HomeViestejäJennifer Hoffman7.1.2013 - Elämää valaisten: Tammikuun energiat

7.1.2013 - Elämää valaisten: Tammikuun energiat

ELÄMÄÄ VALAISTEN
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 7.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tammikuun energiat
 
Onnellista uutta vuotta! Uskon, että tulee upea vuosi ja näemme viimeinkin sen työn tuloksia, mitä olemme tehneet vuosikymmeniä. En kuitenkaan odota kovin monia muutoksia vielä tammikuussa, tässä kuussa teemme perustaa tulevalle. Tämä on aikomuksen, tasapainon, harkinnan, harmonian ja integroitumisen aikaa. Luomme polkumme rajoja, toiminta ja liike tulevat myöhemmin. Vaikka haluamme hypätä starttiportista heti, kun ajattelemme pyörien alkavan kääntyä, ja päästä pois siitä, mikä on rajoittanut meitä, niin ämä on kuin lähtemistä matkalle tietämättä, minne haluaa mennä tai miten aikoo päästä sinne tai onko autossa tarpeeksi bensaa edes alkuun.
 
Tammikuun energiat tuntuvat suhteellisen rauhallisilta kolmen kuukauden aktiivisuuden jälkeen. Uranuksen ja Pluton neliön, marraskuun pimennyksen ja joulukuun aktiivisuuden jälkeen tarvitsemme jonkin aikaa kasata itsemme ja sen löydämme tammikuusta. Sen tunteen sijasta, ettei mitään tapahdu, se on enemmän kuin katselisi sorsien uivan vedessä. Pinnalta näyttää, että ne vain liukuvat, mutta pinnan alla niiden pikkujalat melovat nopeasti. Pinta voi näyttää ja tuntua tyyneltä nyt, mutta pinnan alla meillä kaikilla tapahtuu paljon.
 
Meidän on aika ottaa vakavasti se, mitä haluamme tehdä nyt, ja aloittaa katsoen, missä olemme tällä hetkellä elämässämme. Mihin keskitymme, missä olemme olleet tai minne olemme menossa? Minne energiamme virtaa, menneisyyteen vai nykyhetkeen? Miten liikutamme energiaa, aikomuksen avulla vai toiveajattelulla? Aikomus on tietoinen, ohjattu ja voimakas fokus siihen, mitä haluamme ilmentää elämässämme. Toiveajattelulla toivomme, että asiat kääntyvät parhain päin, mutta tunnemme, ettei meillä ole kontrollia, olemme voimaton ja poissa tasapainosta. Olemme voimakkaita jumalolentoja, joiden ihmiskokemus on peili kyvystämme tuntea itsemme energiamestariksi. Voimme liikuttaa energiaa, mutta meidän on ilmaistava aikomus sen liikkumiseksi haluttuun suuntaan. Ja meidän on ajateltava energiabudjettiamme.
 
Meillä kaikilla on energiabudjetti, mikä määrää, miten paljon energiaa meillä on todellisuutemme luomiseen. Vaikka varasto on rajaton, käytettävissämme oleva energiamäärä riippuu siitä, missä olemme läsnä tai mihin keskitymme. Mitä tahansa se onkin - tämän viikon ongelmat, ensi viikon sitoumukset, menneisyyden katumukset tai tulevaisuuden pelot - siellä olemme läsnä ja sinne energiamme menee. Ja silloin kun energiamme menee moniin eri suuntiin ilman fokusta tai aikomusta, energiabudjettimme hupenee nopeasti.
 
Meillä on taipumusta heittää paljon energiaa ongelmiimme ja erittäin vähän niiden ratkaisuihin. Teemme hullunlailla monia tehtäviä (ja syyllistyn itse tähän) ja harvoin keskitymme vain yhteen asiaan kerralla, edes niihin joista nautimme. Aikomus on vastaus tähän, koska se keskittää energiamme lasermaisesti. Silloin kun asetamme voimakkaan aikomuksen siitä, mitä haluamme - kuten iloa, rauhaa, yltäkylläisyyttä, rakkautta - energiabudjettimme laajenee luomaan noita asioita elämäämme, koska keskitymme siihen ja siinä olemme läsnä. Mutta jos keskitymme huoleen, pelkoon, epäilyyn ja rajoituksiin, energiabudjettimme supistuu, koska emme ole läsnä hetkessä ja murehdimme menneisyyttä. Energia toimii tehokkaasti läsnä olevassa hetkessä, menneisyydellä ei ole energiaa.
 
Sillä ei ole merkitystä, mitä tapahtui viime kuussa tai viime vuonna, meidän on työskenneltävä tämän hetken kanssa ja kaikki muutos alkaa läsnä olevasta hetkestä. Käytä tämä kuukausi asettaen aikomuksia, asettaen rajoja sille, mihin energiasi menee, päästäen irti menneisyyden murehtimisesta (et voi murehtia mitään läsnä olevassa hetkessä, koska sitä ei ole tapahtunut vielä) ja vapautuen epäilystä ja pelosta, mitkä rajoittavat energiabudjettiasi. Kuvittele energiabudjettisi laajentuvan todelliseen rajattomuuteensa. Sinulla on kaikki tarvittava energia ratkoaksesi kaikki ongelmat, muuntaaksesi elämäsi kaikki puolet ja ollaksesi yhtä voimakas kuin aiot, jos elät läsnä olevasta hetkestä muistaen, että energia virtaa aina sinua kohti tai poispäin sinusta.
 
Miten aiot käyttää sen energian, mitä saat, ja mitä voimaannutat energiallasi? Kun kuljet hetkestä toiseen, kiinnitä huomioita, missä olet läsnä. Mitä ajattelet, siinä olet läsnä. Käytä energiaasi äläkä huolestuneita ajatuksiasi transformoimaan elämääsi ja kehitä sitä rakkautta, rauhaa, iloa, yltäkylläisyyttä ja taianomaista todellisuutta, minkä haluat luoda itsellesi. Upeaa kuukautta!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >