HomeViestejäJennifer Hoffman11.1.2015 - Miten leveä kuilusi on?

11.1.2015 - Miten leveä kuilusi on?

MITEN LEVEÄ KUILUSI ON?
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
11.1.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yksi ensimmäisistä artikkeleista jonka kirjoitin uutiskirjeeseen 2004, käsitteli "kuilussa olemista" - tuossa tilassa siinä välillä, missä olemme ja missä haluaisimme olla. Kymmenen vuotta myöhemmin puhumme edelleen kuiluista ja koemme niitä, ja vaikka niistä on tullut paljon leveämpiä, myös kykymme rakentaa silta niihin on lisääntynyt. Kuilut ovat kuitenkin hyvä asia, koska ne varoittavat meitä siitä, että on muutoksen aika. Siellä missä näet kuilun elämässäsi, potentiaalisi ja mahdollisuutesi asettuvat riviin nousua varten ja samalla ne näyttävät, mikä on niiden tiellä.
 
Energiakuilu ilmestyy, kun menneisyydessä tekemiemme valintojen energia ei tue uutta elämänaikomustamme. Se energia mitä olemme käyttäneet tuohon hetkeen saakka todellisuutemme luomiseen, ei sovi yhteen sen energian kanssa, mitä vaaditaan tukemaan uutta aikomustamme, joten syntyy kuilu. Sitten katsoessamme elämäämme uuden aikomuksen vinkkelistä vasten, kuilu levenee, koska tuomitsemme itsemme valinnoistamme ja päätöksistämme, asioista joita teimme tai emme tehneet, peloistamme ja rohkeuden puutteestamme.
 
Nyt tuo kuilu on valtava ja tunnemme voimattomuutta, vihaa, turhautumista ja epäpätevyyttä, koska teimme niin kamalia valintoja ja päätöksiä, tai uskomme, että meidän olisi pitänyt tehdä parempia valintoja. Ja menneisyydessä tekemiemme päätösten ja sen sotkun vuoksi, minkä ajattelemme tehneemme omasta elämästämme, emme pysty kuvittelemaan, miten luomme mitään upeaa nykyhetkeä ja tulevaisuutta varten. Menneisyyden tuomitseminen nykyisyyden perusteella ei ole hyödyllistä, koska samalla kun emme pysty muuttamaan menneisyyttä, katsomme tilannetta tapahtumisen jälkeen. Kuten sanonta kuuluu, jälkiviisaus on helppoa.
 
Olemme hitaasti luoneet ja sulkeneet tietoisuus- ja täyttymyskuiluja viimeisen vuosikymmenen ja ne joita käsittelemme nyt, ovat paljon leveämpiä, koska olemme paljon tietoisempia ja energiamme on laajempi. Ja uskon, että näissä kuiluissa on paljon enemmän energiaa, joten ne näyttävät paljon pakottavammilta ja turhauttavammilta. Mutta kuilun leveydellä ei ole merkitystä, vaan sillä mitä toisella puolella on ja miten päätämme päästä sen yli.
 
Valinnat joita teemme joka hetki, ovat oikeita valintoja tuolla hetkellä. Kun kiinnitämme huomion johonkin, mitä jonkin valinnan värähtelytaajuus ei voi voimaannuttaa, meidän on harkittava uusia vaihtoehtoja. Se ei tee aiemmista valinnoista vääriä – ne ovat oikeita niihin tilanteisiin, joita ne voimaannuttavat. Emme saa elämässämme "yhden koon vaihtoehtoa", missä teemme jonkin valinnan ja olemme tyytyväisiä sen lopputulokseen ikuisesti. Uudet aikomukset luovat lopulta kuiluja tietoisuuteemme ja kuilun poistamiseksi tai sillan luomiseksi siihen, meidän täytyy tehdä uusia valintoja käyttäen uusia värähtelytaajuuksia.
 
Energiakuilut ovat portaaleja elämän uusiin mahdollisuuksiin. Ne osoittavat meille, missä olemme valmis muutokseen, vaikka tuo tieto on alussa tiedostamatonta. Kuilu levenee, kun olomme alkaa olla epämukava ja onneton ja tunnemme olevamme jumissa. Sitten ensimmäinen reaktiomme on tuomita menneisyytemme. Mutta se on erittäin rajoittavaa ja liian kriittistä sille totuudelle, että vaikka entiset valintamme palvelivat meitä ennen, ne eivät enää päde nykyhetkessä. Voimme juhlia kuilua ja tietää, että muutosaika ja –tilaisuus on nyt ja meidän täytyy tehdä eri valintoja ja luoda uusi elämänpolku. Voimme tehdä sillan kuiluun helpommin käyttämällä energiamme keskittyen uusiin mahdollisuuksiin ja tilaisuuksiin – ei itsemme tuomitsemiseen tai kritisointiin – ja toivottaa kuilu tervetulleeksi kutsuksi astua luottavaisesti ja iloisesti uuteen todellisuuteen.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >