HomeViestejäJennifer Hoffman7.9.2014 - Voinko auttaa häntä voittamaan tuskansa?

7.9.2014 - Voinko auttaa häntä voittamaan tuskansa?

VOINKO AUTTAA HÄNTÄ VOITTAMAAN TUSKANSA?
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
7.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Rakas Jennifer, olemme kumppanini kanssa sitoutuneet henkiseen polkuumme ja kaikki mitä jaat, resonoi meidän ja kokemustemme kanssa. Tällä viikolla kumppanini järkyttyi kovasti ja masentui, aina itsemurha-alttiuteen saakka. Hän ei pidä työstään, tuntee tehneensä huonoja elämänvalintoja, kamppailee taloudellisesti ja sanoo, ettei hän voi enää jatkaa tällä tavalla. Vaikka olen shiatsu-terapeutti ja teen auraparannusta, en tiedä, miten autan häntä voittamaan tuskansa. Hän ei näytä haluavan siirtyä eteenpäin ja on jumissa. Pelkään, mitä hän saattaa tehdä tai ettei hän pysty pääsemään tästä yli. Miten voin auttaa ja mitä voit ehdottaa hänelle?
 
Jenniferin vastaus:
Kumppanisi käsittelee nyt sekä nykyisen että menneen elämän asioita ja tämä saa hänen energiansa niin epätasapainoon, että hänen pelkonsa voimistuu siihen pisteeseen saakka, missä hän ei voi sallia itselleen rauhaa tai iloa. Keskittyen voimakkaasti keskeneräisiin entisen elämän ongelmiinsa, hän ei pysty siirtymään eteenpäin nykyisyydessä. Hän tietää voivansa valita jokaisen askeleen voimallisemmin, mutta hän on peloissaan ja melko nolona nykytilanteestaan, minkä vuoksi hän lakkaa uskomasta itseensä. Tämän tilanteen muuttamiseksi hänen täytyy maadoittua nykyisyyteen ja saada päätökseen entisen elämän ongelmansa, mikä merkitsee anteeksiantamista itselleen. On tapoja, joilla voit auttaa häntä tässä, jos hän sallii sen. Mutta hänen tehtävänsä on päättää antaa anteeksi itselleen ja pitää itseään riittävän arvokkaana hyväksyäkseen sinun apusi, tukesi ja rakkautesi.
 
Tässä kohtaa anteeksiantaminen on tärkeää, koska silloin kun emme anna anteeksi entisten elämien ongelmiamme, siirrämme tuota energiaa kuin suurta taakkaa elämästä toiseen. Kumppanillasi on ollut entisen elämän ongelmia, jotka liittyvät arvottomuuteen, ansaitsemiseen ja sen katumiseen, miten hän on käyttänyt tai väärinkäyttänyt voimaansa muissa elämissä. Tästä syystä hänellä on tässä elämässä taipumusta antaa voimansa pois ja laittaa toisten tarpeet etusijalle ja siksi hän tekee myös huonoja tai voimattomia valintoja. Hän tuntee itsensä typeräksi ja tyhmäksi tällä hetkellä ja hän myös oivaltaa, että hän ei ole sallinut itsensä käyttää omaa energiaansa ja laajentua iloon ja menestykseen, mutta hän ei tunne riittävästi arvoa tehdäkseen sen. Ellei hän irrottaudu tästä energiasta, hän pysyy maadoittumattomana ja epätasapainossa, mikä aiheuttaa hänen masennuksensa.
 
Olen aina uskonut, että se mitä kutsumme "mielenterveysongelmiksi", on olemista maailmojen välillä – menneisyydessä ja nykyisyydessä – emmekä ole maadoittuneet kumpaankaan. Se mitä kutsumme "masennukseksi", on oire tukkeutuneesta energiavirrasta. Voimakkaat energialataukset vahvistavat nykyistä energiafokustamme. Hänellä kaikki tämä energia vahvistaa menneisyyden katumista ja pelkoja ja hän kokee ne elämässään tänä päivänä. Energiansa tasapainottamiseksi hänen täytyy kohdata menneisyys ja oppia antamaan anteeksi itselleen ja päästämään irti menneisyydestä, jotta hän voi antaa itsensä elää nykyhetkessä, missä hän voi olla voimakas – ei menneisyydessä missä hänellä ei ole voimaa.
 
Voit auttaa häntä puhdistamaan tämän energian aurastaan, mikä sallii hänen löytää uuden tavan keskittää energiansa. Silloin hän ei tunne niin suurta houkutusta yrittää sovittaa se, minkä hän uskoo vääriksi teoikseen muissa elämissä. Henkisellä polulla oleminen avaa energiamme hyvin monin tavoin ja siihen uskominen, että olimme väärässä menneisyydessä tai olisimme voineet olla parempi ihminen silloin, on yksi niistä. Mutta se on itsetuhoisaa ja väärin – teemme aina parhaamme ja vain itsellemme mahdollisia valintoja joka tilanteessa. Halukkuutemme tehdä asiat eri tavalla nyt voi antaa meidän luoda erilaisen elämänpolun itsellemme – polun mikä ei toista menneisyyttä.
 
Toinen tapa auttaa on olla tuntematta sääliä häntä kohtaan tai olla pelkäämättä hänen puolestaan. Hän tuntee myös sinun pelkosi ja se vain vahvistaa sitä, minkä kanssa hän kamppailee. Kysy häneltä, haluaako hän apua. Kerro hänelle, että energian puhdistaminen hänen aurastaan aloittaa sen parantumisen, mitä hän haluaa ja tarvitsee. Puhu hänelle anteeksiantamisesta (se on energiaa, ei tunne) ja anna hänen valita itse. Niin paljon kuin välitätkin hänestä, tämä on hänen valintansa ja vain hän voi ottaa seuraavat askeleet. Voit lähettää hänelle parantavaa energiaa, rakkautta ja valoa ja olla vahva hänen puolestaan, kun hän ei pysty löytämään voimaa ollakseen vahva omasta puolestaan.
 
Tämä on todellisuudessa kaikki, mitä voit tehdä, kunnes hän hyväksyy ja antaa anteeksi itselleen, tunnustaa oman olemuksensa täydellisyyden, yhdistyy taas omaan valoonsa ja voimaansa, päättää, ettei hänen enää tarvitse pelätä tai tuomita itseään niin ankarasti menneisyyden vuoksi, mitä hän ei voi muuttaa, ja valitsee elävänsä ilman tuskaa, mikä ei palvele häntä nykyisyydessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >