HomeViestejäJennifer Hoffman15.9.2014 - Jos laittaa päänsä leijonan suuhun

15.9.2014 - Jos laittaa päänsä leijonan suuhun

JOS LAITTAA PÄÄNSÄ LEIJONAN SUUHUN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
15.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos laitat pääsi leijonan suuhun, pureeko se sinua? Se riippuu siitä, onko leijona kesy vai ei, onko se jo syönyt eikä se ole nälkäinen tai onko se sirkusleijona, joka on koulutettu ja antaa ihmisten tehdä sen. Olen varma, että myös koulutetun leijonan kohdalla ihmisellä on pelkohetki. Tämä ei ole typerä kysymys, koska teemme sitä kaiken aikaa, kun olemme tekemisissä karmakumppaneidemme kanssa, altistumme taas yhteisille oppitunneillemme ja sitten haastamme heidät olemaan purematta päätämme.

Tavallisesti saamme pään vielä pois, mutta voimme kärsiä muista traumoista, mukaan luettuna pettymys, mitä tunnemme jonkun toistaessa entistä käyttäytymismalliaan, vaikka annamme hänelle tilaisuuden olla tekemättä sitä. Ajattele, miten monin tavoin kerromme toisille, että rakastamme ja arvostamme heitä emmekä tarkoita mitään pahaa ja he vastaavat puremalla pois päämme. Kuka tässä on väärässä - me kun luotamme johonkuhun tavalla, millä häneen ei voi luottaa, vai he kun eivät anna tunnustusta ponnisteluistamme ja reagoi sen mukaisesti?

Saatan antaa tässä epäsuositun kommentin. Silloin kun emme kunnioita toisten totuutta, me olemme epäkunnioittava ja manipuloiva tuosta totuudesta riippumatta. Silloin kun emme usko, että joku päättää olla julma, petollinen ja epärehellinen, ja yritämme muuttaa hänen käyttäytymistään, emme kunnioita sitä, kuka hän on. Emme yritä tehdä kivoista ihmisistä ilkeitä, joten miksi yritämme tehdä ilkeistä ihmisistä kivoja? Kummatkin puhuvat omaa totuuttaan ja toimivat sen mukaisesti ja meidän täytyy kunnioittaa tuota totuutta.

En katso sormien läpi niiden ihmisten käyttäytymistä, jotka ovat julmia, petollisia ja epärehellisiä, sanon vain, että käsitellessämme heitä millään muulla tavalla kuin sillä, minkä he tuntevat, laitamme päämme leijonan suuhun, jonka tiedetään purevan, ja altistamme itsemme suurelle pettymykselle ja mahdollisesti huomattavalle määrälle tuskaa. Mitä vaihtoehtomme ovat?

1. Vältä leijonaa. Ei ole välttämätöntä olla tekemisissä ihmisten kanssa, joiden tiedät loukkaavan sinua ja joita et luultavasti saa muuttumaan riippumatta siitä, miten kunnialliset aikeesi ovat. Saatat jopa ärsyttää heitä siinä määrin, että luot tilanteen, mikä lisää omaa tuskaasi. Jos sinua on purtu jo kerran, on parasta välttää tuota leijonaa.

2. Odota, kunnes leijona kutsuu sinua laittamaan pääsi sen suuhun. Kun yritämme muuttaa ihmisiä, ennen kuin he tunnustavat harkitsevansa tai haluavansa muutosta, emme kunnioita heitä, vaikka ponnistelumme olisivat miten ystävällisiä ja hyvää tarkoittavia. Ellei joku todella halua muuttua, kaikki muutosyritykset kohtaavat ymmärrettävää vastarintaa ja torjuntaa. Jos ja kun hän on valmis, hän löytää sinut ja silloin hän näkee, että teet jotain, mitä hän haluaa tehdä, tai sinulla on jotain, mitä hän haluaa oppia luomaan omaan elämäänsä.

3. Näe Jumala, kohtaa ihminen. Tämä on yksi suosikkiviesteistäni, minkä voit lukea täältä (englanniksi). Vaikka pystymme tunnistamaan jumaluuden kaikissa (ja kaikissa on), meidän on yhdistyttävä heihin sen kautta, miten he ilmaisevat jumaluuttaan. Riippumatta siitä, miten paljon ajattelemme, että jotkut ihmiset voisivat olla, käyttäytyä tai tehdä asioita eri tavalla, ja miten paljon jumalaista energiaa heillä on, se miten he ilmaisevat tätä energiaa ihmispuolensa kautta, on heidän olemuksensa todellinen mittari. Kun tunnustamme sen ja päätämme, onko turvallista lähestyä heitä ja olla yhteydessä heidän kanssaan, laitamme paljon vähemmän päämme heidän suuhunsa, kunnioitamme heidän ihmisyyttään ja hyväksymme sen, miten he käyttävät energiaansa. Kunnioitamme toisia näkemällä heidät sellaisena, mitä he ovat - ei sellaisina kuin haluamme heidän olevan tai millaiseksi ajattelemme heidän kykenevän tulemaan.

Tehtävämme ei ole muuttaa tai parantaa toisia. Tehtävämme on muuttua itse ja tulla toisille inspiraation sekä sen parantuneen ja eheän elämisen lähteeksi, minkä he voivat valita itselleen. Ihmiset innostuvat enemmän ilon, rakkauden, yltäkylläisyyden ja menestyksen lähteestä kuin siitä, että heille kerrotaan, mihin he pystyisivät, jos yrittäisivät kovemmin tai jos muuttuisivat jollain tavalla. Kukaan meistä ei tiedä, mikä jonkun Lähdesopimus on tässä elämässä, joten emme voi tuomita sitä, mitä he tekevät tai ovat, koska se mitä pidämme vähiten henkisenä käyttäytymisenä, mitä olemme koskaan nähneet, voi olla heidän suurin ymmärrys- ja transformaatiohyppynsä.

Yksi suurimmista oppitunneistamme on tuomitsemattomuus ja myötätuntoinen hyväksyntä, mikä vaatii meitä pidättäytymään tuomitsemasta toisia ja päättämään energiamme perusteella, olemmeko yhteydessä jonkun kanssa - ja olemaan päättämättä, että he tekevät jotain väärin, koska heidän käyttäytymisensä ei täytä odotuksiamme siitä, mitä ajattelemme, että heidän käyttäytymisensä pitäisi olla.

Leijonan välttäminen on aina vaihtoehto ja jos se ei ole mahdollista, varmista, ettei sillä ole puremismainetta, ennen kuin laitat pääsi sen suuhun.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >