HomeViestejäJennifer Hoffman21.6.2012 - Elämää valaisten - Olenko liian vaativa?

21.6.2012 - Elämää valaisten - Olenko liian vaativa?

ELÄMÄÄ VALAISTEN
 
Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 21.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olenko liian vaativa?
 
Kysymys: Rakas Jennifer, alan lopultakin tuntea rauhaa ja iloa elämässäni. Oltuani vuosia "marttyyriparantaja" olen ottanut energiani hallintaan ja asettanut uudet rajat suhteilleni. Rakas ystävä jonka olen tuntenut yli 20 vuotta, sanoo, että olen liian vaativa, ja hän on lopettanut ystävyytemme. Vaikka olen surullinen, että hän valitsi näin, ja kadun tämän ystävän menettämistä, olen myös hämmentynyt hänen reaktiostaan. Sen sijaan että olisi ollut onnellinen puolestani, hän torjui minut, mutten halua palata vanhaan tapaani olla, edes hänen osaltaan.
 
Vastaus: Silloin kun muutamme energiaamme, asetamme uudet energiarajat kaikille suhteillemme. Tämä ei merkitse, että vaadimme enemmän toisilta, vaan se asettaa heille uusia edellytyksiä, jotta he voivat osallistua elämäämme. Jos olet ollut marttyyriparantaja suhteissasi, yksi näistä edellytyksistä on, että toiset lakkaavat ottamasta energiaa ja voimaa sinulta, koska se ei ole enää heidän käytettävissään. Ystäväsi viha ei ole yllättävää, koska hän on menettänyt voimalähteen ja haluaa saada sen takaisin. Hän käyttää tunteita tämän tekemiseen, koska ne ovat toimineet aiemmin.
 
Olet tekemisissä hänen pelkonsa kanssa siitä, millaiseksi hänen on tultava saadakseen suhteen kanssasi. Se on suuri askel hänelle, koska hänen on pystyttävä peilaamaan uutta energiaasi ja sen prosessoiminen on liikaa hänelle tällä hetkellä. Hän ei kykene harmonisoitumaan uuden energiasi kanssa tekemättä merkittäviä muutoksia ja sen hän torjuu. Koska olet tämän uuden potentiaalin lähde, hän ajattelee, että jos hän on piittaamatta sinusta, hänen ei tarvitse kohdata sitä. Mutta hän kohtaa, toisen opettajan kanssa. Koska olet ilmaissut aikomuksen ilosta ja rauhasta, jokainen joka ei kykene värähtelemään tuolla energiatasolla, tuntee olonsa erittäin epämukavaksi lähelläsi.
 
Samalla kun hän sanoo sinua vaativaksi, hän reagoi uusiin edellytyksiin (hän voi tuntea ne vaatimuksiksi), joita uudet energiarajasi ja uusi ilo- ja rauha-ajattelutapasi ovat luoneet suhteillesi. Voidakseen olla ystäväsi nyt hänen on nostettava omaa energiaansa kohtaamaan sinut tuossa paikassa eikä hän kykene siihen. Hänellä on tässä siis kaksi vaihtoehtoa: nostaa energiansa ollakseen uudessa tilassa kanssasi tai torjua sinut. Hän on valinnut torjumisen etkä sinä voi tehdä sille mitään. Totuus on, että hän tuntee uuden energiasi uhkaavaksi ja pelkää, ettei hän pysty täyttämään tuota standardia, joten hän torjuu sen ja sinut.
 
Tunteaksesi olosi paremmaksi tässä tilanteessa voit nähdä hänen torjuntansa vahvistuksena siitä, että uusi energiasi on täysin käytössä ja toiset voivat tuntea sen. Hän ei luultavasti ole ainoa ihminen, joka reagoi näin - kaikkien jotka ovat tottuneet vanhaan energiamalliisi, täytyy tehdä sama valinta ja liittyä seuraasi uudella tasolla tai torjua sinut. Älä ota sitä henkilökohtaisesti, koska kyse ei ole sinusta. Kyse on heistä ja heidän energiastaan. Ylläpidä uudet rajat, koska ne tuovat sinulle iloa, ja tiedä, että jokaisen irtipäästämäsi ihmisen myötä kutsut toisen ottamaan hänen paikkansa ja pian elämäsi on täynnä ihmisiä, jotka resonoivat energiasi kanssa ja arvostavat ja kunnioittavat sitä, koska se sopii heidän energiaansa. Ja voit nauttia harmonisemmista suhteista ihmisten kanssa, jotka eivät pidä sinua lainkaan vaativana.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >