HomeViestejäJennifer Hoffman13.1.2013 - Elämää valaisten: Kielekkeellä ja syvällä laaksossa

13.1.2013 - Elämää valaisten: Kielekkeellä ja syvällä laaksossa

ELÄMÄÄ VALAISTEN
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 13.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kielekkeellä ja syvällä laaksossa
 
Oletko tuntenut autuutta yhtenä hetkenä ja pelästynyt kuoliaaksi seuraavana? Näetkö elämäsi upeana mahdollisuusvirtana ja sitten ihmettelet, miten kaikki tulee tapahtuman, tai olet varma, ettei tapahdu? Oletko alkanut tiedostaa, ettei mikään elämässäsi ole vakaata, varmaa tai luotettavaa enää? Onneksi olkoon, olet vanhan energiamallin viime jäänteiden kielekkeellä ja syvällä pelkojesi ja kaiken sen laaksossa, mikä heijastaa nykyrajojasi. Hyvä uutinen on, että se on väliaikaista, ja huono uutinen on, että sinun ja meidän on mentävä tästä jaksosta läpi, ennen kuin pääsemme toiselle puolelle.
 
Uskon, että silloin kun näemme elämän maapallolla muista ulottuvuuksista, ajattelemme se olevan helpompaa. Muuten emme koskaan suostuisi tulemaan tänne. Sitten kun olemme 3D-tiheydessä ja muistamme (tai oivallamme), miten kovaa elämä voi olla, ja jäämme jumiin tiheyteen - suunnitelman mukaisesti, koska tämä meidän on voitettava, transformoitava ja kehitettävä. Prosessi alkaa muutoshalusta ja sitten olemme kielekkeellä ja siirrymme pois siitä, minkä uskomme luovan tuskamme tai yhteydettömyytemme. Tunnemme, ettei meitä tueta, olemme yksin, eristyksissä ja hämmentynyt. Mutta kaikki hauskuus on vasta alussa.
 
Kun olemme siirtyneet pois tutusta, olemme kielekkeellä ja kurotamme niitä uusia energioita kohti, joiden kanssa haluamme harmonisoitua. Mutta sen sijaan että ne toisivat meille iloa, rauhaa ja lohtua, aluksi ne valaisevat jokaisen pelon, epäilyksen ja rajoituksen, mitä emme ole pystyneet näkemään tähän mennessä. Korkeammat energiat sallivat meidän tietää, missä olemme irti omasta voimastamme ja jumaluudestamme, ja silloin meidän on mentävä syvälle laaksoon. Nyt kamppailemme sen pelon kanssa, mihin olemme olleet yhteydessä, mutta mitä emme ole koskaan pystyneet tunnistamaan tai näkemään siksi, mitä se on. Pysymme pelkomme laaksossa, kunnes syleilemme uusia energioita ja sallimme niiden kantaa meidät laaksosta uuden toimintamallimme sarastukseen.
 
Tätä prosessia kierrämme tästä eteenpäin. Transformaation, ylösnousemuksen ja evoluution ei ollut koskaan tarkoitus olla yksi kvanttihyppy uuteen todellisuuteen. Se on valaistumisprosessi, missä meistä tulee ensin tietoinen uudesta voimasta, sitten selvitämme pelon, päästämme irti riittävästi pelosta harmonisoituaksemme uuden energian tai korkeamman värähtelytaajuuden kanssa, integroimme energian olemukseemme ja sitten kehitymme, jolloin uudesta energiasta tulee perusta uudelle toimintamallille, ja siitä tulee uusi todellisuutemme.
 
Missä tahansa prosessin aikana voimme löytää rauhan, kun muistamme, että kyse on kierrosta ja jatkamme seuraavan askeleen kurkottamista. Pelko on todellista, mutta se on ainoastaan sen yhteydettömyytemme edustaja, jolloin olemme sallineet uskomuksen siitä, mitä emme ole, ylittää totuuden siitä, kuka ja mitä olemme. Olemme ihmeiden, upean elämän, rakkauden, ilon, yltäkylläisyyden, menestymisen ja kaiken sen muun arvoisia, mitä sydämemme kaipaa ja muistuttaa meille mahdolliseksi. Kehittyminen on sekä tehtävämme että syntymäoikeutemme ja niin kauan kun pysymme tuolla polulla ja kurkotamme kohti totuuden ja rakkauden valoa, saavutamme kaiken haluamamme ja enemmän.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >