HomeViestejäJennifer Hoffman31.12.2014 - Ennusteita vuodelle 2015

31.12.2014 - Ennusteita vuodelle 2015

ENNUSTEITA VUODELLE 2015
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
31.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joka vuosi 2005 lähtien olen kirjoittanut vuosiennusteita ja joka vuosi sanon samaa: "Kirjoitan ennusteita, vaikken pidä niiden kirjoittamisesta." Epäröin tehdä ennusteita, erityisesti maailmantapahtumista, koska en halua vaikuttaa kenenkään ajatteluun tai kääntää energiaa tiettyyn suuntaan.
 
Yhteisessä kollektiivitietoisuudessa on nyt valtava voima, enemmän kuin koskaan. Koska ennusteitani lukevat miljoonat ihmiset kymmenissä maissa, jotka voivat tulkita eri tavoin lukemansa, näiden ennusteiden jakaminen on tehtävä, jonka otan hyvin vakavasti, ja kirjoitan niitä hyvin huolellisesti. Toisaalta, kun vuoden aikana eri ajankohtina viittaan ennusteisiini (joita en muuta julkaistuani ne), olen yllättynyt, miten täsmällisiä ne ovat.
 
Tarkkoja yksityiskohtia siitä, mitä tapahtuu, ei ole aina osana kanssanne jakamaani informaatiota, koska se keskittyy enemmän siihen, mitä on mahdollista tapahtua tai mikä on energeettisesti linjassa tiettyjen asioiden tapahtumiseksi tietyllä tavalla. Koska olemme kehittyneet erittäin paljon kuluneen vuosikymmenen aikana, joskus eri mahdollisuuksien tietäminen palvelee paremminkin päätöksenteko-oppaana, kuin vakavana varoituksena tulevan vuoden tapahtumista.
 
Vuosi 2015 sisältää monia voimakkaita energia-asetelmia:
 
* täysikuu potkaisee vuoden liikkeeseen ja aktivoi joulukuun 2014 Uranuksen ja Pluton neliön
* vuonna 2006 alkanut vanha sykli loppuu ja uusi alkaa
* seitsemäs ja viimeinen Uranuksen ja Pluton neliö maaliskuussa
* pimennyksiä huhtikuussa ja lokakuussa
* uusi 30 vuoden energiasykli aktivoituu maaliskuussa ja syyskuussa ja se on toiminta-aikaa kaikille varhaisindigoille ja –kristalleille.
 
Aloitamme tämän vuoden pitkähkön parantumis- ja transformaatiosyklin lopussa, mikä alkoi 1985. Meillä on ollut 30 vuotta tilaisuus tarkastella itseämme, elämäämme, yhteyksiämme ja parantumismatkaamme kaikissa mahdollisista kulmista. Jossain kohtaa jokaisen matkan on loputtava ja niin myös tämän. Ennen kuin innostut liikaa, loppuminen ei merkitse kaikkien oppituntien ja kaiken oppimisen loppua – se merkitsee tämän syklin loppua ja uuden alkua. Uusi sykli ei ehkä ole yhtä haastava kuin edellinen, riippuen siitä, missä kohtaa yksilö on omalla parantumispolullaan. Jos hän on valmis ja valmis ryhtymään toimeen uudessa suunnassa, niin uusi sykli voi olla helpompi, kuin jollekin joka vasta aloittaa. Muista vain, että "helppo" ja "vaikea" ovat suhteellisia ihmisestä ja hänen polustaan riippuen.
 
Vuodesta 2012 ja Uranus/Pluto-neliöjakson alusta saakka meille on näytetty, missä kohtaa irrottaudumme omasta voimastamme, miten kohotamme tai masennamme itseämme valinnoillamme ja peloillamme ja miten sallimme toisten yhdistyä itseemme oman vahvistustarpeemme ja –halumme perusteella. Kaikki nämä ovat näyttäneet meille, missä rajoitamme omaa voimaamme ja pelkäämmekö laajentaa omaa voimaperustaamme sen vuoksi, kenen luulemme olevan onneton valinnoistamme tai niiden vaikutuksen alainen. Tuo prosessi tapahtuu nyt itsestään.
 
2015 voi olla ennätysvuosi eroissa ja monenlaisten suhteiden loppu. Ei siksi, etteivät ihmiset enää rakasta toisiaan, vaan koska harmoniamme ja yhteytemme energiatasolla määrittelee, kenen kanssa ja lähellä voimme elää ja kenen emme. Ja se toimii kumpaankin suuntaan, joten se ihminen josta tunnet eriytyneesi energeettisesti, tuntee sen myös ja hän voi olla se, joka päättää, ettei hän voi enää olla lähelläsi.
 
Älä ylläty mistään, mitä tapahtuu suhteissa tänä vuonna, koska suurempi keskittyminen yhteysenergiaan vapauttaa suhteet, jotka eivät sovi yhteen, ja luo yhteyksiä niihin, jotka sopivat. Niinpä vaikka energeettisesti vanhentuneet suhteet loppuvat, se tapahtuu, että voimme saada uusia suhteita, jotka tuntuvat paljon paremmalta. Jokainen suhde joka perustuu parantamiseen ja karmaan, on tarkastelussa tänä vuonna.
 
Tämä on myös valintojen ja päätösten vuosi ja vaikeimpia päätöksiä ovat ne, joita olemme halunneet tehdä pitkään ja jotka sitten yhtäkkiä kohtaamme. On yksi asia haluta tehdä jotain ja täysin toinen saada tilaisuus todella tehdä se. Meidät työntää pois kierroistamme valinta siirtyä oman energiamme korkeampiin ilmaisumuotoihin. Meillä on kaikki, mitä se vaatii, ja olemme tehneet työn, joten katsotaanpa, onko meillä rohkeutta tehdä se. Uskon, että on, koska olemme voittaneet sekä taistelun että sodan ja nyt meidän täytyy vain vaatia voittomme.
 
Energialataukset, ne taajuusmuutokset joita olemme kokeneet vuosisadan alusta saakka, erityisesti viimeiset 9 – 12 vuotta, näyttävät vähentyvän, mutta itse asiassa niiden taajuus ja värähtely lisääntyy. Emme tunne niitä samalla tavalla, koska olemme prosessoineet niin paljon energiaa ja nostaneet oman energiamme niin korkealle, etteivät lataukset vaikuta meihin samalla tavalla nyt. Tämä ei päde kaikkiin, mutta ne joilla on ollut rankkaa ja jotka ovat integroineet energioita useita vuosia, eivät tunne tämän vuoden latauksia ja taajuusmuutoksia samalla tavalla.
 
Tinkimättömyys ja harmonia saavat uuden fokuksen tänä vuonna – on aika ottaa ylösnousemus vakavasti, ei parantumisperspektiivistä, vaan toimintapuolesta. Meidän täytyy ryhtyä toimeen antaaksemme muodon uusille toimintamalleille ja tehdäksemme niistä mahdollisia energia-astioita maan päällä. Ainoa tapa tuoda energiaa planeetalle ovat ne yhteydet, joita muodostetaan meidän kauttamme. Tämä on oppiva ja parantuva planeetta, mikä myös käy läpi omaa ylösnousemussykliään meidän rinnallamme. Jos emme planeetan kumppaneina luo astioita näille energioille, niitä ei voi olla täällä tai niitä ei voi maadoittaa tänne.
 
On houkutus pysyä parantumismoodissa ja se on melko epämukava mukavuusalueemme. Mutta siinä myös tiedämme, että olemme voimakkaita ja tehokkaita ja usein vahvistuksemme tulee siihen uskomisesta, että voimme parantaa tai olemme parantaneet toisia. Nyt voimme harmonisoitua eheytemme kanssa parantumisemme sijasta, olla tinkimätön korkeampien värähtelytaajuuksien kanssa ja harmonisoitua näiden energioiden kanssa ilman pelkoa, syyllisyyttä tai katumusta, jotta maanpäällisestä taivaasta mikä on myös iloista elämistä, tulee uusi maan toimintamalli.
 
Voimme 2015 kääntää energiaperspektiivistä selkämme maailmalle. Tämä ei merkitse, että olemme piittaamatta siitä, mitä ympärillämme tapahtuu – emme vain anna sille yhtään energiaa. Meillä on voima kohottaa kaikki korkeimpaan potentiaaliinsa, kuten teimme 2014, ja viedä se uusille ja aiemmin tuntemattomille tasoille. Jos elämämme tarkoitus täällä on ollut saattaa loppuun ylösnousemus, niin mitä luulimme tekevämme, sitten kun saavumme tuohon kohtaan? Ja siinä olemme nyt. Olemme saapuneet määränpäähän ja meidän on aika ns. tulla ulos autosta.
 
Se on kuin raskauden ja lapsen saamisen välinen ero. Raskauden aikana vauva kehittyy ja se on läsnä, mutta piilossa, joten vaikka tiedät sen olevan vatsassa, keskityt huolehtimaan hyvin kehostasi, jotta ravitset ja tuet vauvaa. Sitten kun vauva on syntynyt, tarina on täysin toinen. Nyt sinun täytyy edelleen huolehtia kehostasi – eri tavalla – ja sinulla on vauva, joka vaatii hoitoa ja huomiota. Sinulla oli edelleen ns. vapautesi ja elämäsi kontrolli, kun olit raskaana. Vauvan kanssa kaikki muuttuu.
 
Olemme nyt saaneet vauvan ja se muuttaa kaiken, mutta takaperin – meillä on nyt kontrolli kaikesta tavalla, mitä meillä ei ole koskaan ennen ollut, koska olimme tietämätön omasta voimastamme ja kyvystämme valita tämä itsellemme eikä ihmiskollektiivi ollut samassa taajuudessa riittävässä määrin, jotta kollektiivinen energiakenttä voisi keskittää energiaa yhdellä aikomuksella.
 
Vuonna 2015 yhteysfokus lisääntyy – se miten olemme kaikki yhteydessä toisiimme, maapalloon, universumiin ja Lähteeseen. Kyse on ylösnousemusmatkamme loppuunsaattamisesta, mikä sallii muun universumin nousta ylöspäin. Meidän on siis tehtävä tämä nyt – ei mitään painetta tässä, koska emme voi ymmärtää sitä väärin, mutta voimme tehdä asioita, jotka sallivat sen edetä vähän nopeammin, ja nyt kuin olemme suorittaneet vaiheen 1, saamme aloittaa vaiheen 2 ja tehdä valintoja ja päätöksiä siitä, miltä valmis ylösnousemuksemme näyttää ja miten luomme nuo energiat planeetalle ja alamme elää niiden kautta.
 
Tässä on joitain vuoden 2015 pääteemoja.
 
Parantumisesta eheyteen
 
Jokaisen matkan on loputtava, koska jossain kohtaa saavumme määränpäähän ja lakkaamme kulkemasta. Hyväksymme tämän todeksi kaikessa muussa, paitsi elämänpolkumme parantumismatkassa. Tuossa matkassa jatkamme saman parantumiskierron kulkemista uudestaan ja uudestaan, samojen sieluryhmäjäsenten kanssa, tassien samaa karmatanssia ja löytäen uusia syitä jatkaa parantumista. Jossain kohtaa meidän täytyy tunnustaa, että olemme parantunut, mutta etsimme tuota vahvistusta kertomalla itsellemme, että sitten kun ei ole enää ketään parannettavaa tai kukaan ei tarvitse parannusta, olemme valmis.
 
Totuus on, että olemme valmis, sitten kun päätämme niin. On välttämätöntä 2015, että pääsemme pois parantumiskarusellista ja alamme vaatia oman eheytemme. Ilman tätä emme pysty luomaan uusia toimintamalleja ja siirtymään 3D:stä korkeampiin olemisulottuvuuksiin, missä meidän uusi työmme on. Valotyö on poissa, valomajakat ovat uusi todellisuus. Emme paranna ketään enää – emmekä varmasti omalla energiallamme. Sen sijaan säteilemme omaa valoamme ja annamme heidän ylittää parantavan sillan itse ja he tekevät sen, sitten kun ovat valmiita. Meidän täytyy olla niin kirkkaasti säteilevä valo, jotta heti kun he ovat valmiita, silta ilmestyy heille.
 
Tuleminen "360 plus 1" -asteeksi
 
Vuoden 2010 alussa aloin kirjoittaa "tulemisesta 360 asteen ihmiseksi", parannusmatkasta joka salli meidän nähdä itsemme joka kulmasta, edestä ja takaa, sisältä ja ulkoa, ylä- ja alapuolelta, menneisyydessä, nykyisyydessä ja mahdollisessa tulevaisuudessa. Parantumiskiertomme, -matkamme ja – polkumme vievät meitä täyden ympyrän, siihen pisteeseen missä teimme ensimmäisen karmavalintamme. Sitä on tuleminen 360 asteen ihmiseksi. Sitten löydämme itsemme taas sieltä, mistä aloitimme, ja risteyksistä missä meidän täytyy päättää, mitä haluamme tehdä seuraavaksi – hypätä takaisin parantumiskiertoon vai jättää tuo kierto taaksemme ja astua uusiin, parantuneisiin, eheisiin ja kokonaisiin aspekteihimme. Tämä on "plus 1".
 
Olemme keskittäneet paljon energiastamme päästäksemme 360:een, jotta näemme jokaisen valinnan ja syyn polkuihimme ja yhteyksiimme, jokaisen karmamallin ja –kierron ja jokaisen syyn yhteydettömyyteen. Päätöksemme 2015 on hypätä tuosta kierrosta "plus 1":een ja saattaa parantuminen eheyteen, karma luomiseen, kukistuminen päättäväisyyteen ja yhteydettömyys tinkimättömyyteen.
 
Uudet alut, lopputulokset ja uusien mahdollisuuksien paljastuminen on mahdollista, kun lakkaamme pyörimästä parantumiskierrossa ja teemme aikomushypyn, missä laitamme luottamuksemme ja uskomme toimimaan. Luominen seuraa energiafokusta ja aikomusta ja koska sanoimme haluavamme olla omassa voimassamme, tämä on tilaisuutemme ottaa se vastaan, käyttää sitä ja nähdä, miten se voi toimia elämässämme ja maailmassa. Voimme muuttaa maailman, kun olemme ensin valmis tulemaan esimerkiksi siitä transformaatiosta, minkä voimme kuvitella maailmalle, kun ilmennämme sitä omassa elämässämme.
 
Päättäväisyyden vuosi
 
Jos meillä on halu elää ilossa, niin voimme olla päättäväinen tehdäksemme aikomuksestamme mahdollisen. Ilman päättäväisyyttä meillä on uskoa, muttei luottamusta, aikomusta ja uskomuksia sen tukemiseen, on motivaatioita, muttei toimintaenergiaa sen siirtymiseksi eteenpäin. Tämä on meille iso askel, koska pelkäämme aina niin kovasti, että jätämme jotain taaksemme, teemme väärän asian, olemme vääränlainen ihminen tai epäonnistumme tehtävässämme jollain tavalla. Kaikki tämä on mahdotonta, koska mikään ei ole koskaan väärin universumissa. Ja kun tullaan toisiin ihmisiin ja heidän taakseen jättämiseen, se on mahdotonta, koska jos tunnistamme jokaisen voimakkaaksi ja täysivaltaiseksi omassa elämässään, niin meidän on myös tunnistettava heidän voimansa valita oma todellisuutensa eikä ole meidän asiamme tuomita heidän valintojaan.
 
Voimme olla ystävällinen ja rakastava, kun säteilemme omaa valoamme osoittaaksemme heille ne voimallisemmat vaihtoehdot, joita elämme, vaatimatta, että meidän täytyy työntää, vetää tai raahata heitä. Meillä on riittävästi tehtävää tänä vuonna uusien energioiden perustan luomisessa ja jos keskitymme siihen, meidän ei tarvitse murehtia, kuka ei ilmaannu sille. Ihmiset jotka ovat valmiita, ovat paikalla – ne jotka eivät ole valmiita, tulevat, sitten kun ovat.
 
Rakkaudesta tulee tiedostamista
 
Olen aina uskonut, että sana "rakkaus" mitä käytämme kuvaamaan universaalia tai Lähde-energiaa, on joko väärä sana tai tahallinen väärä käännös, mikä on saanut aikaan monia väärintulkintoja ja odotuksia. Uskon, että todellinen sana joka kuvaa tätä kaikkialla läsnä olevaa, jatkuvasti virtaavaa, rajatonta ja laajentuvaa energiaa, on "tiedostaminen".
 
Kun laajennamme kykyämme tuntea itsemme 3D:n ulkopuolella, korkeammissa olemisulottuvuuksissa ja kun hyväksymme, että kykenemme elämään kaikkien niiden rajojen ulkopuolella, joita olemme tuputtaneet itsellemme, meistä tulee tietoinen ja saavutamme energialaajentumistason, mikä avaa meidät mahdollisuuskenttämme kaikille mahdollisuuksille ja koko potentiaalille. Tiedostaminen avaa näkökenttämme yli sen, mitä uskomme tai tiedämme olevan mahdollista – "minä olen mahdollinen" uusin tavoin. Tämä on ekstratietoinen tai supertietoinen tila, mikä aktivoi kaikki kykymme kaikilla tasoilla, jotta siirrymme ajattomuuteen, rajattomuuteen, laajentuneeseen olemiseen. Kun rakkaudesta tulee tiedostamista, luodaan voimaantunut ihmis-henkinen kumppanuus.
 
Uusi globaali totuus
 
Jos 2014 edusti globaalia transformaatiohalua, olemme nyt siinä. Olemme valmiita nyt totuuteen tavoilla, joihin emme olleet valmiita aiemmin. Mutta meidän ei tarvitse kuulla maailman syvimpiä ja synkimpiä salaisuuksia, koska se on kaikki historiaa eikä sillä ole oikeasti merkitystä. Sillä on merkitystä, että luomme uuden totuuden maailmalle yhteisaikomuksellamme – sellaisen mikä heijastaa kaikkien suurempaa hyvää. Kyllä, on niitä, jotka haluavat vain vahingoittaa ihmisiä, mutta heidän voimansa kalpenee verrattaessa niiden voimaan, jotka haluavat kaikkea parasta ihmisille.
 
Ja on monia lisää, jotka haluavat hyvää – se on uusi totuutemme. Meidän täytyy ymmärtää ja arvostaa kollektiiviajattelun ja yhteyden voimaa, mikä luo eksponentiaalisella tavalla. Kun jaamme aikomuksen ihmiskunnan totuuteen, rauhaan, yhteyteen ja iloon miljoonien muiden kanssa, voimme voittaa kaikki pelot tai kaiken negatiivisuuden – korkeammat energiat voittavat aina alemmat ja valo valtaa aina pimeyden.
 
Tästä syystä paljon siitä, mitä maailmassa tapahtuu, ei enää kiinnosta monia meistä, koska tiedämme, että paljon siitä, mitä näemme ja kuulemme, on jokin versio totuudesta, muttei se ole meidän totuutemme. Halu totuuteen mikä meillä on itsemme ja maailman puolesta, on nyt laajentunut ja silloin voimme siirtyä yli siitä halusta, että totuus kostaa niitä vastaan, jotka levittävät epätotuuksia, ja tulla korkeamman totuuden luojiksi. Silloin kaikki paljastuu.
 
Kuulemme totuutta 2015 ja itse asiassa monet totuudet ovat erittäin järkyttäviä, mutta kun kuulemme tämän voimaantumispaikastamme, mikään ei kaada meitä, vaikka se voi olla horjuttavaa epäuskotilasta. Ajattele paljon, paljon laajemmalla asteikolla sitä totuutta, minkä Edward Snowden paljasti NSA:n maailmanlaajuisesta vakoilusta. Uskon, että kuulemme niin monia uusia paljastuksia ja salaisuuksia, että kyllästymme siihen.
 
Tästä syystä on tärkeää kunnioittaa nyt unelmiamme ja haluamme uuteen elämänpolkuun, lakata parantamasta toisia ja alkaa elää eheästä ja yhdistyneestä itsestämme käsin. Tässä olemme voimakkaimmillamme eikä meitä voi häiritä tai meihin vaikuttaa mitkään matalammalla värähtelevät energiat, jotka voisivat helposti syöstä meidät polultamme. Heti kun olemme vankkumatta omassa totuudessamme, sillä ei ole merkitystä, mitä maailmassa tapahtuu, ja itse asiassa vaikutamme totuuteen, mikä voidaan luoda uskomalla ja luottamalla korkeimpaan totuuteen itsellemme ja ihmiskunnalle.
 
Uusi yhdeksän vuoden sykli
 
Aloitimme 2006 uuden energiasyklin, mikä loppui 2014. 2015 on vuosi 8 energeettisesti ja se alkaa 1.1. Kaikki kokemukset, oppitunnit, haasteet ja siunaukset, joita meillä on ollut 2006 – 2014, ovat perusta, mille rakennamme seuraavassa syklissä. Tämän energian parasta käyttöä on laajentaa oppiminen korkeammille värähtelytaajuustasoille ja luoda iloa ja hyvinvointia kaiken surun, tuskan ja pelon tuhkasta.
 
Pahinta mitä voimme tehdä niillä haasteilla, joita kohtasimme tuona aikana, on ajatella, että asiat eivät muutu koskaan, ne pysyvät aina samoina tai emme koskaan saavuta unelmiamme. Se mikä ei toiminut toivomillasi tavoilla viimeisten yhdeksän vuoden aikana, ei voinut ilmentyä useista syistä, mm. oleminen energeettisessä, mentaali-, tunne-, fyysisessä ja henkisessä tilassa, mikä palveli parhaiten oppimistasi, parantumistasi, kasvuasi ja transformaatiotasi. Muista, että toimimme kaikki monilla energiatasoilla ja se mitä tapahtuu henkilökohtaisella polulla, on osa ihmiskunnan yleispolkua. Olemme osa kaikkea ja kaikki on osa meitä.
 
Yksi ylösnousemuslupauksistamme oli karman parantaminen ja sen tekemiseksi meidän täytyi olla paikassa, missä voimme kokea karmamme ja kaikki sen energiat. Useimmat meistä ovat tehneet tätä vuodesta 2006 ja tuosta syklistä vapautumisen myötä olemme uudella, karmattomalla alueella.
 
Tiedät saavuttaneesi tämän, kun sinusta alkaa tuntua epämukavammalta siinä, missä olet, ja tunnet olevasi valmis ja kyvytön siirtymään eteenpäin. Tämä johtuu siitä, ettei siinä ole enää sinulle energiaa ja tuon energian värähtelytaajuus ei ole riittävän korkea yhdistyäkseen tasoille, mihin sinun täytyy laajentua. Se on ok. Kun vuoden 2015 kolme ensimmäistä kuukautta ovat valmiit, lisää liikepotentiaalia avautuu ja tunnet itsesi vähemmän rajoittuneeksi ja vapaammaksi tekemään, mitä haluat. Tällä erää olemme kuitenkin siinä, mistä meidän tarvitsee olla, kun saamme loppuun tämän ylösnousemussyklin, ja vaikka kuinka haluaisit liikkua tai muutosta, sitä ei mahdollisesti tapahdu. Jos tämä on tilanteesi, vältä masentumista tai ahdistumista ja keskity siihen suuremmalla tavalla, mitä annat. Sitten kun muutosten on aika tapahtua sinulle, ne tapahtuvat itsestään tai ilman työtä tai ponnistelua.
 
Toinen loppuva sykli on Saturnuksen kierto, mikä alkoi 1985 – 1988. Jos muistat niin kauas taaksepäin, minkä aloitit tai lopetit, mitä yritit tehdä tai luoda, missä tunsit voimaa tai voimattomuutta ja missä olet nyt noiden asioiden osalta? Tuon syklin loppumisen myötä meillä on uusi alku henkilökohtaisesti, mutta tämän uuden Saturnuksen kierron suurempi voima liittyy indigoihin, jotka ovat syntyneet 1955 – 1961. On heidän aikansa säteillä, on heidän aikansa laajentua ja alkaa tutkia ja käyttää lahjojaan voimallisemmin. Saturnusta kutsutaan suureksi opettajaksi ja tämä on vähemmän valinta kuin sopimus ryhtyä toimeen. Jos emme tee sitä vapaaehtoisesti, se toimitetaan meille tavoilla, joista emme voi olla piittaamatta.
 
Talvihorroksen, eristäytymisen ja pysähtyneen liikkeen loppu
 
Jos olet tuntenut eristäytyneesi, olevasi talviunilla tai liikkeesi pysähtyneen vuodesta 2006 saakka (tai kauemmin), piristy, koska se loppuu 2015. Toivon, että olet valmis, koska joillakin tästä on tullut tapa ja piiloutumisesta on tullut turvallisuuden ja varmuuden lähde. Uskon, että monien meidän energian on tarvinnut olla niin keskittynyt parantumiseen, että olimme eristäytyneitä työmme ja oman hyvämme vuoksi.
 
Kun kamppailimme ja olimme haavoittuva ja energiaa hämmennettiin erittäin paljon maailmassa, meidän ei tarvinnut olla siellä mukana – meidän tarvitsi olla juuri siinä, missä olimme. Vaikka se olikin kamalan yksinäistä ja turhauttavaa toisiaan, se suurempi hyvä ja korkeampi tarkoitus mitä palvelemme, on työskennellyt kanssamme ja olemme suostuneet laittamaan omat tarpeemme ja oman liikkeemme sivuun keskittyäksemme tähän työhön. Mutta ajat ovat muuttuneet ja tuo työ on ohi, joten haluat ehkä investoida uusiin vaatteisiin ja kenkiin, matkatavaroihin ja uuteen lookiin, koska on aika lähteä taas ulos maailmaan.
 
Maamuutokset
 
Maamuutokset ovat problemaattisia eri aikaan vuodesta, erityisesti kevät- ja syyspäivänseisausten paikkeilla (pohjoisella pallonpuoliskolla). Paljon suurempi maanjäristysaktiivisuus erityisesti Kansasissa ja Oklahomassa, myös sellaisissa osavaltioissa kuin Kentucky, Tennessee ja Teksasin pohjois- ja luoteisosa, Illinois ja South Dakota pakottaa öljy- ja kaasuyhtiöt paljastamaan vesisärötystoimintansa todellisen laajuuden, mitä tapahtuu paljon useammilla alueilla, mitä tällä hetkellä kerrotaan.
 
Tulee myös heinäkuun paikkeilla uutisia vesisärötyksen salaisesta puolesta, mikä on paljon kerrottua tuhoisampaa ja on vastuussa laajojen pohjavesialueiden saastumisesta ja maanjäristyksistä. Sitä näyttää tapahtuvan maan alla käyttämällä jonkinlaista maanalaista tutkaa ja ääniaaltoja maan hajottamiseen, mistä syystä luultavasti on ollut monia maanjäristyksiä alueilla, missä tällainen on harvinaista tai ennenkuulumatonta. Kaasu- ja öljyteollisuuden lisäksi tätä käytetään sellaisten kulta-, hopea- ja muiden mineraalivarantojen löytämiseen ja louhimiseen, joita ei voi helposti louhia perinteisiä menetelmiä käyttäen.
 
Fokus maapallon lämpenemiseen vähenee, kun paljon siihen liittyvästä pelosta mitätöidään, mutta keskitytään enemmän ympäristön saastumiseen, erityisesti valtamerissä, kun ihmiset vaativat saastuttajilta enemmän tilivelvollisuutta ja ponnistelua. Maapalloon liittyvä tietoisuus lisääntyy – planeetan pitäminen puhtaana ja huomio maapallon ajattelemiseen pidemmällä tähtäyksellä.
 
Vaaditaan läpinäkyvyyttä Fukushiman reaktorikatastrofiin liittyen ja todellisia säteilytasoja Tyynessämeressä Japanin ja USA:n länsirannikon välillä – niitä on esitetty väärin ja liian vähän. Noita lukuja kertovat ja valvovat yksityiset kansalaiset ja ryhmät ja elokuussa tai syyskuussa otetaan käyttöön uutta teknologiaa "syömään" radioaktiivisuutta ja säteilyä merestä, mikä auttaa kovasti hallitsemaan ja alentamaan säteilytasoja vedessä.
 
Kirjoitin 2014, että Yellowstonen tulivuoren ympärillä on aktiivisuutta, ja uskon sen tapahtuvan tänä vuonna. En näe suurta purkausta, mutta näen kuitenkin riittävästi aktiivisuutta, mikä pelästyttää ihmiset ajattelemaan sen purkautumista. Alueelle avautuu uusia geysiirejä – melko spektaakkelimainen esitys maapallon voimasta. Yksi syy tämän tapahtumiseen on kiinnittää huomiomme ja energiamme tähän paikkaan, koska se on tärkeä maapyörre. Meidän ei pidä keskittää sinne pelkoenergiaa, vaan korkeampia taajuuksia, jotka laajentavat portaalia – pelkoenergia sulkee sen ja rajoittaa sen potentiaalia.
 
Voimajaksot
 
Joka vuoden mittaan on voimajaksoja, jolloin maan energiatasapaino muuttuu, koemme voimakkaita energiamuutoksia, uusia energeettisiä linjautumisia tapahtuu ja uusia pyörteitä avautuu tai vanhoja sulkeutuu. Nämä törmäävät usein yhteen omien energiavärähtelyjemme kanssa ja ne voivat tehdä olomme hyvin epämiellyttäväksi ja myös fyysisesti sairaaksi. Kutsumme näitä ylösnousemusoireiksi ja ne ovat osa ylösnousemustamme, sillä meidän täytyy tuoda uutta energiaa maapallolle osana tehtäväämme luoda taivas maan päälle.
 
Näiden voimajaksojen aikana saatamme nähdä maamuutoksia, voimakkaita myrskyjä, tulvia, maanjäristyksiä tai epätavallista säätä. Omassa elämässä voimme kokea äkillisiä loppumisia, häiriöitä, sydämen tai mielen muutoksia tai fyysistä sairautta. Maailman tasolla voimme kuulla salaisuuksista, juonista, korruptioista, skandaaleista ja valtapeleistä. Nämä voimajaksot kuvaavat aktiivisimpia tai intensiivisipiä osia näistä ajoista eikä toiminta keskity yksinomaan näille jaksoille.
 
Vuonna 2015 on kolme suurta voimajaksoa ja kaksi pienempää, jotka limittyvät suurempien kanssa:
 
Merkurius perääntyy tammikuussa, toukokuussa ja syyskuussa, mitkä ovat myös voimajaksoja. Meillä on kaksi pimennysjaksoa – huhtikuussa ja lokakuussa.
 
Uranuksen ja Pluton viimeinen neliö on 17.3. (vaikka vaikutus tuntuu koko vuoden tammikuuhun 2016 saakka) ja 20.3. tapahtuu erityisen voimakkaan, merkittävän ja ainutlaatuisen syklin päättyminen.
 
Saturnuksen transiittineliö syntymäkartan Plutoon tapahtuu taas kesäkuusta syyskuuhun, kun Saturnus palaa Skorpioniin. Tämä vaikuttaa kaikkiin, jotka ovat syntyneet 1956 – 1961.
 
Tässä vuodessa on kyse nopeasti liikkuvasta energiasta, pikaisista muutoksista, ydintason transformaatiota ja tarpeesta olla joustava ja antautua (mikä merkitsee taistelun ja vastustaminen lopettamista, ei luovuttamista) sekä henkilökohtaisen energiakentän laajentamisesta riittävästi tuomaan sisään hyvin korkeita taajuuksia, jotka siirtävät meidät seuraavaan ylösnousemusvaiheeseen.
 
Tammi – maaliskuu: Tämä on ensimmäinen merkittävä voimajakso, koska joulukuun Uranuksen ja Pluton neliö on edelleen aktiivinen ja se on tarkka 17.3., mitä seuraa päiväntasaus ja uusi kuu 20.-21.3. Kalojen 29-asteessa.
 
Uusikuu 0-asteessa tammikuussa ja helmikuussa (Vesimiehessä ja Kaloissa) saattaa loppuun viiden 0-asteen sarjan, mikä alkoi lokakuussa 2014. Tämä epätavallinen aspekti liittyy historiallisesti suuriin muutosjaksoihin. Helmikuun Kalojen 0-asteen uutta kuuta seuraa uuden kuun pimennys maaliskuussa Kalojen 29-asteessa. Tämä on eläinradan viimeinen merkki, ympyrän sulkeutuminen, alfa ja omega ja se merkitsee tämän ylösnousemussyklin loppua. Se on myös astrologisen vuoden alku ja astrologian kautta yhdistymme toisten planeettojen energioihin aurinkokunnassamme ja integroimme niitä.
 
Kesä – heinäkuu: Tämä voimajakso tuo voimakkaita myrskyjä, kovaa merenkäyntiä, epätavallista säätä – kuten lunta heinäkuussa – ja suuria lämpötilamuutoksia, jotka kaikki huomaavat. Osa sen tarkoitusta on kiinnittää huomiomme maapalloon, mikä vaatii, että lähetämme erittäin korkealla värähtelevää energiaa pelon sijasta.
 
Syyskuu: Tämä voimajakso merkitsee Saturnuksen 30 vuoden syklin ja ylösnousemuksen ensimmäisen vaiheen loppua, kun Saturnus siirtyy Jousimieheen 20.9., mikä on myös syyspäiväntasaus. Tämä on tärkeä useilla tasoilla, yksilöille ja kollektiivisesti. Siirtymällä Jousimieheen Saturnus saa loppuun kierron, mikä alkoi 1987 Harmonisesta yhdentymisestä – ensimmäisestä maailmanlaajuisesta meditaatiokokoontumisesta, mikä oli alku yhteistietoisuus- ja yhteystasolle, mitä ihmiskunta ei ollut koskaan ennen kokenut. Se oli myös internetin kasvun alku – toinen väline mikä on yhdistänyt ihmiset ennenkuulumattomasti. Tämä voimajakso voisi aivan hyvin tuoda paljastuksen uskonnoista, raamatusta ja yhteiskunnallisesti hyväksytyistä henkisistä uskomuksista. Se saattaa loppuun myös energian, mikä alkoi lokakuussa 2014 Saturnuksen saavuttaessa Skorpionin viimeiset asteet. Elämää muuttavat valinnat, transformaatio, tarve tehdä uusia ja erilaisia asioita tai tehdä asioita eri tavalla lisääntyvät nyt, erityisesti niillä, jotka siirtyvät elämänsä toiseen vaiheeseen ja ovat nyt kuudennellakymmenennellä ja seitsemännenkymmenennen alussa.
 
Joulukuu: 2015 loppuu pohdiskelu- ja tarkastelukuukauteen, mitä leimaa Venus, joka käy läpi Skorpionin kaikki 30 astetta ennen siirtymistään Jousimieheen 31.12. Jos et juhlinut vuoden 2014 lopussa, luultavasti juhlit tätä uutta vuotta hyvin juhlallisesti.
 
Auringon aktiivisuus
 
Auringon aktiivisuus ei ole yhtä usein tapahtuvaa kuin tänä vuonna. Aktiivisuusjaksot ovat lyhyempiä mutta voimakkaampia. Niinpä vaikka näemme vähemmän auringonpurkauksia, ne ovat suurempia ja tapahtuu enemmän koronan massapurkauksia kuin ennen. Näen myös melko monia maahan suuntautuvia massapurkauksia, mitkä häiritsevät satelliittilähetyksiä ja radiotaajuuksia, erityisesti heinäkuussa ja syyskuussa, mikä on erittäin merkillepantavaa. Luulen, että meistä tulee tietoisempia auringonpurkauksista tänä vuonna, koska on näkyviä vaikutuksia.
 
Pyörteet, portaalit ja energiaverkot
 
Pyörteet ovat energiakeskittymiä maan päällä, jotka vastaanottavat ja maadoittavat energiaa, ja energiaportaalit ovat aukkoja maapallon sähkömagneettikentässä, mikä päästää energiaa virtaamaan maapallolle universumista. Jotkut portaalit päästävät tiheää energiaa virtaamaan maahan, toiset ovat paljon kevyempiä ja niiden energia on vähemmän tiheää. Voidaan sanoa, missä ikivanhat pimeät ja tiheät portaalit ovat, koska näillä alueilla on parhaillaan sotaa tai protestointia ja yhteiskunnallista levottomuutta, kuten Syyria, Egypti ja Lähi-idän alueet. Jokainen alue missä feminiinienergia on tukahdutettu tai kielletty, on ikivanha tiheä portaali.
 
Nämä yrittävät sulkeutua ja ovat yrittäneet useita vuosia, mutta sulkemiselle on paljon niiden vastustusta, jotka ruokkivat itseään tällä energialla. 2015 nähdään suuri muutos näissä portaaleissa, kun niiden kimppuun hyökättiin raskaasti 2014. Kaikki intensiiviset konflikti- ja sota-alueet ovat merkki voimakkaasta portaalitoiminnasta, missä vanhat portaalit yrittävät sulkeutua ja konfliktit pitävät ne auki.
 
Uusia portaaleja avattiin 2014 ja ne ovat valmiita tuettavaksi ja elettäväksi, mutta meidän täytyy olla energiassa, mikä tukee portaalin uusia taajuuksia, minkä vuoksi meidän täytyy olla pois parantumismoodista – täydellisiä ja eheitä. Tänä vuonna uusia portaaleja avautuu USA:n kaakkoisrannikolla, Nevadassa, Chicagon ympäristössä, New Mexicossa, on suuria energiamuutoksia Länsi-Euroopassa, erityisesti Espanjassa ja Portugalissa, mikä ilmentyy myös muslimien laajentumisen rajoittamisena sellaisiin maihin kuin Ranska, Iso-Britannia, Norja ja Ruotsi. Monia ihmisiä Afrikasta joita nyt muuttaa Länsi-Eurooppaan, muuttaa sen sijaan Filippiinien ympäristöön.
 
Lisää aktiivisuutta Iso-Britanniassa – Skotlannissa ja Irlannissa. Energia muuttuu hiljaa noissa kahdessa maassa, kun ne valmistautuvat kaikessa hiljaisuudessa uuteen itsenäisyysvaatimukseen, mikä onnistuu tällä kertaa. Vuoteen 2017 mennessä tapahtuu monia muutoksia Iso-Britanniana tunnetulla alueella, mikä on Rooman imperiumin jatkoa. Kun hallinnan ja kontrolloinnin 3D-toimintamallit loppuvat, myös niiden lähtökohta muuttuu, koska ei ole energiaa voimaannuttamassa niitä. Tämä informaatio julkaistaan kokonaisuudessaan vuoden 2016 paikkeilla. Tämä alue on myös merkittävä Atlantiksen paikka ja se pitää monia Atlantiksen salaisuuksia ja informaatiota, mitä on pidetty salassa maailmalta ja minkä paljastuminen alkaa 2016.
 
Näen paljon aktiivisuutta Filippiinien, Kiina, Intian, Pakistanin ja Kaakkois-Aasian alueella 2015, paljon yhteiskunnallista ja poliittista levottomuutta, lisää muutosvaatimuksia hallituksen politiikkaan, uusia skandaali- ja korruptiopaljastuksia politiikassa ja maataloudessa ja myös paljastuksen jonkinlaisesta maan ulkopuolisesta toiminnasta. Itse asiassa luulen, että maan ulkopuolisiin tapahtuu tänä vuonna "vahingossa" viittaus, mikä tekee niiden läsnäolosta hyvin selvää planeetalla.
 
Enkä voi puhua pyörteistä ja portaaleista mainitsematta maantieteellistä muuttamista, mitä ei ole vielä tapahtunut monille teistä (minä mukaan luettuna), vaikka olette odottaneet 2 – 5 vuotta tai pidempään menemistä uuteen paikkaan. Siihen on syynsä ja se loppuun 2015. Nykyinen maantieteellinen sijaintipaikkanne on ollut huolellisesti kalibroitu mukautumaan nyt avautuvien uusien portaalien energiaan, energiaan mitä heijastetaan maan verkoissa, oma ylösnousemussykliinne ja siihen, miten paljon uutta energiaa voitte vastaanottaa ja miten paljon voitte laajentua fyysisellä maapallolla ja sen verkoissa.
 
Itse asiassa mitä onnettomampi olet siellä, missä parhaillaan asut, mitä enemmän väärässä paikassa olevalta, aliarvostetulta ja näkymättömältä tunnet olosi siellä, sitä enemmän hyötyä ja energiaa tuot tuolle alueelle – on kyse sitten uuden energiaportaalin avaamisesta, uuden energiapotentiaalin pitämisestä, energiatasapainon pitämisestä tai olemisesta läsnä tietyssä energiataajuudessa tuon energian maadoittamiseksi. Kaikki on osa suurempaa suunnitelmaa, jotta energiamuutokset mahdollistetaan tasapainoisesti ja maadoittuneesti eikä meidän tarvitse tietää, miksi olemme jossain ja miksi meidän oli oltava siellä, vaikka emme olisi halunneet. Tämä tarve loppuu 31.3. Uranuksen ja Pluton neliön jälkeen ja liike voi alkaa jo huhtikuun keskivaiheilla ja jatkuu aina kesä- tai heinäkuulle saakka. Uusi tilaisuus tähän liikkeeseen on syys – joulukuussa.
 
Kun se alkaa, se voi tapahtua erittäin nopeasti ja ilmentyä päivissä tai viikoissa. Ole vain valmistautunut, jos sanot halunneesi muuttaa – tuo päätöskohta esittäytyy ja sitten sinun täytyy ryhtyä toimeen. Muutat paikkaan, mikä on nyt harmoniassa energiasi kanssa ja se tuo sinulle sellaisen elämän ja elämäntyylin, minkä haluat kokea, sellaisia ystäviä, sellaisen yhteisön, sosiaalisen verkoston ja kokemuksen, mitä haluat saada uudessa paikassasi. Tämä määrittelee, minne muutat.
 
Tässä sitä ollaan, valmiina aloittamaan uusi vuosi yhdessä. Tehdään siitä todella hyvä vuosi. Luulen, että tiedämme kaikki jollain tasolla, että olemme saapuneet voimallisen matkan loppuun. Ja tunnustamme onnistumisemme pienen katumuksen ja kenties pienen epäröinnin kera ja siirrymme eteenpäin. Onhan se ollut niin monien elämien syy ja tarkoitus, että on suuri muutos joillekin astua parantumis- ja ylösnousemusmoodista eheyteen ja laajentumiseen. Työntö ylösnousemiseen on toisinaan vaatinut meiltä ja maksanut meille kaiken. Nyt voimme laajentaa uusiin olemistapoihin nuo energiat, joita meillä on ollut keskittyäksemme niin tiukasti.
 
Koko tämän vuoden aikomuksesi palvelee tienviittana ja opastavana valona elämällesi, joten tee voimallisia, merkityksellisiä, sielukkaita ja sieluntäyteisiä aikomuksia tälle vuodelle saadaksesi eniten irti sen monista uusista aluista. Uusi tekijä jonka tuomme siihen, rakentaen vuonna 2014 oppimallemme, on päättäväisyys ja toimeen ryhtyminen. Voimme olla motivoitunut, mutta jos pelkäämme liikaa ryhtyäksemme toimeen, motivaatiomme on kuin auto ilman bensaa. Tämä on uusi alue eikä siihen ole karttaa – saamme luoda polun aikomuksellamme ja kulkea sitä, kun olemme riittävän motivoitunut ottaaksemme ensimmäisen askeleen ja päättäväinen katsoaksemme sen läpi. Meidän täytyy käyttää samaa energiaa ja sitoutumista nyt, mitä meillä oli ylösnousemussyklissä. Vain se, että pääsimme läpi ensimmäisestä vaiheesta, ei merkitse, että saamme pysähtyä – toiseen osaan liittyy suuren iloannoksen lisääminen siihen, mitä olemme jo oppineet.
 
Meillä on edelleen vapaa tahto kaikissa asioissa eikä mikään ole koskaan kiveen kirjoitettu, mutta elämme myös suurta siirtymäaikaa ja useammat ja useammat ihmiset jakavat nyt halun rauhaan, rakkauteen, hyväksyntään ja yhteisöön. Tällä on todellinen voima saada aikaan muutos maailmassa ja sallia henkilökohtaisen ja kollektiivitodellisuutemme tulla taivaaksi maan päällä. Kuten Uriel on usein sanonut: "Tehtävämme ei ole tuhota maapalloa, jotta taivas voi ottaa vallan. Tehtävämme kohottaa maapallon ja ihmiskunnan taajuuksia niin, että voidaan muodostaa jumaluuden ja ihmisyyden kumppanuus ja voimme kehittyä henkisiksi ihmisiksi.
 
Tämä vuosi voi olla helppo tai vaikea. Luulen sen olevan näiden kahden välinen tasapaino ja haasteiden vastapainona ovat puhtaan ilon ja autuuden upeita hetkiä. Olemme täällä, ei ole mitään paikkaa minne juosta ja piiloutua tässä prosessissa. Älä anna kaaoksen harhauttaa – muutos on vääjäämätön, mutta kaaos on vaihtoehtoinen ja meillä on aina vaihtoehto siinä mielessä. On aika tomuttaa unelmat ja tuoda ne valoon, jotta ne voidaan ladata uudelleen, koska nyt meillä on energiaa toteuttamaan ne.
 
Toivotan sinulle niitä yltäkylläisiä siunauksia, rauhaa, iloa ja rakkautta, joiden luomista kanssasi hyväntahoinen, rakastava ja tukeva universumi odottaa, ja rikkaan yltäkylläistä, vaurasta, iloista ja ilontäyteistä uutta vuotta.
 
Monia siunauksia,
 
Jennifer Hoffman
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >