HomeViestejäJennifer Hoffman30.9.2013 - Lokakuun energiat

30.9.2013 - Lokakuun energiat

LOKAKUUN ENERGIAT
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 30.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Yksi kuukausi on taas mennyt tänä vuonna, mikä on ollut monien parantumis-, puhdistumis- ja irtipäästämistilaisuuksien lähde. Syyskuu oli kuukausi, mitä emme nopeasti unohda, ja nyt astumme uuteen kuukauteen, mikä alkaa Merkuriuksen perääntymisen varjoalueen ja suuremman aktiivisuuden kera, mikä johdattaa meidät tuleviin pimennyksiin ja marraskuun Uranuksen ja Pluton neliöön. Kysyt ehkä: "Loppuuko tämä koskaan?" ja vastaus on "kyllä ja ei". Syklit loppuvat tavallaan, koska sulkeutuessaan niistä tulee seuraavan syklin avautumisportaali. Siksi lopun etsiminen on haitallista - meidän täytyy nähdä, miten loppu saa aikaan uuden alun.
 
Vuoden 2013 ennusteissa kirjoitin tarpeestamme päästää irti marttyyriparantajamallista. Kirjoitin tästä myös 2011 kirjassani "Ascending into Miracles" ja olen kirjoittanut siitä eri artikkeleissa vuodesta 2009 lähtien. Sen aika on tullut, vaikkakin jos vihaiset ja pelkopohjaiset reaktiot äskettäiseen facebook-artikkeliini sielusopimusten loppumisesta ja itsemme vapauttamisesta toisten parantamistarpeesta indikoivat mitenkään, miltä ihmisistä tuntuu, niin paljon egoa on vielä kietoutuneena parantavana voimana olemiseen toisten elämässä. Kuitenkin sen aika on tullut ja saamme monia tilaisuuksia päästää siitä irti - alkaen 1.10. ja jatkuen vuoden loppuun.
 
Lokakuussa meillä on erilaisia polkuja käyttävissämme riippuen siitä, mitä valitsemme seuraavaksi askeleeksi. Voimme tutkia useita polkuja, jos emme ole vielä päättäneet, mikä meille on tärkeää ja mitä oikeasti haluamme. Onko aika päästää irti vanhoista ajattelu- ja olemistavoista? Luotammeko itseemme, toisiin ja universumiin prosessissa? Romahtaako kaikki ja mitä se näyttää? Miltä näyttää, jos kaikki ei romahdakaan? Luulen, että olemme kaikki turhautuneita, koska emme tiedä vastauksia näihin tärkeisiin kysymyksiin ja seisomme liikkuvalla hiekalla, kun vanhoja 3D-toimintamalleja siivotaan pois - yrittäen säilyttää jalansijan päättäessämme, missä on seuraava turvallinen seisomispaikka.
 
Siksi lokakuun monet polut ja tilaisuudet ovat joko ilonlähde tai todellinen haaste (mikä on myös siunaus). Ne ovat ilonlähde, jos käytämme näitä eri vaihtoehtoja tehdäksemme valintoja voimaantuneesta ja itseä palvelevasta perspektiivistä. Mutta ne ovat haaste, jos yritämme ripustautua johonkin, mitä luulemme pysyväksi tai mikä suojelee meitä muutosten tekemiseltä. Hyvä tapa nähdä, missä tätä tapahtuu sinulle, on katsoa, mitä vastustat, mikä ärsyttää, mikä suututtaa tai mitä vastaan tunnet tarvetta puolustautua. Egolle on erittäin vaikeaa saada otetta käsitteistä jumaluus, itsetietoisuus ja itsensä voimaannuttaminen ja olemme kahden maailman välissä nyt, kun haluamme kehittyneen, korkean taajuuden maailman, mutta emme halua luopua siitä, mikä estää meitä pääsemästä siihen. Soutaminen ja huopaaminen on äärimmäisen turhauttavaa ja osa turhautumisesta syntyy siitä, että välttämättä pidämme kiinni marttyyriparantajamallista, mitä emme voi tuoda korkeampiin ulottuvuuksiin, joiden energia vaatii, että olemme eheitä ja kokonaisia ja kaikki ovat vastuussa omasta parantumisestaan.
 
Tässä kuussa koemme ensimmäistä kertaa voimakkaan työnnön irtipäästää vanhasta ja tiheästä energiasta. Sitä ei pakoteta meille, vaan se on tulosta sen korkeammalla värähtelevän energian kerääntymisestä, mitä olemme integroineet kuukausia. Laajentuneet, kevyemmät ja korkeammat värähtelyt tiivistävät tiheämpää energiaa, mitä meissä on, ja keskittävät sen niin, että olemme hyvin tietoisia sen läsnäolosta energiakentässämme sen perusteella, miten se ilmentyy elämäämme. Tämä voi aiheuttaa äkillisiä tunne-, fyysisiä ja mentaaliongelmia, jotka nousevat saadakseen meidät kiinnittämään huomiota ajattelumalleihin, kuvioihin, ajatuksiin ja uskomuksiin, jotka ovat meidän ja seuraavan askeleemme välissä. Kun olemme ilmaisseet jonkin aikomuksen, kaikki mikä estää sitä, tulee esiin tarkasteltavaksi ja irtipäästettäväksi, ja jos emme ryhdy toimeen siinä, se vain kasaantuu, kunnes se on niin merkillepantavaa, että meidän on pakko ryhtyä toimeen. Valoenergia työntää tiheän energian pois tieltään tavalla tai toisella.
 
Meillä on Merkuriuksen perääntyminen ja se aloittaa perääntymisvarjon 2.10., täydellisen perääntymisen 18.10. ja varjo loppuu 27.11. Merkurius kulkee kolme kertaa Skorpionin 8. asteen yli, missä oli Saturnuksen, Venuksen ja Kuunsolmun yhtymä 18.9., ja tämä antaa meille tilaisuuden kokea ja ilmaista uudestaan tuota energiaa. Tämä johdattaa meidät Uranuksen ja Pluton neliöön 1.11., mikä on kahden pimennyksen välissä, joista ensimmäinen on 18.10. Tässä neliössä Uranus perääntyy ja Pluto kulkee eteenpäin. Olen huomannut näistä seitsemästä neliöstä, että kumpikin planeetta vaihtelee perääntymisen ja eteenpäin kulkemisen välillä, kunnes viimeisessä neliössä 17.3.2015 kumpikin planeetta kulkee eteenpäin.
 
Siirrymme evoluutiopolulla pidemmälle, kuin olemme koskaan ennen menneet, eikä nyt ole enää paluuta. Lokakuusta alkaen meillä on monia tarjouksia tukemaan muutosta syvällisellä tasolla. Voimme käyttää niitä vapaaehtoisesti ja käsitellä muutosta sujuvasti ja vaivattomasti tai kutsua kaaosta ja draamaa sen mukaan, miten paljon pelkoa ja vastustusta meillä on. On oikea aika, meidän täytyy vain löytää rohkeutta tehdä muutoksia ja rentoutua transformaatioon, mikä vie meidät mukavuusalueeltamme epämukavuusalueelle. Rakenteet jotka ylläpitävät todellisuuttamme, kaatuvat, kun muutamme todellisuutemme rajoja. Se mitä pidämme todellisena, on todellista vain meille - kaikki on vain harhaa. Silloin kun muutamme todellisuuttamme, kutsumme toista harhakuvaa ottamaan sen paikan. Kuljemme vain erilaisten harhakuvien läpi, joista jokaisen luo ja voimaannuttaa aikomuksemme, uskomuksemme ja ajatuksemme.
 
Lokakuun avainkysymys on: "Oletko kehittynyt vai osallinen?" Kehittyneisyys vaatii kiintymättömyyttä, tuomitsemattomuutta ja hyväksyntää. Silloin kun olemme osallinen, mikrojohdamme itseämme ja toisia - peläten lopputulosta, vastustaen transformaatiota ja peläten luottaa itseemme ja universumiin. Tiedämme jo kaiken, mitä tarvitsemme luodaksemme, mitä haluamanne. Meidän täytyy vain yhdistyä siihen voimaantuneena ja tietoisena itsestämme jumalaisena, eheänä ja kokonaisena.
 
Lokakuussa voimme alkaa kokea vaivatonta elämää, kun päästämme irti tuomitsemisesta ja pelosta ja odotamme päätöksemme tekemistä siitä, onko jokin hyvä vai paha, oikein tai väärin, kunnes näemme ehjän ja kokonaisen kuvan. Ja vaivattomuus tulee aikomuksen kera, kun muistamme, että olemme nyt täydessä kanssaluomistilassa ja se mitä aiomme, toteutuu. Sielusopimusten, karman, marttyyriparantajan ja itse määrättyjen parantamisvelvollisuuksien loppumisen myötä, olemme vapaa olemaan iloinen, ilon täyttämä, voimaantunut ja onnellinen. Millaiselta se näyttää sinulla? Sinulla on voima luoda se nyt ja olla esimerkki helposta, tyydyttävästä ja kokonaisvaltaisesta elämisestä. Valitse, mikä palvelee sinua parhaiten, ja jos et pidä siitä, valitse toinen harhakuva. Voimme tehdä siitä niin voimakkaan, kuin haluamme. On aika haaveilla suuria.
 
Upeaa kuukautta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >