HomeViestejäJennifer Hoffman19.3.2014 - Hyvää uutta vuotta

19.3.2014 - Hyvää uutta vuotta

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
19.3.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvää uutta vuotta. Ei, aivoni eivät ole jäätyneet enkä julkaise uudestaan tammikuun 1. päivän artikkelia - 20.3. on uuden astrologisen syklin alku, päivä jolloin eläinrata palaa Oinas-pisteeseen, mikä on nolla astetta Oinasta. Kevätpäiväntasaus on aina uuden vuoden alku ja se on linjassa luonnon kanssa, kun uusi kasvukausi alkaa ja näemme talven hellittävän. (Ainakin sen pitäisi hellittää, tämä on ollut hyvin pitkä ja kylmä talvi monille meistä). On hyvä aika siivota, valmistautua, kuunnella ja luopua kaikesta, mitä et halua viedä uuteen vuoteen mukanasi.

Minulla oli poikkeuksellinen tilaisuus siivota paljon tänään, kun käynnistin "tarkista levy" -toiminnon tietokoneellani, missä käydään läpi kovalevy sektori sektorilta ja siivotaan se. (Minulla on tetrabyten kovalevy, mikä on paljon tilaa). Kun käynnistin ohjelman, luulin sen olevan nopea prosessi. Muttei sitä ole koskaan tehty tälle tietokoneelle ja se surrasi ja surrasi ja vei lopulta yli neljä tuntia. Ensin istuin tietokoneen ääressä odottamassa sen loppumista, kun luulin sen kestävän vain muutaman minuutin enää. Kun näin, että se veisi paljon pidempään kuin luulin, aloin siivota toimistoani ja järjestellä mappeja.

Nämä ovat asioita, joita minun on pitänyt tehdä jonkin aikaa, ja olin aloittanut homman, silloin kun oli ollut vähän vapaata aikaa siellä täällä. Nyt minulla oli paljon aikaa edessäni ja voisin joko istua tietokoneen ääressä ja ärsyyntyä ajon pitkästä kestosta tai käyttää ajan mappien läpikäymiseen ja toimistoni järjestämiseen. Niinpä tein sen. Katsoin tietokoneruudulta aina silloin tällöin prosessin edistymistä, mutta se ei edennyt yhtään nopeammin ja koska se tapahtuu DOS-tasolla, minun oli odotettava sen loppumista, ennen kuin pystyin käyttämään taas tietokonettani. En voinut lopettaa tätä kesken kaiken - aloittamisen jälkeen sen on mentävä loppuun. Hmm, mikä muu elämässä tapahtuu tuolla tavalla?

Siihen mennessä kun se oli valmis, koko toimistoni oli siivottu, olin heittänyt pois, mapittanut ja järjestänyt uudelleen kasapäin vanhoja papereita ja artikkeleita ja löytänyt asioita, joita olin unohtanut, lukenut vanhoja muistiinpanoja ja löytänyt myös hahmotelman muutamasta projektista, minkä saan loppuun muutaman viikon kuluessa. Mitään tästä ei olisi tapahtunut tänään, jos en olisi päättänyt siivota tietokoneeni kovalevyä, ja se oli hyvä asia, kun liiketoimintani, toimistoni ja tietokoneeni ovat nyt valmiita uuteen vuoteen.

Kaikki elämänpolussa, ylösnousemuksessa, evoluutiossa, transformaatiossa, parantumisessa ja irtipäästämisessä on prosessia. Meillä on taipumusta tehdä sitä puuskittain, silloin kun meillä on aikaa tai kun se on mukavaa - yritämme saada sen sovitettua aikatauluun tai muihin asioihin, joita meidän on tehtävä. Sitten yhtenä päivänä meidän on vain tehtävä se ja laitettava kaikki muu sivuun. Se tapahtuu tavallisesti, silloin kun vähiten odotamme sitä tai luulemme, ettei meillä ole aikaa siihen, mutta se tapahtuu oikeaan aikaan. Muutaman viime viikon - luultavasti valmisteluna tähän päivään - olen ajatellut mappien läpikäymistä, muttei ollut koskaan aikaa. Tietokoneen käytön estäminen merkitsi, että minulla oli aikaa - universumi on sillä tavalla hauska. Se antoi minulle sekä aikaa että tilaisuuden saada tämän tehtyä.

Riippumatta siitä, missä olet prosessissa, on aina jokin oikea aika tehdä asioita ja tuo aika esittäytyy, silloin kun olet valmis siihen. Et voi kiirehtiä sitä, eikä sinun pitäisi pelätä sitä. Ainoa syy, miksi ajattelemme jonkin muutoksen tekemistä, on, ettei polussa millä olemme, ole enää energiaa meille. Tiedämme tämän, koska se ei tue meitä, ei tunnu oikealta, mikään ei toimi, kamppailemme ja tunnemme olevamme jumissa. Emme ehkä ole valmis jättämään sitä, mutta se on valmis jättämään meidät ja kun tämä tapahtuu, huomiomme kääntyy muihin mahdollisuuksiin, ovi avautuu ja meidät ohjataan siitä läpi (toivottavasti lempeästi).

Kunhan muistamme, että tuo prosessi vie meitä aina kohti valoa, parantumista ja transformaatiota ja energiamme suurempiin ja suurempiin ilmaisuihin, voimme pysyä tuossa virrassa ja antaa prosessin kehittyä hyvin luonnollisesti. Mitä enemmän päästämme irti, sitä enemmän luomme energiatilaa uusille asioille, lakkaamme jumittamasta ja alamme tuntea innostusta taas elämässämme, koska olemme uusien, tyydyttävien, voimakkaiden ja tukevien energioiden virrassa, jotka ovat harmoniassa aikomuksemme kanssa, ja olemme valmis synnyttämään uudet unelmamme ja todellisuutemme.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >