäisi tottua siihen, koska se on vuoden 2016 puumerkki. Itse asiassa monet tämän kuukauden energiapiirteet ovat näyte siitä, mitä voimme odottaa 2016.
 
Vuoden viimeinen kuukausi voi olla valtava pettymys, jos emme ole saavuttaneet niitä asioita, joita tammikuussa luulimme saavuttavamme, kun teimme aikomuksemme tai lupauksemme. Mutta menestyksen siemenet kasvavat paljon helpommin ja nopeammin, jos ne on kylvetty rikkaruohottomaan ja kivettömään maaperään, ja vuonna 2015 on hankkiuduttu eroon kivistä ja rikkaruohoista ja kaikesta muusta, joita emme tarvitse ollaksenne menestynyt, vaikka luulimmekin tarvitsevamme. Kun ilmaisemme aikomuksemme, ensimmäisenä tartumme niihin asioihin, jotka estävät aikomustemme onnistumisen. Niin paljon kun haluammekin hypätä noiden osien yli, ne täytyy tehdä ensimmäisenä.
 
Ja sitä olemme tehneet koko vuoden – saaneet likaisen työn tehtyä tai yrittäneet välttää sitä. Sillä ei ole merkitystä, missä olemme nyt – jokaisella polun askeleella on omat siunauksensa ja kaikki elämässämme palvelee jotain tarkoitusta. Sitten kun tuo tarkoitus päättyy, on aika päästää irti siitä ja korvata se jollain muulla tai viedä sitä ylöspäin muutaman pykälän nostamalla värähtelyämme ja katsomalla uuteen horisonttiin. Vuoden loppu on hyvää aikaa tehdä tunnesiivousta ja päättää, mitä haluaa seuraavaksi.
 
Olemmeko jo valmis? Se riippuu meistä – mistä olemme valmis päästämään irti ja mitä vastaanottamaan. Kuten huomaamme 2016, vastaanottaminen on tärkein tekijä, jossa saavutamme jotain. Olemme selvittäneet polun ja valaneet perustan – nyt meidän täytyy kohdata ongelmamme, jotka liittyvät arvoisuuteen, ansaitsemiseen ja arvoon. Olemmeko sen saamisen arvoinen, mitä olemme pyytäneet, uskommeko ansaitsevamme sen ja liittyykö siihen arvo? Suurin kysymys nyt on, pyydämmekö itsellemme sitä, mitä todella haluamme, vai "potkimmeko renkaita" toivoen, että asiat selviävät jotenkin emmekä ole kovin pettynyt tuloksiin.
 
Omaan voimaamme astumista on heitelty kovasti kuluneella vuosikymmenellä. Nyt seisomme voimaportaalilla ja meidän täytyy päättää, milloin aiomme avata oven – ja aiommeko. Se on ainoa tapa siirtyä pois vuoden 2015 ja monien aiempien vuosien lamasta ja tehdä vuodesta 2016 iloinen, ilontäyteinen, yltäkylläinen, kukoistava ja siunattu vuosi. Joulukuu asettaa näyttämön tälle ja viimeisellä viikolla saamme tilaisuuden kokeilla siipiämme. Kun jokainen planeetta kulkee eteenpäin eikä peräänny – paitsi konstikas Merkurius joka on perääntymisvarjossa 21. päivä – on siunaus universumilta saada kaikki liikkumaan eteenpäin. Kysymys kuuluu: aiommeko mekin siirtyä eteenpäin?  
 
Uuden kuun ollessa 11.12. Jousimiehen 19 asteessa ja täysikuun joulupäivänä Ravun 3 asteessa, saamme täyden jouluhengen tässä kuussa keskittyen uskoon, kotiin, perheeseen ja turvallisuuteen. Miltä laaja vapaus näyttää (Jousimies) ja miten määrittelemme kodin, perheen ja turvallisuuden (Rapu)? Jos biologinen perheesi on tuottanut taas kerran pettymyksen sinulle, kenties on aika etsiä energiaperheesi. Nimikkeet määrittelevät sen, miten odotamme ihmisten käyttäytyvän, ja jos ihmiset eivät lunasta nimikkeidensä toiveita, kenties on aika asettaa uudet rajat rakkaudelle, kunnioitukselle ja arvostukselle ja kutsua uusia ihmisiä elämämme. Ja Rapu hallitsee myös äitiä – yleisesti ottaen arkaa aihetta meille. On kyse sitten omasta äidistämme, itsestämme äitinä tai siitä, miten olemme itsellemme äiti, varmista, että laitat kuusen alle lahjan myös itsellesi tänä vuonna.
 
Joulukuun omituinen aspekti on Marsin sijainti. Se on täsmälleen samassa asteessa kuin tammikuussa 2014, joten katso tuon kuukauden energiaraporttia – se voi tuoda lisämerkitystä joulukuuhun. Tässä on tekeillä upea kuukausi, joten viimeistele keskeneräiset asiat ja ala ajatella, mitä haluat vastaanottaa vuoden 2016, koska olemme melkein siinä.
 
Upeaa kuukautta ja nauti joulunajasta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >