HomeViestejäJennifer Hoffman13.1.2014 - Miten se ilmentyy materiaan, millä on merkitystä

13.1.2014 - Miten se ilmentyy materiaan, millä on merkitystä

MITEN SE ILMENTYY MATERIAAN, MILLÄ ON MERKITYSTÄ
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 13.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Aina kun jokin on tärkeää, merkitsevää ja oleellista meille, sanomme, että sillä on merkitystä. Eikö ole mielenkiintoista, että tällä sanalla määrittelemme myös fyysisen materian. (Suom. huom. tässä sama sana tarkoittaa "on merkitystä" ja "aine, materia") Ja koska lähetämme paljon energiaa siihen, millä meille on merkitystä, se ilmentyy elämämme todellisuutena. Riippumatta siitä, onko tämä tarkoituksellista tai tahatonta ilmentämistä, se ilmentyy, millä on merkitystä, ja jos emme ole tyytyväinen ilmentämäämme, meidän täytyy tarkastella, mitä sisällytämme siihen, millä on merkitystä meille.
 
Puolustamme sitä, millä on merkitystä, koska nämä ovat elämämme periaatteita ja standardeja. Määrittelemme itsemme, kuka olemme, mihin uskomme, etiikkamme ja moraalimme sillä, millä on merkitystä. Mutta tarkastelemmeko koskaan sitä, millä on merkitystä, ja kysymme itseltämme, miksi tuen tätä uskomusta tai kuuluuko se meille? Joskus perimme tai opimme elämämme asiat emmekä kyseenalaista niitä. Mutta siitä kaikesta tulee osa materiaamme (tai todellisuuttamme), koska se millä on merkitystä sinulle, ilmentyy elämässäsi nyt - olet tietoinen siitä tai et, haluat sitä tai et.
 
Niin paljon energiaamme menee siihen, millä on merkitystä, että meidän on tehtävä joskus materiakatsaus varmistamaan, että olemme yhdistyneet siihen, mitä haluamme voimaannuttaa ja luoda, ja että se on edelleen oleellista ja tärkeää meille. Materiakatsaus ei ole tilaisuus tuomita, mitä olemme ilmentäneet. Muista, että energia on neutraalia ja tuomitsematonta, joten emme voi arvostella tai kritisoida luomistamme hyväksi tai huonoksi. Mutta voimme tarkastella tilanteita ja tapahtumia elämässämme ja havaita, millä oli merkitystä meille niin paljon, että loimme tämän tilanteen sen perusteella.
 
Itsemme tuomitseminen entisistä teoista ei hyödytä koskaan mitään, mutta siitä on paljon hyötyä, että kanavoimme energiamme luomiseen tarkoituksellisella, tietoisella ja pohdiskelevalla tavalla varmistamaan, että se millä sanomme ja uskomme olevan merkitystä, on edelleen oleellista, hyödyllistä ja harmoniassa aikomuksemme kanssa.
 
Kun astumme tähän toiminnantäyteiseen ja nopeasti kulkevan rakkausvuoteen - ja kutsun sitä niin, koska rakkaus on universumin energiaa ja meillä on paljon sitä käytössämme tänä vuonna - meillä on vielä suurempi kyky luoda transformaatiota ja liikettä elämämme joka alueelle. Ja koska luomme todellisuuttamme joka hetki, voimme olla tietoisempi siitä, mitä luomme, tarkastelemalla, millä on merkitystä meille. Materia mitä luomme (mikä on fyysinen todellisuutemme), kehittyy siitä, millä on merkitystä, eli asioista jotka ovat tärkeitä, oleellisia, kohottavia ja voimaannuttavia. Ja tähän sisältyy tarpeemme parantua sekä saada vahvistusta, arvoa, tunnustusta ja transformaatiota.
 
Koskaan ei ole liian myöhäistä tehdä materiakatsausta ja jos tekisit sellaisen nyt, ehkä löydät muutaman asian, joilla oli ennen merkitystä sinulle, mutta ne eivät ole yhtä tärkeitä nyt. Jos päästät niistä irti, voit tuoda elämääsi uusia puolia, jotka luovat uusia mahdollisuuksia todellisuuteesi. Muodostamme aikomuksenne sen kautta, millä on merkitystä meille, koska käytämme tärkeitä asioita aikomuksemme perustana. Sitten näemme tulokset fyysisessä todellisuudessamme tai materiassa. Jos emme pidä näkemästämme, voimme katsoa, millä oli merkitystä meille tuolla hetkellä, ja muuttaa sitä, jotta voimme muuttaa materiaamme (todellisuuttamme).
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >