HomeViestejäJennifer Hoffman25.7.2011 - Arkkienkeli Uriel: Kaikkien hyödyksi

25.7.2011 - Arkkienkeli Uriel: Kaikkien hyödyksi

URIEL PARANTAA

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 25.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Kaikkien hyödyksi

Sen mitä pyydätte itsellenne, pyydätte myös kaikkien hyödyksi. Silloin kun luotte todellisuuden, missä elätte rauhassa, ilossa ja ehdottomassa rakkaudessa, siitä tulee kaikkien mahdollisuus. Itsellenne pyytäminen ei ole itsekästä tai rajoittavaa, se luo energiamahdollisuuden kaikille kokea elämää tällä tavalla. Jokainen pyytämänne asia luo värähtelyn, mikä resonoi ympäri universumia laajentaen tuota energiaa ja luoden vielä suurempia tilaisuuksia tulla osakasi maapallon energialeimaa. Jokaisella rukouksellanne ja jokaisella toiveellanne on eksponentiaalinen vaikutus kaikkiin kaikkialla. Olette kaikki yhteydessä ja osa ihmisperhettä, joten se mikä vaikuttaa yhteen, vaikuttaa kaikkiin.

Jokainen ajatuksenne ja tunteenne on voimakas energia, mikä on leimattuna maapallon energiamalliin. Voimakkaat itseä vahvistavat ajatukset ovat yhtä tehokkaita kuin ne, jotka vahvistavat voimattomuuttanne ja pelkojanne. Silloin kun lähetätte pelkoa maapallon energiamalliin, laajennatte jo olemassa olevia pelkoenergioita. Pimeyttä ei voiteta lisäpimeydellä ja pelon poistamiseksi ihmisen energialeimasta vaaditaan, että jokainen poistaa pelon omasta tunnekehostaan. Muistakaa tämä, silloin kun tunnette houkutusta vaipua epätoivoon tai unohtaa, että voima elämänpolkunne muuttamiseen on sisällänne. Ei ole mitään, mitä valon voima ei voi voittaa.

Kun vahvistatte jumaluuttanne, muistutatte myös ihmisiä heidän jumalaisesta ytimestään ja muutatte ihmiskunnan polun suuntaa. Ei ole mitään merkityksetöntä ihmistä tai ponnistusta, jokainen valo tekee lisäyksen kokonaisuuteen ja jokainen luo valokipinän, mikä voittaa polariteettienergiansa. Pelko poistetaan rakkaudella ja myötätunnolla, suru ilolla, tuomitseminen hyväksynnällä. Jokainen teistä pystyy muuttamaan ihmiskunnan kurssia, koska vahvistatte jumaluuttanne, henkiolemustanne. Tämä nostaa värähtelyänne ja luo resonanssin, minkä myös muut ihmiset voivat saavuttaa. Vaikka maailmassa on tänä aikana paljon tuskaa, surua, vihaa, pelkoa ja loukkaantumista, on myös paljon valoa ja heräämistä, kun monet ihmiset keskittyvät henkiseen matkaansa.

Vanha toimintamalli saada enemmän tai olla parempi kuin toiset on mennyt pois. Uudessa maailmassa ei ole paikkaa niille, jotka haluavat laittaa itsensä toisten yläpuolelle ja erotella aineellisten tavaroiden, fyysisten ominaisuuksien tai muiden tekijöiden perusteella, joiden tarkoitus on erottaa ja saada aikaan jakautumista ihmisten keskuudessa. Ihmiskunnan ykseys merkitsee, että kaikki ovat tasavertaisia, kuten ovat aina olleet Luojan silmissä, jotta kaikkia voidaan siunata heidän kykyjensä, henkisen ymmärryksensä ja tarpeidensa perusteella. Jokainen saa sen, mitä hän tarvitsee ja on valmis ja kykenevä hyväksymään itselleen sekä mitä hän uskoo ansaitsevansa.

Silloin kun muistatte, että kaikki ihmiset hyötyvät kyvystänne luoda ihmeitä, astua omaan voimaanne ja siirtyä eteenpäin henkisellä matkallanne, lisäätte näitä energioita eksponentiaalisesti ja levitätte sitä hyvää kaikille kaikkialla, mitä luotte omaan elämäänne. Jos olette tunteneet, ettei teidän pitäisi pyytää ihmeitä, koska ette ansaitse niitä, tai ettei teidän pitäisi pyytää enempää, mitä teillä on, tietäkää, että luotte näitä ihmeitä itsenne ja kaikkien muiden puolesta. Jokaisen teidän on aika astua jumalaiseen syntymäoikeuteenne, mikä on elää taianomaista elämää ja olla oma mestarinne, jolloin kaikki tarvitsemanne virtaa vaivattomasti teille. Ottakaa vastaan tämä lahja ja sen voima, syleilkää sitä ja käyttäkää sitä joka päivä tietäen, että näin tehdessänne hyödytätte kaikkia.

Aktiivisesti henkinen vai henkisesti aktiivinen?

Valintamme elää aktiivisesti tai passiivisesti riippuu rentoudesta itsemme suhteen, kyvystämme tehdä elämää ja itseä vahvistavia valintoja ja mukavuustasostamme liittyen muutokseen. Kun tullaan henkisyyteemme, se elämmekö aktiivisesti vai passiivisesti, heijastuu sisäisesti ja ulkoisesti. Sisäinen henkisyytemme näkyy siinä, miten käsittelemme universumia ja itseämme voimakkaana ja jumalaisena henkiolentona. Ulkoisesti kyse on siitä, miten annamme valomme loistaa maailmassa. Ja olemme joko luottavaisia siinä, että kaikki toimintamme on henkistä, koska kaikkea valellaan hengellämme, tai yritämme todella kovasti olla aktiivinen henkisesti ja jatkuvasti tuomistemme, ovatko ajatuksemme ja tekomme riittävän henkisiä.

Silloin kun olemme aktiivisesti henkisiä, siirrymme eteenpäin paljastuvaa polkua pitkin tietäen, että tarpeemme tyydytetään joka hetki ja että universumi toimii kanssamme luomiskumppanina. Universumi toimii aina meidän kanssamme - ei meidän puolestamme -eikä se luo enempää, mitä pyydämme. Jos olemme passiivisesti henkisiä ja odotamme seuraavan ihmeen tapahtumista osallistumatta prosessiin, tulokset voivat olla pettymys. Silloin kun olemme aktiivisesti henkisiä, kerromme universumille, mitä haluamme, ja sitten luotamme ja uskomme prosessiin ja menemme kaikista ovista, mitä meille avautuu. Ja jos emme saa sitä, katsomme ajatuksia ja uskomuksia sisällämme ja pidättäydymme tuomitsemasta, olemmeko riittävän hyvä tai arvokas tai henkinen.

Koska monille meistä on opetettu, että on tuomitseva Jumala, joka valvoo jokaista liikettämme ja tuomitsee meidät riittävän hyviksi tai arvokkaiksi, tuomitsemme itsemme samalla tavalla. Tunnemme, että emme voi tai meidän ei pitäisi olla vihainen, peloissaan tai hämmentynyt ja tuuppaamme henkisen täydellisyyden taakan itsellemme, mikä kritisoi ihmisyyttämme, koska emme pysty täyttämään jumalaisempaa standardia. Voimmeko olla henkinen aineellisessa maailmassa? Se on tehtävämme täällä ja henkisyytemme heijastuu kaikkeen, mitä teemme ja kuka olemme. Kehitymme uusille jumaluutemme tasoille samalla tavalla, kuin kehomme muuttuu kehittyessämme lapsesta aikuiseksi.

Henkisyytemme on oleellinen osa sitä, kuka olemme - henkiolento jolla on ihmiskokemus. Sovellamme henkisiä periaatteita kaikkiin tekemisiimme toisten kanssa tietäen, että jokainen meistä on henkiolento ja että olemme kaikki yhteydessä. Kuten Gandhi sanoi: "Meidän täytyy olla se muutos, mikä toivomme näkevämme maailmassa." Niinpä harjoittaessamme henkisyyttä sekä sisäisesti että ulkoisesti meistä tulee valo, minkä haluamme nähdä heijastuvan maailmaamme. Ja kun valomme loistaa kirkkaammin, värähtelymme nousee ja jaamme sen kaikkien kanssa ympärillämme. Valintamme tehdä sitä, mikä on oikein meille, elää vilpittömästi ja kunnioittaa totuuttamme, voimaannuttaa ympärillämme olevia. Ja he panevat merkille ilomme, rauhamme ja yltäkylläisyyden, mitä meille virtaa. He tuntevat valon, mikä loistaa sydäntilastamme, ja haluavat jakaa sen. Ja pelkästään muistamalla itsemme henkiseksi elämme tuosta henkisestä tilasta ja luomme oman taivaamme maan päälle.

Kuolema, hauras elämä ja henkiset lahjat

Amy Winehouse kuoli viikonloppuna, kuten tapahtui noin 100 ihmiselle Norjassa ampumistapauksen uhrina. Tällaiset uutiset järkyttävät, koska se tekee meidät kaikki tietoiseksi elämän hauraudesta ja siitä, miten helppoa on ylittää elämän ja kuoleman välinen raja ja miten rankkoja nämä ajat voivat olla. Ei ole luultavasti mikään yllätys, että neiti Winehouse joka on kamppaillut vuosia huumeiden kanssa, on nyt kuollut. Mutta se että joku voisi sattumanvaraisesti ampua 100 ihmistä, enimmäkseen lapsia, ottamatta huomioon heitä tai heidän perhettään, on takaisku meille kaikille. Onko tämäkin ihminen henkinen - mikä voisi saada jonkun tekemään jotain tällaista ja miten universumi voi antaa näitä asioita tapahtua?

Tämän viikonlopun tapahtumien vuoksi luultavasti monet meistä (myös minä) kokivat syvää surua, väsymystä, tasapainottomuutta, pahoinvointia ja energiattomuutta. Joka kerta kun koemme suuren muutoksen energiassa, on päätöksiä ja valintoja, joita joidenkin ihmisten on tehtävä - haluavatko he olla täällä, ovatko he saaneet valmiiksi sen, mitä tulivat tänne tekemään, ovatko he valmiita jatkamaan elämänpolkuaan tai haluavatko he olla osa heräämisprosessia? Olen puhunut myötätuntopyörteistä monta kertaa sitten vuoden 2004 ja ne auttavat nostamaan energioita kriittisinä aikoina maailmanlaajuisesti.

Myötätuntopyörre luodaan tapahtumasta, mikä herättää ihmisten myötätunnon ja liikuttaa kollektiivienergiaa sydänchakraan. Tuolla hetkellä maailman tietoisuudella on yksi polttopiste, rakkautta ja myötätuntoa virtaa ihmisten avoimista sydämistä ja ihmiset yhdistyvät sydäntensä kautta. Näitä pyörteitä luodaan tavallisesti sellaisten tapahtumien avulla, kuin tsunami 2005, Japanin ja Haitin maanjäristykset, tämän vuoden tornadot ja viimeksi Norjan ampumiset. Näinä aikoina huomiomme kääntyy omista ongelmistamme toisten ongelmiin, rukoilemme, itkemme, lähetämme osanottoa ja toivoa ja muistamme, että mikä tahansa elämä, myös omamme, voi muuttua hetkessä.

Silloin kun ihmisten täytyy herätä, kun kollektiivin on muistettava yhteytensä eroavuuksiensa sijasta ja kun sydämien täytyy avautua, myötätuntopyörteitä avautuu. Mukana olevat ihmiset eivät ole uhreja, koska sielutasolla he ovat aktiivisia ja halukkaita osallistujia. Niistä ihmisistä tai tapahtumista jotka luovat tilanteen, niihin joiden elämä muuttuu iäksi, joka tapahtumalla on jumalainen tarkoitus. Amy Winehouse muistetaan valtavan lahjakkaana ja hyvin ongelmallisena laulajana, joka ei pystynyt nousemaan henkilökohtaisen tuskansa yläpuolelle - Norjan ampumiset ovat muistutus, että yhteisestä polustamme huolimatta havaitut eroavuudet jakavat meitä edelleen. Meillä on jatkossakin näitä pyörteitä aina, kun tarvitsemme muistutuksen siitä, että avoimen sydämen ja mielen kautta harmonisoidumme jumaluutemme kanssa ja keskitymme yhteiselle ylösnousemuspolullemme - ja muistamme, että olemme kaikki yhtä, joten se mitä tapahtuu yhdelle, tapahtuu meille kaikille.

Silmät ummessa ajaminen

Kun kuulin Amy Winehousen kuolleen, ensimmäinen ajatukseni oli, miten surullista, että niin lahjakas ja voimakas nainen ei enää ollut täällä ja että hänen kuolemansa vaikuttaisi meihin yhtä paljon, kuin hänen elämänsä vaikutti. Monet ihmiset katsovat hänen lyhyttä elämäänsä ja ajattelevat häntä yhtenä toivottomana addiktina, joka oli liian sekaisin ottaakseen elämänsä hallintaan, mutta hän ei ollut tätä. Amy oli osa sukupolvea, jonka tarkoituksena on näyttää meille tuskamme ja toimimattomuutemme, minkä he usein tekevät peilaamalla sitä itse. Jos hän teki olomme epämukavaksi tai jos hänen musiikkinsa kosketti meitä syvästi, se johtui siitä, että hänen elämänsä, riippuvuutensa ja tuskansa olivat jollain tavalla myös meidän.

On helppoa tuomita Amy Winehousen kaltaiset ja tuhannet muut lahjakkaat nuoret ihmiset, joiden tiedämme näyttävän tuhlaavan elämäänsä ja lahjojaan. Ajattelemme, että "jos minulla olisi tuollainen lahja, käyttäisin sitä paremmin" tai "jos minulla olisi tuo kyky, en haaskaisi aikaani ja energiaani huumeisiin ja alkoholiin". Rakastamme, vihaamme kritisoimme ja tuomitsemme heitä, koska he ovat upeita peilejä meistä ja tuskastamme. Rakastamme heitä, koska voimme yhdistyä ja samaistua heihin. Vihaamme heitä, koska he muistuttavat meille tuskastamme ja heikkoudestamme. Ja tuomitsemme ja kritisoimme heitä, koska he puhuvat totuutta, minkä pelkäämme kuulla.

He näyttävät "ajavan silmät ummessa" ja törmäävän yhteiskunnan seiniin ajattelematta itseään. Uskon, että he ovat hyvin empaattisia eivätkä pysty erottamaan meidän tuskaamme ja omaansa, joten he ottavat kaiken sisäänsä. Kaikki sattuu koko ajan ja huumeet ja alkoholi turruttaa kivun. He yrittävät korjata maailmaa osoittamalla meille pimeytemme ja himmentämällä oman valonsa tässä prosessissa. He kyllä tietävät, että helpompi tapa on loistaa omaa valoaan kirkkaasti, mutta he pelkäävät liikaa, että saamme väärän vaikutelman, joten heistä tulee karikatyyri totuudestaan ja he toivovat, että innostamalla meitä säälimään ja itkemään kanssaan, saamme heidän viestinsä.

Ei ole helppoa olla osa tätä siirtymäsukupolvea, joka tuli muuttamaan maailmaa ja joka on niin lahjakas, että vertaamme heitä korkeampaan standardiin. Niinpä heidän yrittäessään yhdistyä meihin ihmisyytemme kautta peilaamalla tuskaamme, pidämme heitä vain typerinä. Mutta tilanne on paljon monimutkaisempi ja vaikkemme käsitä sitä, heidän elämänsä on siunaus meille riippumatta sen lyhyydestä - ja myös heidän kuolemansa. Jonain päivänä emme enää tarvitse tällaisia opettajia ja voimme juhlia heitä, heidän lahjojaan, taitojaan, empatiaansa ja elämäänsä onnellisemmilla tavoilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >