HomeViestejäJennifer Hoffman5.7.2010 - Arkkienkeli Uriel: Ylösnousemusroolinne

5.7.2010 - Arkkienkeli Uriel: Ylösnousemusroolinne

URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 5.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Ylösnousemusroolinne

Jokainen energiamuutos jonka olette kokeneet omassa elämässänne, on sen paljon suuremman muutoksen pieni edustaja, joka vaikuttaa planeettaanne, galaksiinne ja universumiinne. Koska jokainen teistä tuntee tämän kollektiivisella ja henkilökohtaisella tasolla ja sitä on kaikkialla ympärillänne, joten sitä ei voi paeta, teillä ei ole mitään paikkaa minne mennä. Kuin maanjäristys joka liikuttaa fyysistä maata, koette energeettisiä maanjäristyksiä, jotka muuttavat energiaulottuvuuksia kaikkialla ympärillänne. Aikana jolloin mikään ei pysy vakaana, teidän on oltava maadoittuneita pysyäksenne vakaana, kun kaikkia nämä energiat ympärillä siirtyvät harmoniaan kristallimatriisin kanssa.

Maadoittuminen saa uuden merkityksen tänä aikana ja siinä on eri tasoja. Ensin teidän on oltava maadoittunut kolmanteen ulottuvuuteen ja päästettävä irti houkutuksesta löytää turvapaikka korkeammista ulottuvuuksista. Teidän läsnäoloanne vaaditaan maan päällä, koska olette osa sen ylösnousemusmatkaa. Ilman tietoista osallistumistanne erillisten energioiden ja karman parantamiseen, ette voi saattaa loppuun ylösnousemusmatkaa eikä maa pysty prosessoimaan näitä energioita teitä varten.

Jokainen teistä on suostunut olemaan täällä parantamassa ja muuntamassa karmapuumerkkinne planeetalla. Teette tätä tietoisesti muuntamalla näitä energioita, lähettämällä ne takaisin maahan, enkeliulottuvuuksiin tai valoon aikomuksenanne niiden parantaminen ja muuntaminen. Te loitte nämä energiat ja olette niistä vastuussa - ne kuuluvat teille ja te vapautatte ne.

Teidän on myös oltava maadoittuneena jumalaiseen energiapuumerkkiinne, mikä on se sielupotentiaali, minkä olette sopineet olevan lisäarvonne ylösnousemukseen. Universumi ei kerro teille, mitä energiatasoja ruumiillistaa, koska tämä on sopimuksessanne. Kun energiamuutokset siirtävät vanhoja energioita pois, sielupuumerkkinne korvaa ne ja tästä tulee uusi toimintamallinne. Älkää tunteko, että roolinne tässä prosessissa on merkityksetön. Jokaisen teistä on syleiltävä rooliaan, vapautettava karmansa, parannettava ja muunnettava energiat ja tultava yhdeksi kristallimatriisin kanssa, jotta sielupuumerkkinne voi liittyä universumin harmoniaan, kun se siirtyy ylösnousemukseen ja luo taivaan maan päälle.

Karman kaiku

Luonnossa kuuluu kaiku, kun ääni heijastuu kovasta pinnasta. Omassa elämässämme kaiut ovat menneisyyden merkittäviä energioita, jotka tulevat takaisin luoksemme uudestaan ja uudestaan, koska olemme luoneet tukoksia, jotka estävät tuota energiaa liikkumasta pois meistä ikuisiksi ajoiksi. Egon vahvistuksen tarve sekä omat riittämättömyyden ja voimattomuuden tunteemme ovat viekoitelleet meidät ottamaan vastaan tuon kaiun. Uskomme, että antamalla kaiulle enemmän voimaa, ratkaisemme sen uudella tavalla. Mutta resonoidaksemme kaiun kanssa meidän on oltava sen energiassa ja tämän houkutuksen kohtaamme matkamme jokaisella askeleella.

Energiavärähtelyvalintamme tapahtuu kahdella tasolla: tunne- ja älyllinen taso. Älyllisellä tasolla valinta on ilmiselvä - miksemme olisi korkeammassa värähtelyssä ja nauttisi moniulotteisen elämisen eduista? Tunnetasolla valinta ei ole niin selvä. Tunteillamme on niin suuri vetovoima, että kun kohtamme karman kaiun, houkutus nopeasta pulahtamisesta muistolampeen itsemme mitätöimiseksi ja uudelleentekemiseksi on melkein vastustamaton.

Karmamme kaiku ei vetoa älyymme - miksi harhautuisimme tieten tahtoen niin vaaralliselle alueelle? Mutta ego on tunteita kyllästämä ja karmamme saa meidät unohtamaan kaiken, mitä olemme oppineet, ja heittäydymme sen polulle. Nyt olemme liittyneet kaikumme ääneen ja menneisyys tulee syöksyen kohti nykytodellisuuttamme. Ja kun katsomme energiatasomme muuttuvan kohtaamaan karmamme vaatimukset, muistamme, miksi teimme niin kovasti töitä välttääksemme sitä polkua, mistä on taas kerran tullut matkamme.

Annammeko karman kaiulle äänen nykytodellisuudessamme? Se on houkutteleva vaihtoehto, jos uskomme, että sielun kasvu tulee menneisyyden uudelleenelämisestä. Toinen vaihtoehto on luoda voimaa aikomuksellamme jokaiseen hetkeen. Kun keskitymme voimaamme, yhteyteemme, iloomme ja yltäkylläisyyteemme kussakin hetkessä, nykyisyydestä tulee sitä, mitä aiomme, ja karmakaikumme kuiskaukset putoavat pois, koska olemme poistaneet kaiken, mikä voi heijastaa sitä, ja tiedämme, ettei meillä ole mitään tarvetta kulkea aikaisempia polkujamme.

Mieti tällä viikolla karman kaikuja, jotka kuiskuttavat sinulle. Liitätkö oman äänesi niihin vai luotko uuden aikomuksen joka hetkeen? Vastaus on ero menneisyyden ja nykyisyyden, vanhan ja uuden sekä kaikujen kautta elämisen ja oman voimakkaan äänensä kautta elämisen välillä.

Heinäkuun energiat

Yksi kuukausi on taas ohi ja olemme nyt hyvin nopeasti kuluneen vuoden 2010 toisella puoliskolla. Näyttää siltä, että jokainen vuosi kuluu nopeammin kuin edellinen ja meillä on tuskin aikaa rekisteröidä, mitä tapahtuu, ennen kuin se on ohi ja olemme seuraavassa vuodessa. Tämä ei valittavasti ollut tilanne kesäkuun lopussa, kun tapahtumat pysäyttivät meidät raiteillamme (taas kerran) ja meille muistutettiin jälleen, että olemme edelleen oppimisen, parantumisen ja kasvun matkalla. Olemme oikealla tiellä, oikeassa autossa, emme ole vain vielä aivan perillä määränpäässämme (mutta lähellä).

Jos ajattelimme jo tajuavamme energiamuutoksia ja tietävämme, mitä tehdä seuraavaksi, niin kesäkuun loppu muistutti meille, että ne eivät ole niin ennustettavia, kuin ajattelimme niiden olevan. Lopulta, olemmehan käyneet tätä läpi melkoisen tovin, joten meidän pitäisi tietää, mitä on tulossa ja miten hallita se. Mutta emme ole kokemassa vain universumin energiamuutoksia, vaan meitä itseämme muutetaan. Prosessista on tullut henkilökohtainen ja meillä on eturivin paikka omassa jumalaisessa transformaatiossamme. Synnyttämisen tapaan se voi olla tuskallinen prosessi.

Kesäkuun loppu oli tärkeä muistutus siitä, mitä käymme nyt läpi ja miltä tuntuu olla eri ulottuvuuksissa. Pelko ja tuska olivat kolmatta ulottuvuutta ja eksyneisyyden ja täydellisen maadoittumattomuuden tunne olemista kuilussa kolmannen ja niiden korkeampien ulottuvuuksien välillä, jotka voimme nähdä ja tuntea ajoittain, mutta joihin emme ole vielä aivan valmiita. Ja lyhyet euforian tunteet olivat askel korkeampaan ulottuvuuteen. Siksi tunnemme olevamme vuoristoradassa, kun emme ole täysin missään ulottuvuudessa. Joka kerta päästessämme korkeampaan ulottuvuuteen, paluu kolmanteen on paljon rankempaa ja tunnemme sen energioiden tiheyden paljon terävämmin. Kaipaamme pysyvyyttä, muttemme ole vielä aivan valmiita siihen. Moniulotteiset muutokset tapahtuvat aaltoina ja vaiheina, kuten niiden täytyy meidän suojelemisemme vuoksi, ja kun meistä tulee maadoittueempia korkeampiin ulottuvuuksiin, säilytämme vakautemme näiden muutosten aikana.

Ja heinäkuu jatkaa tuota energiaa, mutta rennommin ja kevyemmällä kosketuksella. Tässä kuussa voimme alkaa toimia selkeydellämme ja alkaa ilmentää jotain, mitä haluamme luoda. Ei ole mitään "vääriä" valintoja, kun kaikki ilmentyy aikomuksesta. Heinäkuun teema "mitä ajattelet" on muistutuksena meille siitä, että kaikki mitä teemme, mitä meillä on ja mitä olemme, on peräisin ajatuksistamme. Jos pidämme sen mielessä, tämä kuukausi on paljon tasaisempaa kulkua tavoitteidemme ja unelmiemme toteutumiseen - kun muistamme elävämme yltäkylläisyyden maailmassa ja saavamme valita, millaista yltäkylläisyyttä ilmennämme. Valitkaa hyvin, viisaasti ja tarkoituksella. Ihanaa kuukautta.

Indigomallin muuttaminen

Olen miettinyt indigomallia ja miten esittää informaatiota, mikä auttaa kaikkia indigoita joka sukupolvesta hyväksymään roolinsa vaivattomasti ja sujuvasti, jotta indigotarkoitus voidaan toteuttaa tavoilla, jotka kunnioittavat indigon matkaa - kaikkea mitä se on kärsinyt ja kaikkea mitä siitä voi tulla. Tämä on mysteeri, mikä on paljastunut hitaasti niiden vuosien kuluessa, jolloin olen kirjoittanut indigoista ja kristalleista - ja vastaus on selvä: indigokokemuksen muuttamiseksi meidän on ymmärrettävä tätä toimintamallia ja muutettava sitä, mitä tapahtuu, silloin kun ymmärrämme vanhoja toimintamalleja ja puhdistamme niitä.

Indigomalli on vallitsevan tilanteen heikkouksien paljastaminen ja toisten tekeminen tietoiseksi muutostarpeesta. Vaikka he tekevät kovasti työtä näiden kahden asian tekemiseksi, he eivät ole onnistuneet luomaan voimallisia kumppanuuksia, jotka tekevät muutoksesta mahdollisen. Indigot uskovat, että heidän on tehtävä kaikki itse, vain he yksin näkevät maailman väärät asiat ja heidän työnsä on loppu, sitten kun kaikki ovat tästä samaa mieltä. Mutta he eivät vie tätä yhtä askelta pidemmälle: luo väyliä muutoksille, mitä he haluavat nähdä. He ovat upeita ongelman esittelemisessä, mutteivät yhtä hyviä esittämään myös ratkaisua.

Uskomalla, että kaikkien on oltava samaa mieltä muutostarpeesta, he periaatteessa pyytävät maailmaa myöntämään, että se on ollut väärässä. Indigot tuntevat saavansa vahvistusta, silloin kun he voivat saada jonkun myöntämään, että tämä käyttää energiaansa väärällä tavalla. Mutta tämä ei ole paras tapa lähestyä tätä tilannetta, koska sen sijaan että he syyttävät maailma väärässä olemisesta, heidän on annettava ratkaisu, jonka se voi hyväksyä. Sen sijaan he keskittyvät väärien tekemisten litaniaan, mikä usein suututtaa kaikki, myös indigot, eikä mitään saada tehtyä.

Tämän toimimallin muuttamiseksi indigot voivat viedä lahjojan eri suuntaan - mennä yli kyvystä nähdä vääriä asioita ja esittää ratkaisuja asioiden oikaisemiseksi. Mikä on nykytilanteen vaihtoehto ja miten se voidaan toteuttaa kaikkien hyväksi? Indigoilla on kaikki resurssit tämän tekemiseen, kun he käytävät niitä ratkaisujen löytämiseen sen sijaan, että paljastavat ongelmat ja odottavat jonkun muun vievän ne seuraavalle tasolle. Maailmassa on riittävästi ihmisiä, jotka tietävät, etteivät asiat toimi hyvin. Seuraava askeleemme on esittää ratkaisuja, kun ongelmia paljastuu, jotta voimme kaikki astua uuteen suuntaan. Ne jotka eivät halua myötää olevansa väärässä, voivat ottaa vastaan ratkaisun, mitä he voivat käyttää energiansa uudelleensuuntaamisessa kohti ratkaisuja. Ja silloin voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, mikä on oikein, ja indigot voivat lopultakin suorittaa tehtävänsä ja saada täyttymystä ponnisteluistaan.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< Prev