HomeViestejäJennifer Hoffman1.7.2015 - Heinäkuun 2015 energiaraportti

1.7.2015 - Heinäkuun 2015 energiaraportti

HEINÄKUUN 2015 ENERGIARAPORTTI
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.7.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On lopultakin heinäkuu, mitä olemme odottaneet tämän vuoden alusta. Tiesin, että asiat olisivat eri tavalla, kun saavuttaisimme tämän kohdan, mutta on ollut melkoinen matka päästä tähän. Vaikka olemme olleet tällä polulla monta vuosikymmentä, siinä kaikessa on ollut viime kädessä kyse tästä kohdasta. Kykenisimmekö pääsemään läpi viimeisistä synnytyskivuista vai romahtaisimmeko viime hetkillä? On ollut uuvuttavaa, lannistavaa, turhauttavaa ja järkyttävää. Mutta olemme edelleen täällä ja uusi kuukautemme ja syklimme esitellään täysikuun ja "Betlehemin tähden" kera – kahden kirkkaimman planeetan, Venuksen ja Jupiterin, yhtymä. Mikä tapa aloittaa uusi jakso – kirkkaimmat valot taivaalla!
 
Aina kun saavumme jokin syklin loppuun, tunnemme helpotusta, että se on ohi, mutta jokaisen lopun myötä saavumme myös uuteen alkuun ja ylösnousemus- ja evoluutiospiraali jatkaa meidän kuljettamista eteenpäin seuraaviin askeliimme. Ei, emme saa levätä pysähtymällä – meidän on pysyttävä luomassamme energialiikevirrassa, mutta nyt meidän ei tarvitse tehdä niin kovasti töitä. Itse asiassa saamme myös päästää irti ratista toisinaan ja ajaa rannikkoa pitkin. On aikaa haistella kukkia ja ihailla niiden kauneutta, mutta emme voi unohtaa, että puutarhan kitkeminen on jatkuva prosessi. Jos olet puutarhuri, tiedät, että kuihtuneiden kukkien poistaminen sallii uusien kukintojen muodostua, jotta kukat kukkivat jatkuvasti.
 
Näemme monien ihmisten käyvän läpi heräämisprosessin heinäkuussa – muista vain, että jotkut ihmiset voivat olla todella äreitä herätessään. Oletko huomannut, miten monia vihaisia, ahdistuneita, turhautuneita ja tolaltaan olevia ihmisiä on maailmassa nyt? He ovat heränneet todellisuuteen, mihin he eivät ole kovin tyytyväisiä, ja he etsivät valoa. Voit olla heidän näkemänsä valo, jos muistat säteillä kirkkaasti. Valotyö ei ole yhtä tarpeellista kuin valomajakkana oleminen ja parantuminen on nyt vaihtunut eheyteen. Mitä tietoisempi olet omasta energiastasi, sitä parempi parantaja, opas, opettaja ja resurssi sinusta tulee maailmalle.
 
Valo on voimakas teema heinäkuussa, kun aurinko ja Mars jatkavat yhteiskulkuaan muutaman ensimmäisen viikon ja aloitamme täysikuulla, mikä tulee Venuksen ja Jupiterin yhtymän kannoilla. Heinäkuussa on myös kaksi täysikuuta, mikä lisää tämän kuun valoteemaa – toinen on 31.7. On paljon valoenergiaa paljastamassa kaikkea pimeyttä ja sitä tapahtuu nyt. Kirjoitin, että tässä kuussa olisi salaisuuksien paljastamisia (vuoden 2015 ennusteissa) ja tuo prosessi alkaa jo. Paljastuminen/ilmestys on yksi teema vuoden 2015 toisella puoliskolla, muttei raamatullisessa mielessä, vaan kätketty informaatio löydetään ja tiedetään. Siitä tulee rankkaa joillekin ihmisille, joilla on vaikeuksia tajuta ihmistä moniulotteisena, galaksienvälisenä ja maan ulkopuolisena olentona. Olen aina ajatellut, ettemme ole yksin tässä universumissa, ja vaikka jotkut teistä toivottavat tervetulleeksi vahvistuksen tästä, toiset eivät ehkä ota tuota informaatiota hyvin.
 
Saturnus perääntyy Skorpionin lopussa nyt ja jos olet syntynyt 1956-1962, se tekee neliötä syntymäkarttasi Plutoon heinäkuussa ja elokuussa. Tämä tapahtui myös joulukuussa 2014 ja se tekee viimeisen ohituksensa syyskuussa 2015. Ensimmäinen ohitus on yleensä heräämisvaihe, toisessa saat luottamusta tehdä muutoksia ja kolmanteen mennessä olet joko saanut prosessin loppuun tai olet hyvin lähellä sitä. Tämä on herätys kaikille varhaisindigoille – sinunkin on aika säteillä, joten pyyhi pölyt lahjoistasi ja unelmistasi ja ota ne käyttöön. Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa läpikotaiselle transformaatiolle. Näemme tämän lopputulokset syyskuun päiväntasauksessa.
 
Heinäkuun energia kannustaa meitä laajentamaan näkemystä, mikä meillä on itsestämme, elämästämme ja maailmasta. Näemme jokainen maailman omin silmin, joten kaksi ihmistä eivät voi nähdä sitä samalla tavalla. Vaikka meillä on henkilökohtainen kuva, meillä voi olla myös yhteinen visio maailmasta sellaisena, kun haluamme nähdä sen. Tämä prosessi alkaa pettymyksestämme nykytodellisuuteen ja sitten olemme valmis avaamaan tietoisuutemme uuden potentiaalin mahdollisuudelle. Meidän täytyy olla valmis nykytodellisuuden osalta ja kyllästynyt siihen, ennen kun olemme valmis luomaan uutta. Jos sinulla on visio maailmasta, mitä johtaa valo, rakkaus ja rauha, niin sinulla on myös rohkeutta tehdä tuosta visiosta todellisuutta. Ja se aika on nyt – olemme tehneet kovan työn, mutta nyt meidän täytyy antaa sille viimeinen työntö. Eikö synnytys ole sellaista? Kovin työ tapahtuu lopussa – meidän täytyy vielä työntää vauva ulos. Sitten meillä on uusi elämä rakastettavana, hoivattavana ja opastettavana, jotta se kehittyy täyteen potentiaaliinsa. Minkä olet valmis synnyttämään nyt?
 
Mikä on uusi visio todellisuudestasi? Se mihin olet pettynyt, on hyvä aloituspaikka, koska tästä uusi visiosi voi alkaa. Minkä olet siirtänyt sinuun tai minkä et ole sallinut ilmentyä, mihin olet nyt valmis? Jokainen hetki on tilaisuus visioida uudestaan elämämme ja maailmamme, jatkaa rakentamista sille, minkä olemme oppineet, säteillä lisää valoa ja tuoda lisää energiaa maaverkkoihin. Tätä maanpäällinen taivas on – taivaan energioiden tuomista maan päälle. Olemme kaikki energia-astioita ja mitä suurempi visiomme on, sitä suurempi energia-astia meistä tulee, ja mitä enemmän valoa olemme halukas säteilemään ja jakamaan, sitä enemmän valoa saamme. Tämä kuukausi on säteilemistä varten, joten säteile kirkkaasti.
 
Upeaa kuukautta.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >