HomeViestejäJennifer Hoffman6.8.2014 - Milloin terveydentilani paranee?

6.8.2014 - Milloin terveydentilani paranee?

MILLOIN TERVEYDENTILANI PARANEE?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
6.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, terveydentilani on ollut huono niin pitkään, etten muista, millaista on olla terve, tuntea olonsa hyväksi kehossa eikä tarvitse ottaa tusinoittaan lääkkeitä toimiakseen. Otan lääkettä korkeaan verenpaineeseen, nopeaan sykkeeseen, syvänvaivaan, kolesteroliin, ahdistukseen, kilpirauhasen vajaatoimintaan ja lihasrelaksantteja lantio- ja jalkakipuun. Lapsuuteni oli kamala ja olen selviytynyt insestistä. Tiedän, että elämälläni on tarkoitus ja minulla on potentiaalia, mutta minulla on jatkuvasti kipuja ja minusta tuntuu niin pahalta, etten voi alkuunkaan ajatella minkään muun tekemistä, ennen kuin terveyteni paranee. Milloin se tapahtuu?

Jenniferin vastaus:
Terveydentilaasi liittyy kaksi kysymystä ja ne ovat yhteydessä toisiinsa, mutta erilaiset. Ensimmäinen on halusi olla terve ja kaikkea sitä, mitä terveys sallii sinun tehdä. Toinen on tarttua siihen, mitä terveydentilasi antaa sinulle, koska se palvelee erittäin suurta tarkoitusta, ja tämä pitää sinut sairaana. Sitten kun ymmärrät ja ratkaiset nämä kaksi kysymystä, voit tehdä valinnan olla täysin terve ja tehdä siitä mahdollisuuden.

Vaikka saattaa näyttää siltä, että nykyisten terveysongelmiesi voittaminen ei ole mahdollista, meille ei ole mikään mahdotonta. Kontrolloimme todellisuuttamme ja sinä kontrolloit omaasi tällä hetkellä, koska sairaana ja huonossa terveydentilassa oleminen estää sinua tekemästä muita asioita – ja tämän valitset tiedostamatta, mutta se on silti valintasi. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, sinulle on helpompaa olla sairas kuin hyvinvoiva, koska jos olet hyvinvoiva, pystyt saavuttamaan onnellisuutta ja tuntemaan etevyyttä – mitä et pysty näkemään mahdolliseksi nyt. Oletko ollut koskaan onnellinen ja tuntenut itsesi hyväksi? Tiedätkö, millaista se on? En usko, ja tämä tekee sinulle vaikeammaksi asettaa sen tavoitteeksi.

Tämä johtaa sairautesi toiseen syyhyn ja siihen, mitä saat siitä. Onneton lapsuus, mikä on täynnä hyväksikäyttöä ja epäkunnioitusta, ei innostanut sinua harkitsemaan potentiaaliasi ja mahdollisuuksiasi positiivisessa valossa. Se on luultavasti saanut aikaan paljon vihaa ja katkeruutta niitä kohtaan, jotka satuttivat sinua ja jotka eivät suojelleet sinua, ja uskomuksen, ettet ansaitse mitään muuta. Samalla kun menneisyytesi keskittyi heikentämiseen, voimaannutat itseäsi nyt sallimalla elämästäsi tulla peilin voimattomuudestasi.

Huono terveydentilasi on hiljainen protestisi niitä vastaan, jotka satuttivat sinua, ja näytät heille tekojen seuraamukset. Tämä on erittäin voimallinen paikka, vaikka se ei tunnu hyvältä. Ja se johtaa kysymykseen, mikä voi ratkaista kaiken tämän sinulla: voitko olla yhtä voimaantunut terveenä ja iloisena, kuin olet vihaisena ja sairaana? Viha on erittäin voimakasta ja silloin kun ihmiset satuttavat meitä, haluamme näyttää heille tekojen seuraamukset. Mutta teemme sen rajoittamalla omaa elämäämme tarkoituksella ja jos pystyt päästämään irti vihastasi, voit alkaa miettiä, miten voimaannutat itseäsi eri tavalla.

Ala keskittyä niihin asioihin, joita haluaisit tehdä, jos olisit nyt terve. Kehittäisitkö jotain taitoa, hankkisit koulutusta, menisit töihin vai aloittaisit liiketoiminnan? Laajentaisitko ystäväpiiriäsi, tulisit kirjoittajaksi tai taitelijaksi vai auttaisit muita, jotka ovat käyneet läpi samat kokemukset, osoittamalla heille, miten voimaannutaan eri tavalla – ilon kautta, vihan, loukkaantumisen ja tuskan sijasta? Oletko valmis käyttämään vihasi oman elämäsi voimaannuttamiseen, sen rajoittamisen sijasta? Voitko päästää irti vuosikymmenten tuskasta, vaikkei kukaan pyydä anteeksi tai sovita sinulle, mitä hän on tehnyt? Vihan voimaa voidaan käyttää valitsemallamme tavalla – päättää, ettemme ole kokemustemme uhri tai elää pelossa ja katkeruudessa (mikä on anteeksiannon vastakohta).

Valinta on sinun ja voit valita koska tahansa, kun olet valmis – tuo valintatilanne on aina olemassa. Huono terveys on tulos, ei syy ja se voidaan muuttaa koska tahansa, kun päätät, että olet valmis voimaantumaan uudella tavalla, elämään iloista, rakkaudellista ja yltäkylläistä elämää ja karkaamaan uhritietoisuussiteistäsi, löytääksesi energiallesi tyydyttävämpää käyttöä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >