HomeViestejäJennifer Hoffman12.11.2012 - Elämää valaisten: Anna minulle tämä muttei tuota

12.11.2012 - Elämää valaisten: Anna minulle tämä muttei tuota

ELÄMÄÄ VALAISTEN
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 12.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Anna minulle tämä muttei tuota
 
Kiintymättömyys on yksi vaikeimmista oppitunneistamme, erityisesti silloin kun siihen liittyy joku tai jokin, mistä kovasti pidämme. On helppoa irrottautua asioista, joista voimme helposti päästää irti, tai olla hyväksyvä jonkun suhteen, jonka teot eivät kosketa sydäntämme. Näissä tilanteissa sanomme: "tätä eikä tuota" - anna minulle oppitunti, mutta älä ota mukaan tuota henkilöä, ja avaa ovia uusiin tilaisuuksiin, mutta älä anna sen vaikuttaa tuohon henkilöön. Mutta meidän on otettava eri lähestymistapa, jos tarkoituksemme on ilmentää eheyden paikasta ja olla avoin rajattomuudelle.
 
Tämä ei merkitse, ettemme voi ns. "saada kakkuamme ja syödä sitä myös". Se merkitsee, että meidän on oltava kiintymätön ja hyväksyvä pelkäämättä, että yhden saavuttaminen merkitsee toisen menettämistä. Kaikkeen transformaatioon sisältyy muutoksia ja joskus muutokset tapahtuvat alueilla, joita emme ole ajatelleet tai joista emme olleet valmis päästämään irti. Silloin kun työskentelemme energian kanssa ja alamme muuttaa yhteyksiä, kaikki siirtyy uudelle tasolle. Kyllä, toiminta yhdessä suunnassa aiheuttaa toimintaa toisilla alueilla ja joskus nuo muutokset ovat odottamattomia, mutta ne kaikki tukevat sitä lopputulosta, minkä haluamme luoda.
 
Kun pyydämme universumia kumppaniksemme muutoksen luomisessa, meidän on oltava avoin kaikille mahdollisuuksille ja tämä ylittää ne asiat, joita pidämme turvallisena tai mahdollisena. Avoimuus rajattomille mahdollisuuksille merkitsee tietoisuutemme avaamista asioille, joita emme ole vielä ajatelleet mahdolliseksi, ja rajoituksista irtipäästämistä elämämme joka alueella, mukaan luettuna uskomuksemme, kiintymyksemme, yhteytemme ja odotuksemme. Visiomme voi olla suuri, mutta sitä rajaa kokemuksemme siitä, mitä ajattelemme voivan tapahtua. Kun universumi avaa oven, se avautuu yleensä paljon enemmän, kuin voisimme koskaan kuvitella. Wayne Dyeriä lainatakseni: vaikka kuinka yrittäisimme, emme voi nähdä omia korviamme (emme voi nähdä kasvojammekaan). Onko meillä rohkeutta avautua rajattomille mahdollisuuksille?
 
"Anna minulle tämä muttei tuota" -perspektiivimme luo rajoituksia, jotka eivät salli täyttä potentiaalimme ilmaisemista tai energiamme laajentamista. Kun pyydämme jotain ja sitten alamme rajata energiavirtaa, perumme potentiaalimme rajattoman puolen ja rajoitamme sen siihen, mitä pidämme mahdollisena (mikä on itse asiassa hyvin rajallista). Jos olemme valmis päästämään irti kaikista odotuksistamme ja antamaan universumin opastaa meitä transformaation läpi, muistamme, että tämä on mahdollista jokaiselle - sen mukaisesti, mikä hänen oman kykynsä ja halukkuutensa on syleillä omaa rajattomuuttaan. Parempi tapa lähestyä tätä on ilmaista aikomus olla avoin kaikelle, katsella ihmeiden virtaavan elämäämme ja muistaa, että tämä on mahdollisuus, minkä kaikki voivat hyväksyä, silloin kun he ovat valmiita laajentumaan omaan rajattomaan potentiaaliinsa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >