HomeViestejäJennifer Hoffman11.7.2011 - Arkkienkeli Uriel: Parantumisen monet polut

11.7.2011 - Arkkienkeli Uriel: Parantumisen monet polut

URIEL PARANTAA

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman (www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 11.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Parantumisen monet polut

Jokainen teistä tuntee jonkun, joka vaikuttaa kulkevan vaivattomasti elämän läpi. Hänellä ei näytä olevan oppitunteja opittavana tai mitään merkittäviä elämän ongelmia. Hänen elämänsä ei ole huolien täyttämä ja kaikki näyttää olevan hänelle vaivatonta. Eikä hänellä näytä olevan mitään henkisiä yhteyksiä, hän ei ole keskittynyt henkiseen matkaan ja kuitenkin hän näyttää nauttivan elämästä, millaisen haluaisitte luoda itsellenne. Kysytte ehkä, miksi teidän täytyy olla parantumismatkalla eikä hänen? Miksi teidän täytyy parantua eikä hänen? Onko hän erityinen tai tietääkö hän jotain, mitä te ette tiedä?

Jokainen sielu valitsee parantumismatkansa sen mukaan, mitä sen tarvitsee kokea elämässä. Jokainen matka on ainutlaatuinen, mikä heijastaa tuon sielun oppiläksyjä, oppimista, haavoja ja tarvetta parantua. Ja jokainen voi valita kokevansa parantumispolun tai olla piittaamatta sen kutsusta sekä valita, miten polku kehittyy ja keitä on mukana. Teidän näkökulmastanne toisen polku voi vaikuttaa paljon helpommalta kuin omanne. Mutta te ette tiedä hänen sielunsa parantumissitoumusta tässä elämässä tai mitä hän on kokenut toisissa elämissä. Nämä yksityiskohdat ovat piilossa teiltä, aivan kuin oman sielunne parantumismatkan yksityiskohdat ovat piilossa toisilta. Jokainen parantumismatka on oppimis-, kasvamis-, transformoitumis- ja ylösnousemisprosessi ja vaikka jokainen on erilainen, tarkoitus on sama: auttaa ylittämään pelon, löytämään ja ottamaan takaisin oman voimansa ja pääsemään suurempaan henkiseen ymmärrykseen.

Parannutte, koska sitä sieluanne kutsutaan tekemään. Tämä voi olla vaikea ja tuskallinen prosessi tai se voi olla helppo ja tuskaton. Kaikki sen piirteet ovat vaihtoehtoisia ja teidän valitsemianne - tietoisesti tai tiedostamatta. Teidän ei tarvitse kokea tuskaa parantuaksenne. Ihminen joka vaikuttaa kokevan elämää ilman oppitunteja, on itse asiassa saattanut tehdä valinnan kokea parantumismatkansa ilman tuskaa ja kaaosta. Koska te uskotte, että parantumiseen liittyy tuskaa, valitsette tuon parantumismuodon. Voitte valita toisia tapoja parantua, jotka ovat paljon vähemmän tuskallisia ja häiritseviä, kun harmonisoitte mielenne ja henkenne ja teette nuo valinnat.

Parantumismatkanne hyödyttää myös jokaista sieluryhmässänne. Jokainen parantumiskokemus jonka saatte, hyödyttää teitä sekä kaikkia osallisia. Yhdessä olette kaikki valinneet tietyn parantumismatkan. Mutta se miten koette tuon parantumisen, riippuu teistä. Kun valitsette parantua tuskatta, takaatte saman valintamahdollisuuden jokaiselle sieluryhmässänne. Kun opitte arvostamaan oppituntejanne, voitte löytää kauneutta parantumisprosessista ja tiedätte parantuvanne, koska se on sielunne lahja, tilaisuus teille ja kaikille ihmisille oppia parantumaan tuskatta, elämään pelotta ja siirtymään eteenpäin kollektiivisella henkisellä polullanne.

Parannutte, koska olette tulleet muuttamaan maailmaa ja parantamaan sen tunne- ja henkisiä haavoja, mitkä ovat omien haavojenne peili. Jokaisella teistä on voima parantaa itsenne, sieluryhmänne ja maailma. Ja voitte tehdä sen tuskatta ja armollisesti ja siirtää maailmaa harmoniaan korkeimpien värähtelyjensä kanssa, harmonisoida ihmiskunnan hengen kanssa, siirtyä olemisen korkeampiin ulottuvuuksiin ja ylösnousta sujuvasti ja vaivattomasti.

Aktiivinen yltäkylläisyys

Voimme elää passiivisesti odottaen asioiden tapahtumista tai tilanteen parantumista tai aktiivisesti käyttäen ilmentämiskykyjä sellaisen todellisuuden luomiseen, minkä haluamme seuraavassa hetkessä riippumatta siitä, mitä vaikuttaa tapahtuvan tässä hetkessä. Elämämme voi olla aktiivista yltäkylläisyyttä, missä olemme joka päivä jatkuvassa ihmeiden vaivattomassa vastaanottamistilassa, tai passiivista yltäkylläisyyttä, missä näytämme saavan sen, mitä haluamme, suurien vaikeuksien jälkeen viime hetkellä ja saavan paljon sitä, mitä emme halua, tai emme näytä saavan mitään. Aktiivisen ja passiivisen yltäkylläisyyden valinta on meidän ja valinamme tulokset heijastuvat todellisuuteemme.

Sana "yltäkylläisyys" tuo välittömästi mieleen rahan ja kaiken haluamamme saamisen (myös asioiden, joita pidämme mahdottomina). Jos meillä olisi yltäkylläisyyttä, eikö meillä olisi paljon rahaa ja kaikki nykypuutteemme korvattaisiin asioilla, jotka tuovat meille iloa? Yltäkylläisyyttä on kaikissa asioissa - siinä, mitä haluamme ja mitä emme halua. Emme voi tuomita yltäkylläisyyttä, koska se on universaali periaate. Jos meillä ei ole rahaa, niin meillä on yltäkyllin puutetta. Jos olemme onnettomia, niin meillä on yltäkyllin surua. Elämämme heijastaa joka hetki sitä yltäkylläisyyttä, mitä olemme luoneet, ja meillä on yltäkylläisyyttä kaikessa, myös ongelmissa ja kaaoksessa. Jos tämä on todellisuutemme tila, niin ilmennämme sellaisten uskomusten kautta, jotka luovat noita asioita. Universaali laki ei tuomitse tietoisen ja tiedostamattoman luomisen välillä, se vain vastaa energiaamme ja aikomukseemme.

Silloin kun yhdistymme aktiiviseen yltäkylläisyyteen, käytämme ajatustemme voimaa keskittyen jatkuvasti siihen, mitä haluamme elämäämme. Ja riippumatta siitä, miltä todellisuutemme näyttää tällä hetkellä, tiedämme, että se voidaan muuttaa. Yltäkylläisyyden luomiseksi siinä, mitä pidämme "hyvinä" asioina, meidän on oltava aktiivinen prosessissa ja siihen liittyy valmius luottaa ja uskoa keskittyessämme siihen, mitä haluamme, ja kulkea ovista, joita avautuu meille. Passiivisuus tässä prosessissa - odottaen "hyvien" asioiden tapahtumista - tuo meille epätasaisia tuloksia, jotka eivät ehkä ole aivan sitä, mitä haluamme.

Mieti tällä viikolla, millaista yltäkylläisyyttä sinulla on elämässäsi tällä hetkellä. Jos se on iloa, rauhaa ja ehdotonta rakkautta, se on upeaa. Jos ei, mikä on aikomuksesi elämästä ja mitä teet tullaksesi aktiiviseksi osallistujaksi yltäkylläisyyden luomisprosessiin? Muista, että yltäkylläisyydessä ei ole kyse rahasta, siinä on kyse olemisesta ilon, rauhan, rakkauden ja niiden muiden upeiden ja tyydyttävien asioiden virrassa, joita haluat elämääsi. Meidän on oltava aktiivisia osallistujia yltäkylläisyysprosessissa ilmentääksemme sitä elämäämme. Tämä merkitsee aikomuksemme keskittämistä siihen, mitä haluamme, ja kulkemista pelottomasti meille avautuvista ovista. Harjoita aktiivista yltäkylläisyyttä ja ilmennät ihmeitä, joita ansaitset ja haluat.

Ei tuskaa, ei saavutuksia

Jos haluamme saada kiinteän ja sutjakan kehon, meidän täytyy kärsiä pitkät kuntoilutunnit. Jos haluamme menestyä jollain elämämme alueella, meidän täytyy olla valmis tekemään tuskallisia, henkilökohtaisia uhrauksia. Jos haluamme pärjätä hyvin koulussa, meidän täytyy opiskella kovasti. Jos uskomme "ei tuskaa, ei saavutuksia" -teoriaan, niin uskomme, että kaikki mitä haluamme, on vaikea hankkia, ja ellemme tee kovasti työtä, epäonnistumme sen saamisessa. Monet meistä ovat kuulleet tätä viestiä niin pitkään, että uskomme sen todeksi - siinä määrin, että uskomme, että jos emme tee kovasti työtä ja uhrauksia sekä kärsi, niin emme menesty elämässä. Mikä tässä kuvassa on pielessä?

Todellisuutemme luodaan uskomustemme kautta, joten jos uskomme, että on oltava tuskaa, ennen kuin saavutamme tavoitteemme, vietämme aikaa kärsien ennen siunaustemme saamista. Ja "ei tuskaa, ei saavutuksia" -uskomus voi laajentua monille elämämme alueille. Voimme jopa uskoa, että olemme parempi ihminen, jos kärsimme, tai että mitä enemmän kärsimme, sitä suuremman palkkion saamme. Olemme vasta alkamassa oppia, että voimme saada palkkion kärsimättä ja että "ei tuskaa, ei saavutuksia" -ajattelutapa on menneisyyden juttu.

Ajattele yhtä asiaa, minkä haluat saada elämääsi juuri nyt - kenties uusi auto. Jos uskot, että uuden auton ostaminen merkitsee taloudellista kamppailua, niin olet luonut tilan tuskan tapahtumiselle ennen saavutusta. Kyllä, tarvitset ja haluat uuden auton, mutta sinun täytyy käydä vähän tuskaa läpi saadaksesi sen. Ilman "ei tuskaa, ei saavutuksia" -ajattelutapaa keskityt yksinkertaisesti uuden auton saamiseen. Miten se tulee sinulle kärsimättä? Monella tavalla - joku voi antaa sinulle auton tai voit ostaa sen hyvin kohtuulliseen hintaan joltain, jonka täytyy myydä nopeasti, tai voit voittaa auton kilpailussa jne. Kun luovumme uskomuksesta, että meidän täytyy kokea tuskaa saavuttaaksemme haluamamme, olemme avoin rajattomille mahdollisuuksille siitä, miten haluamamme tulee meille.

Jos meillä on "ei tuskaa, ei saavutuksia" -ajattelutapa, periaatteessa kerromme itsellemme, että tuska on ennakkoehto kaikelle hyvälle elämässämme. Jos näin on, niin onko tavoitteita, joita välttelemme, tai asioita joita emme pyydä, koska emme halua kokea tuskaa? Kun luovumme "ei tuskaa, ei saavutuksia" -asenteesta, voimme siirtyä eteenpäin ilmentämisprosessissa paljon nopeammin, koska voimme poistaa tuskan ja kärsimyksen ja siirtyä nauttimaan siitä, mitä ilmennämme. Tämä prosessi on helppo tunnistaa: mitä ajattelet sinun tarvitsevan kärsiä - tunteellisesti, taloudellisesti, aineellisesti tai ajallisesti - saadaksesi sen, mitä olet pyytänyt? Se on tuskaa. Anna universumin olla kumppanisi luomisessa, aseta aikomuksesi siitä, mitä haluat, ja luo tila sen rullaamiselle elämääsi - tuskattomasti.

Käyttäydytkö ikäsi mukaisesti?

Tunnetko itsesi nuoremmaksi kuin fyysinen ikäsi? Katsotko vanhempiasi ja käsität, että näytät erilaiselta ja käyttäydyt ja ajattelet hyvin eri tavalla kuin he sinun ikäisenäsi? Onko sinulla vaikeuksia tietää, miten "käyttäytyä ikäsi mukaisesti" etkä osaa täyttää odotuksia siitä, mitä jonkun ikäisesi "pitäisi" tehdä? Tervetuloa aikuisten indigojen ja kristallien maailmaan, jotka esittelevät uuden tavan olla keski-iässä ja sen yli, koska elämän ehtoopuolen vuosien sijasta tämä on itse asiassa uuden elämän ja elämäntyylin sarastusta meille. Olemme iätön sukupolvi, jonka fyysinen ikä ei määrää, missä kohtaa on elämässä, ja joka voi helposti näyttää, käyttäytyä ja tuntua samalta kuin kymmeniä vuosia nuoremmat. Vaikka media yrittää mainostaa 20 ihanteellisena ikänä, tiedämme paremmin.

Oli aika, jolloin 60-vuotiasta pidettiin vanhana ja 70-vuotias oli ikäloppu. Mutta nyt 50 vuotta on kohta, missä monet meistä tuntevat pystyvänsä elämään lopultakin omaa elämäämme, ja heikentymisen sijasta tunnemme itsemme voimakkaammaksi, itsevarmemmaksi ja tarkoituksellisemmaksi kuin koskaan ennen. Tunnemme myös vihdoin olevamme oman elämämme ja kohtalomme kontrollissa ja voimme alkaa elää haluamaamme elämää. Suuri osa matkastamme on ollut parantumismatkaa, mitä nyt viimeistelemme, ja nyt voimme olla se intohimoinen, luova, motivoitunut ja aikaansaava ihminen, joka aina halusimme olla ja joka tiesimme voivamme olla, kun parantumismatka olisi ohi. Siis minkä iän mukaan nyt käyttäydymme? Voimme käyttäytyä minkä tahansa valitsemme iän mukaan, koska se ei ole enää rajoite meille.

Käyttäytymissäännöt joita odotetaan tietyiltä ikäryhmiltä, eivät päde indigoihin ja kristalleihin. Miten käyttäydytään, kun fyysinen keho on 60-vuotias, mutta tuntuu puolta nuoremmalta ja on motivaatiota, energiaa ja itseluottamusta saada aikaan se, mitä ei olisi koskaan ajatellut 20-vuotiaana? Koska emme ole enää varmoja eläkkeelle pääsemisestä (ja kuka haluaa), elämme paljon pidempään kuin edelliset sukupolvet ja meillä on vielä monia asioita tehtävänä, miltä "ikänsä mukaan käyttäytyminen" näyttää? Monet meistä pystyvät lopultakin laittamaan energiaa unelmiimme tai meillä on aikaa ja itseluottamusta tavoitella niitä iässä, missä aiemmat sukupolvet saivat keinutuolinsa, jotta he voisivat viettää elämänsä ehtoopuolen kuistilla ja tehdä jäätelöä lastenlastensa kanssa.

Useimmat indigot ja kristallit "kukkivat myöhään" - he eivät oikeastaan ota vastaan energiaansa, itseluottamustaan ja tarkoitustaan, ennen kuin ovat jo hyvinkin aikuisia. Joillekin meistä tämä tapahtuu nyt, vaikka olemme 40-, 50-, 60-vuotias tai vanhempi. Fyysinen ikämme voi olla muistutus, että vanhenemme, tai siitä voi tulla tilaisuus karistaa pelkomme ja epäilyksemme ja alkaa elää "pitäisi" ja "en tehnyt" -ajatusten rasittamatta, koska nyt voimme tehdä sen. Iällä ei ole enää merkitystä. Sillä on merkitystä, miten paljon haluaa jotain, miten valmis on elämään intohimon ja tarkoituksen kera ja voiko antaa itselleen unelmiensa lahjan tietäen, että iän myötä tulee viisautta ja kokemusta ja meidän tapauksessamme itseluottamusta laittaa avoin sydämemme, muutosintohimomme ja kykymme uneksia suuria itsemme ja maailman puolesta hyvään käyttöön. Käyttäydy siis sen iän mukaisesti, mikä tuntuu oikealta sinulle - mikä se sitten onkin - ja avaa sydämesi potentiaalille, mikä on indigona tai kristallina olemisen lahja.
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >