HomeViestejäJennifer Hoffman3.8.2014 - Elokuun energiat

3.8.2014 - Elokuun energiat

ELOKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
3.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Elokuu tuo tervetullutta helpotusta intensiiviseen heinäkuuhun, mikä on aina vaikea kuukausi itselleni. On kyse sitten Ravun vesimerkkienergiasta, mikä valelee Oinaani tulienergiaa, tai kesän kuumuudesta, mistä en oikein välitä, en ole koskaan tuntenut heinäkuussa oloani mukavaksi. Olen toimintaihminen ja minun täytyy liikkua, luoda, tehdä jotain ja tuntea olevani hyödyllinen eikä heinäkuu suo sitä koskaan minulle. No, saamme vähän toimintamahdollisuutta elokuussa, yhdessä sellaisten voimien kanssa jotka varmistavat, että ryhdymme toimeen harkitusti pitäen mielessä, että sen mitä teemme, on palveltava meitä parhaalla tavalla. Toiminta ilman suunnitelmaa tai mahdollista lopputulosta on täyttymättömien odotusten resepti. Ja varmistaaksesi elokuun energioiden käyttämisen parhaalla tavalla, sinun pitäisi suunnitella rentoutua, virkistäytyä, uudistaa tavoitteidesi tai unelmiesi jotain puolia, tarkastella menneisyyttä ainoastaan sen sisältämien oppituntien vuoksi ja asettaa kurssi uuteen tulevaisuuteesi, mikä on vain toinen sana toteuttamattomalle tai aktivoimattomalle potentiaalille.

Jos olet toivonut, että johonkin aikaan tänä vuonna tuntisit, että saat vihreän valon syöksähtääksesi eteenpäin, saatat olla vähän pettynyt elokuussa. Sanon "vähän", koska saatat tuntea olevasi motivoituneempi tässä kuussa, sitten kun olemme prosessoineet heinäkuun lopulla saamamme ryöpytyksen, minkä pitäisi olla selvä täysikuuhun mennessä 10.8. Meillä on paljon luomistukea tässä kuussa, pienten esteiden kera, koska meillä on sekä Mars että Saturnus Skorpionissa painamassa jarrua sekä Neptunus-energia varmistamassa, että käytämme henkisiä lahjojamme, opastustamme ja intuitiotamme prosessissa.

Kyllä, meidän on ajateltava jarruja tässä, koska Mars ja Saturnus yhdessä ovat maankuulu "vastustamaton voima kohtaa liikkumattoman esineen". Parhaimmillaan voimme käyttää tämän energian miettimällä tarkkaan jokaista askelta ja ryhtymällä tarkoitukselliseen, opastettuun ja itsevarmaan toimintaan. Pahimmillaan tämä energia on ajamista toinen jalka kaasulla ja toinen jarrulla - emme pääse mihinkään nopeasti, mutta saamme aikaan paljon melua ja savua ja poltamme kumia. Yhdessä ne väheksyvät sitä valtavaa luomisenergiaa, mitä meillä on elokuussa, auringon, Merkuriuksen, Venuksen ja Jupiterin ollessa rohkeassa ja pöyristyttävässä Leijonassa, mikä ei ole välttämättä huono asia.

Minusta on mielenkiintoista, että Skorpionin ja Leijonan neliö on hyvin huomattava tässä kuussa, koska Skorpioni on sisäisen maailmamme, niiden syvimpien ja pimeimpien paikkojen merkki, missä pelkomme ja salaisuutemme ovat, ja Leijona on auringon merkki - rohkea, luova, suorapuheinen, seurallinen, epäsovinnainen ja valmis ottamaan riskejä. Skorpionin myötä meitä kuitenkin pyydetään ryhtymään toimeen, mikä todella palvelee meitä, ottamaan riski omissa rajoissamme, katsomaan ennen kuin hyppäämme, toimimaan sisäisen opastuksemme mukaisesti ja olemaan selkeä lopputuloksemme osalta - toivomatta vain parasta silmät suljettuna sille, mistä tiedämme, ettei se toimi.

Työskentelin hiljattain asiakkaan kanssa, joka on yrittänyt tehdä syvällisen elämänmuutoksen kuluneet kaksi vuotta ja jumittaa edelleen "alussa". Hän tietää, mitä haluaa tehdä, mutta hän pelkää ja se on ok. Ongelmana on, että hän yrittää teeskennellä, ettei hän pelkää - hän ei kunnioita pelkojaan ja tartu niihin toimintaansa liittyen, joten joka kerta kun hän siirtyy eteenpäin, pelot pomppaavat esiin. Ne menisivät pois, jos hän tarttuisi niihin, mutta hän näkee sen merkkinä epäonnistumisesta - hänen pitäisi olla vahvempi kuin pelkonsa, niiden ei pitäisi vaivata häntä, hän on niitä voimakkaampi ja voi tahtoa ne pois. Siihen saakka kun hän on valmis kunnioittamaan kaikkia pelkojaan ja tyydyttämään niiden vaatimukset, hän jatkaa jumittamista alussa eikä siirry eteenpäin.

Pelot kertovat meille, missä tarvitsemme turvallisuutta, vahvistusta ja lohtua. Ja jos nuo asiat puuttuvat jostain elämämme osasta, ne pomppaavat esiin jokaisen muutoksen myötä, minkä yritämme tehdä. Pelkääminen ei ole heikkouden merkki eikä ei ole kovin viisasta teeskennellä, ettei noita pelkoja ole. Tässä Saturnus ja Mars Skorpionissa haastavat luomisintomme ja rohkeat tekomme, jotta voimme kohdata pelkomme, tietää, mitä ne ovat, löytää niiden lähteen ja sitten tehdä suunnitelman niiden ohittamiseksi. Pelkäätkö pimeää? Ota taskulamppu ja varaparistot. Luuletko, ettet saa riittävästi ruokaa? Pakkaa lounas mukaan. Luuletko, ettei joku pidä sinusta? Pistä yllesi suosikkiasusi, seiso ylpeänä ja selkä suorassa ja muista, ettet voi miellyttää kaikkia, mutta jos olet onnellinen, olet voittanut sekä taistelun että sodan. Opettele pitämään omia juhlia ja kutsu niihin ihmisiä, jotka oikeasti rakastavat ja resonoivat kanssasi.

Tässä kuussa pitää ryhtyä toimeen, kun tunnet sen olevan oikein ja parasta ja mikä tärkeintä, palvelevan sinua ja haluamaasi lopputulosta. Meidän on lakattava etsimästä hyväksyntää ja vahvistusta ihmisiltä, jotka eivät jaa visiotamme. Ihmiset tuomitsevat tavallisesti tavoitteemme suhteessa kykyynsä nähdä itsensä tekemässä samaa asiaa. Jos he eivät saa tuota yhteyttä, he eivät usko sinunkaan saavan riippumatta siitä, miten oikeaa tai täydellistä tuo toiminta on sinulle. Älä kysy telttailuvarusteneuvoja sellaiselta, joka ei pidä telttailusta. Tämä ei ole typerä vertaus - teemme sitä kaiken aikaa. Pidä aikeesi omana tietonasi ja kerro, sitten kun tunnet sen olevan oikein ja puhuvasi oikealle yleisölle. Mutta ennen kaikkea varmista, että jokainen askel palvelee sinua - aikomustasi, lopputulostasi, iloasi ja rauhaasi - ja antaa sinulle vahvistusta, että olet oikealla polulla, koska se tuntuu oikealta ja hyvältä.

Käytä tässä kuussa Leijonan luova energia potentiaalisi tutkimiseen ja Mars/Skorpionin rajoittava energia suunnitelmiesi huolelliseen tarkistamiseen, jotta tiedät, että tekemäsi liikkeet luovat sitä, mitä haluat. Jos et usko, että on oikea aika toimia, niin älä toimi. Sinulla on muita tilaisuuksia seuraavassa kuussa. Ja käytä tämän kuukauden avainsanoja - rentoudu, virkistäydy, uudistu ja tarkastele uudelleen (eikä ole edes Merkuriuksen perääntymiskuukausi, mikä on ensi kuussa) - miettiäksesi vaihtoehtojasi ja jättääksesi vähän tilaa ihmeille ja siunauksille hyväntahtoiselta universumilta, mikä odottaa unelmiesi julkistamista. Tulevaisuus edustaa kaikkea, mitä et ole tehnyt tähän mennessä - yksi sana toteuttamattomalle potentiaalille. Toteuta potentiaalisi ryhtymällä opastettuun, sieluntäyteiseen ja harkittuun toimintaan, mikä palvelee sinua.

Upeaa kuukautta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >