HomeViestejäJennifer Hoffman6.1.2014 - Tammikuun energiat

6.1.2014 - Tammikuun energiat

TAMMIKUUN ENERGIAT
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 6.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tammikuu alkoi ns. pamauksella, kun meillä oli 1.1. voimakas uusikuu, mitä ei ole ollut 19 vuoteen. Tämä yhdessä Venuksen jatkuvan perääntymisen kanssa, mikä vie meidät takaisin vuoden 2005 loppuun ja 2006 alkuun, meistä ehkä tuntuu, että menemme taaksepäin emmekä eteenpäin ja tarkastelemme jotain mennyttä, minkä aivan yhtä nopeasti unohtaisimme. Mutta vaikka on paljon energiaa ja mahdollisuuksia ulottuvilla, meidän on astuttava siihen, otettava vastaan potentiaali, harmonisoiduttava sen kanssa ja integroitava se elämäämme - kaikki vuoden 2014 isoja teemoja. Jos olet kuullut minun sanovan tämän 100 kertaa, valmistaudu kuulemaan se minulta vielä 1000 kertaa, koska vaikka haluaisimme kuinka kovasti jotain, meidän on oltava harmoniassa sen kanssa ja meidän on kyettävä integroimaan se elämäämme. Tammikuun energioissa on kyse siitä, mitä uskomme ja ajattelemme ansaitsevamme.
 
Venuksen kuvataan hallitsevan rahaa, kauneutta ja rakkautta, mutta siinä on oikeastaan kyse arvosta. Ja arvossa on kyse ansaitsemisesta. Olemme hyvin halukas antamaan aikaamme, ajatuksiamme ja energiaamme siihen, mitä arvostamme, mutta hyvin usein kiinnitämme huomiota siihen, mitä emme arvosta, mikä ei palvele iloamme tai mikä tuo meille rauhaa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä. Venuksen perääntyessä koko kuukauden, katsomme tarkemmin sitä, mikä on arvokasta meille, alkaen itsestämme. Arvostammeko itseämme, omaa polkuamme, omaa elämäämme ja omaa matkaamme? Kaikki elämässämme peilaa sitä, mitä arvostamme, mutta onko se arvokasta meille? Rakastammeko sitä? Hyvä tapa vastata tähän kysymykseen on kysyä itseltämme, haluammeko sitä lisää, rajattoman määrän. Jos emme, sitten on aika muuttaa arvojärjestelmäämme ja alkaa katsoa, mitä ajattelemme ansaitsevamme.
 
Kaikki kysyvät: "Mitä haluat?" ja on hyvin vaikea vastata, koska emme todellisuudessa tiedä. Meille on tavallisesti selkeämpää, mitä emme halua, koska sitä meillä on paljon elämässämme. Parempi tapa ilmaista tuo kysymys on: "Mitä ansaitsen?" Se toimii näin. Ajattele jotain haastavaa tilannetta elämässäsi - kenties kyse on taloudellisista rajoituksista tai olet yksinäinen tai olet tyytymätön. Ilmaise se nyt näin: "Ansaitsen taloudelliset rajoitukset" tai "Ansaitsen olla yksinäinen" tai "Ansaitsen olla tyytymätön". Ilmaistessasi sen näin, se kuulostaa typerältä, mutta se tekee helpoksi nähdä eron siinä, missä olet ja missä haluat olla.
 
Muuta se nyt toisinpäin: "Ansaitsen olla taloudellisesti yltäkylläinen", "Ansaitsen olla rakastavassa suhteessa" tai "Ansaitsen olla tyytyväinen elämäni kaikilla alueilla nyt". Silloin sinulla on parempi lähtökohta aloittaa se päätösprosessi, miten pääset sinne, missä haluat olla. Ja koska et oikeasti (toivottavasti) usko, että ansaitset olla rajoittunut, yksinäinen ja tuntea tyytymättömyyttä, pystyt luomaan voimaannuttavampia uskomuksia siitä, mitä ansaitset ja mikä vie sinut sinne, missä haluat olla. Ylösnousemus tapahtuu meille kaikille ja myös maailmalle. Ylösnousemme tai nostamme värähtelyämme tämän prosessin osana. Ja ansaitseminen, arvo, arvokkuus ja jonkin arvoisuus on osa tätä prosessia.
 
Ennen kuin yrität tehdä valinnan, katso mielipiteitäsi ja niiden lopputulosta ansaitsemisnäkökulmasta. Tällä tavalla yhdistyt valintaan voimaannuttavasti ja luot voimallisen arvojärjestelmän prosessin aikana. Luulen sen toimivan paremmin kuin affirmaatiot, mitkä ovat liian usein helppoja sanoa luomatta sopivaa harmonisoitumista ja integroitumista tekemään niistä uskottavia, toteuttamiskelpoisia ja toimivia.
 
Tammikuun uusikuu valaisee Uranuksen ja Pluton neliön, mikä toimii nyt kolmatta vuottaan. Meillä on kaksi muutakin aspektia tänä vuonna, huhtikuussa ja marraskuussa, ja viimeinen maaliskuussa 2015. Se on ollut pitkä, hidas ja herpaantumaton prosessi. Jos ajattelet, ettei tapahdu paljon, ajattele, miten jäävuoret liikkuvat ja kaivertavat maata allaan. Mars Vaa'assa lisää ns. bensaa transformaatiotuleen heinäkuuhun saakka, jolloin se poistuu Vaa'asta. Se muistuttaa meitä jatkamaan toimeen ryhtymistä, olemaan selkeä siitä, mitä ansaitsemme, olemaan rakkausenergiassa ja käyttämään sitä liikevoimanamme sen muutoksen lietsomiseen, mitä haluamme nähdä maailmassa. Jos olemme sallineet epäinhimillisen, yhteiskunnallisesti epäoikeudenmukaisen, taloudellisesti eriarvoisen, julman, suvaitsemattoman, syrjivän ja apaattisen maailman luomisen, meidän on oltava inspiroitunut (tai hengessä), vaadittava yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta, taloudellista tasavertaisuutta, myötätuntoa, ystävällisyyttä ja suvaitsevaisuutta, keskityttävä ykseyteemme ja hyväksyttävä roolimme maailman todellisuuden kanssaluojina, saadaksemme aikaan transformaation alhaalta ylöspäin, mistä tulee uuden maan toimintamalli.
 
Se alkaa meistä, me olemme 3D-energian mestareita ja se tapahtuu, mitä päätämme tehdä tuolla energialla. "Valta toisiin" -3D-toimintamallit romahtavat, mutta ne eivät kaadu taistelematta. Korkeamman ulottuvuuden yhteisvoima-toimintamallit odottavat kulisseissa, mutta meidän tarvitsee luoda tila niille. Ole voimaantunut, ole selkeä, luota itseesi ja tiedä, että olet arvokas ja sinulla on arvoa, ja tämä sallii meidän olla yksilöinä ja kollektiivisesti se muutosmajakka, mitä maailma etsii.
 
Tammikuun 31. päivä on kiinalainen uusivuosi ja se on hevosen vuosi, hyvin lupaava vuosi. Ajattele kaikkea hevosen kauneutta, arvokkuutta, vauhtia ja voimaa - sitä tämä uusivuosi pitää sisällään meille. Tuona päivänä myös Venus alkaa kulkea eteenpäin, juuri kun Merkurius valmistautuu perääntymään 1.2., sen varjojakson alkaessa 23.1. Tämän kuukauden kaikki toiminta saa minut ajattelemaan erittäin ruuhkaista risteystä ja autoja estää kolaroimasta toistensa kanssa vain ajoitus sekunnin murto-osan tarkkuudella. Avain tämän kiireisen kuukauden navigoimiseen (ja tällaista on toukokuuhun saakka) on välttää häiriötekijöitä ja pysyä keskittyneenä omaan polkuunsa. Muista, että kaikki mitä teet elämässäsi, ulottuu maailmaan. Voit vaikuttaa, koska olet erilainen.
 
Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >