HomeViestejäJennifer Hoffman24.4.2013 - Milloin tapaan sen oikean?

24.4.2013 - Milloin tapaan sen oikean?

MILLOIN TAPAAN SEN OIKEAN?
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 24.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kysymys:
Nyt kun olen päästänyt irti monista vanhoista ystävistäni eikä uusi sieluperheeni ole vielä "paikoillaan", mietin, miten löydän elämänkumppanin? Olen ollut monta vuotta yksin, minkä nyt oivallan olleen tärkeää, jotta pystyin puhdistamaan vanhat suhdemallit, ja nyt luotan itseeni ja tunnen olevani valmis rakkauteen. Mutta mistä löydämme muita, joiden kanssa resonoimme, ja miten löydän hänet, jonka kanssa haluan viettää elämäni? Teen töitä kotona, minulla ei ole enää laajaa ystäväpiiriä ja yhteisöni kehittyy, mutta en ole vielä tavannut ketään, ketä edes harkitsisin tapailla, mikä saa oloni tuntumaan tuomitsevalta. Milloin tapaan sen oikean itselleni ja miten se tapahtuu?
 
Jenniferin vastaus:
Eikö olekin mielenkiintoista, että nyt kun olemme valmiita rakkauteen, monet meistä löytävät itsensä tilanteesta, missä emme voi nähdä sen tapahtuvan. Ennen tapasimme kumppaneita töissä, ystävien kautta tai sosiaalisissa tilanteissa ja nyt elämäntyylimme on muuttunut sellaiseksi, missä tätä ei tapahdu. Nyt kun olemme valmiita rakkauteen, haluamme sen tapahtuvan mahdollisimman nopeasti, mutta elämäntyylimme on muuttunut sellaiseksi, missä kaikkia vanhoja menetelmiä ei ole enää käytettävissä. Pelkäämme myös, ettemme koskaan löydä ketään ja että osa puhdistamis- ja irtipäästämistyöstämme merkitsee, että meidän on opittava olemaan onnellinen yksin. Löydät "sen oikean" ja se tapahtuu tavalla, mikä yllättää sinut ensin - sinun on oltava avoin vastaanottamaan rakkautta.
 
Luomme ilmentämällä todellisuutemme ja tämä sisältää myös rakkauden luomisen. Tämä on kaksiosainen prosessi. Ensimmäisessä osassa pyydämme, mitä haluamme, ja ilmaisemme aikomuksen sen saamisesta, ja sitten astumme sivuun ja sallimme itsemme vastaanottaa. Kulmaan taakse katsominen, sen miettiminen, milloin tai miten se tapahtuu ja turhautuminen ja hämmentyminen eivät ole osa vastaanottamisprosessia. Luulemme, että ilmentämiseen sisältyy kaikki, paitsi todella tärkeät asiat, kuten rakkaus, mutta rakkaus, suhteet, kumppanit, "se oikea" voidaan ilmentää samalla tavalla: pyydä ja sitten vastaanota.
 
Kun olet vastaanottamistilassa (odottamatta sen tapahtumista, vaan vastaanottaen iloiten, uskoen ja luottaen), varmista, että sinulla on elämässäsi tilaa kumppanille. Oltuamme vuosia sinkkuna ja yksin, meille on tullut tapoja, ajattelutapoja ja uskomuksia, mitkä saattavat estää meitä kuvittelemasta itseämme kumppanuudessa. Älä odota elämästäsi nauttimista siihen saakka, kunnes sinulla on kumppani. Nauti siitä nyt, tee hauskoja ja tyydytystä tuottavia asioita, ole onnellinen itsesi kanssa. Kun laajennat iloa elämässäsi, avaat myös sydämesi ja energiatilan kumppanille, joka voi tulla seuraasi, ja oikealla hetkellä tuo henkilö ilmestyy. Sinun ei tarvitse tietää, "miten" se voi tapahtua. Se tapahtuu, koska ilmaiset aikomuksen siitä. Sinun ei tarvitse tuntea monia ihmisiä tai sinulla ei tarvitse olla laajaa ystäväpiiriä - teidät saatetaan yhteen yhteisellä kumppanuusaikomuksellanne ja valmiudellasi vastaanottaa rakkautta.
 
Sinkkuna oleminen pitkään, yksin ja ilman kumppania, on ollut haaste monille ihmisille. Mutta kun olemme aina samaistuneet kumppanuuteemme, se oli opittava yksin, kuka oikeasti olemme. Nyt haluamme kumppanuutta, koska haluamme yhteyden ja jakamista ja etsimme niitä eheydestä ja voimasta - yksinäisyyden, pelon ja tarpeen sijasta. Luota, luo energiatila ja ole avoin vastaanottamaan rakkautta. Tämä sinulta vain vaaditaan löytääksesi sen, jonka kanssa haluat olla, ja hänen löytääkseen sinut.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >