HomeViestejäJennifer Hoffman30.7.2014 - Päätökseen saaminen

30.7.2014 - Päätökseen saaminen

PÄÄTÖKSEEN SAAMINEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
30.7.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Jätin juuri väkivaltaisen poikaystäväni enkä osaa päästää irti tuosta energiasta. Olen edelleen hyvin rakastunut ja yhdistynyt häneen. Tiedän, että hän on hyvä ihminen, muttei hän ole hyvä minulle. En ymmärrä, miksi roikun kiinni, kun minulla on kammottavia muistoja yhteisajastamme, mutta ne vainoavat minua. Minulla on pakkomielle siitä, mitä hän tekee nyt ja kenen kanssa. Käsittääkö hän koskaan, etten yrittänyt sotkea hänen päätään, ja lakkaa syyttämästä minua kaikesta? Miten pystyn antamaan hänen mennä ja saan asian päätökseen, ennen kuin tämä tekee minut hulluksi? Olen yrittänyt, mutta kaikki palaa jatkuvasti takaisin enkä osaa päästää irti. Teenkö jotain väärin?

Jenniferin vastaus:
Tuhoisissa ja haastavissa suhteissa, joihin sisältyvät väkivaltaiset suhteet, on aina paljon karmaa sekä parannuslupauksia ja tärkeitä sielusopimuksia. Mutta vaikka nämä toivat sinut yhteyteen hänen kanssaan, sinua pitävät siinä uskomuksesi velvollisuuksistasi hänelle ja hänen parantumiseensa ja siitä, miten ne loppuvat ja vapautuvat. Sitten kun päästät irti niistä, pystyt päästämään myös irti tästä tilanteesta ja saat haluamasi rauhan ja päätöksen asialle.

Väkivaltaisissa suhteissa - on se sitten fyysistä, mentaalista, tunne- tai henkiväkivaltaa - on yksi yhteinen piirre. Väkivalta johtuu tuon henkilön tietoisuudesta, miten paljon parannusta on ulottuvilla ja miten haluton, kyvytön ja valmistautumaton hän on hyväksymään sitä. Hyvän tunteen sijasta parantava energia saa hänen olonsa tuntumaan kamalalta ja hän purkaa sen siihen ihmiseen, joka antaa parannusta. Tietysti tuon torjumisen edessä parantaja antaa enemmän energiaa, mikä lisää väkivaltaa.

Mutta parantajassakin on usein vähän syytä tässä, koska usein menemme näihin suhteisiin ajatellen, että tehtävämme on saattaa loppuun parantaminen eikä pelkästään antaa energiaa. Se vastaa vähän sitä eroa, että vain valmistaa aterian toiselle ja laittaa sen pöydälle hänen syötäväkseen, eikä tämän lisäksi paloittele ruokaa ja syötä häntä, tuntien vastuuta sen varmistamisesta, että hän pitää ruuasta. Otamme aivan liikaa vastuuta parantajina, silloin kun meillä ei ole kontrollia parantumisprosessiin eikä se ole meidän tehtävämme.

Pystyt päästämään irti pakkomielteestä tähän ihmiseen ja siihen, mitä hän tekee elämällään nyt, kun hän ei ole kanssasi, sitten kun hyväksyt, että sinulla ei ollut mitään velvollisuutta saada häntä hyväksymään ja integroimaan parantava energiasi. Vaikka sinä pystyit kuvittelemaan mahdollisuuden hänen parantumiseensa ja eheytymiseensä ja teidän kahden yhteismatkan jatkamiseen, hän ei pystynyt kuvittelemaan sitä. Suuremman potentiaalin näkeminen jossakussa, kuin hän pystyy kuvittelemaan itse, on yksi moniulotteisen suhteen merkki.

Pelkäät hänen puolestaan, jatkaako hän elämistä "parantumattomassa" tilassaan, minkä vuoksi sinun on vaikea päästää irti, ja pelkäät myös, ettet tehnyt omaa työtäsi. Teit ja pelkästään meneminen tuohon suhteeseen oli todiste rohkeudestasi ja vilpittömästä halustasi auttaa tätä ihmistä parantumaan. Se että hän torjui sinut kaikista ponnisteluistasi huolimatta, ei ole heijastusta sinusta tai mistään energiaosastasi. Hän ei vain pystynyt integroimaan antamaasi energiaa, eikä se ole hänen ja sinun välinen asia, johtuiko se hänen omasta vihastaan vai arvottomuuden tunteistaan - se on hänen ja Lähteen välinen asia. Olit lahja hänelle - lahja jonka hän päätti torjua - ja tämä on se päätös, mikä sinun täytyy hyväksyä.

Etsit asiaan päätöstä häneltä, vaikka sinun täytyy antaa se itse itsellesi. Päätös tulee harvoin pienessä siistissä paketissa, koska meidän täytyy päättää, että olemme eheä ja valmis jonkin tilanteen osalta, saamatta vahvistusta siitä toiselta. Ei ole helppoa päästää irti elämien mittaisista parantamissitoumuksista, mutta tänä aikana meidän täytyy vapauttaa itsemme näistä velvollisuuksista, jotka teemme syvimmästä yhdistymis-, parantamis- ja eheytymishalustamme koko ihmiskunnan puolesta. Mutta meitä ei ole velvoitettu parantamaan ketään tuolla tasolla, emmekä voikaan parantaa.

Onnittele siis itseäsi "hyvin tehdystä työstä", tiedä, että tämä ihminen tekee täsmälleen, mitä hänen täytyy ja mitä hän haluaa tehdä, ja luo rakastava, tyydyttävä, parantunut ja eheä suhde jonkun toisen kanssa, joka on valmis integroimaan energiaa tarjoamallasi tasolla ja pystyy myös antamaan energiaa takaisin sinulle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >