HomeViestejäJennifer Hoffman2.8.2010 - Arkkienkeli Uriel: Oletteko keskittyneet parantumiseen?

2.8.2010 - Arkkienkeli Uriel: Oletteko keskittyneet parantumiseen?

URIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 2.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Oletteko keskittyneet parantumiseen?

Parantuminen on jokaisen elämän tarkoitus, kunnes se on saatu loppuun. Silloin olette vapaa elämään luomisen kautta, kohtalon sijasta. Mutta olette niin keskittyneet parantumiseen, että te ette tiedä, miten edetä. Mitä teette, kun parantumistarkoituksenne on täytetty? Vaikka on aina jokin energiaosa transformoitavana, keskittyminen parantumiseen poistaa ilon elämästänne. Unohdatte elää, olla ilossa, koska tunnette, että on jokin palkkio, joka tulee parantumisen ollessa valmis. Kuitenkin etsimänne ilo on teitä varten matkanne jokaisella askeleella.

Sovitus jonka haluatte saada aikaan, tulee uskomuksestanne, että olette irti Lähteestänne, jolloin teistä tuntuu, että teidän parannettava maailmaa, kun parannatte itseänne. Vaikka sovitus- ja yhdistymisprosessi on ollut erittäin hidas, irrottautumisprosessi oli äkillinen ja välitön. Aivan kuin lapsi työnnetään syntymässä yhtäkkiä maailmaan ja erotetaan äidistä, niin teidät erotettiin Lähteestä. Kun saatte valmiiksi kunkin elämän, lähennytte kykyä toteuttaa unelmanne palata Kotiin.

Uskotte, että parantuminen tuo teidät takaisin Kotiin, ja näin monet teistä kaipaavat tuota energiaa nyt enemmän kuin koskaan. Mitä enemmän verho nousee, sitä helpommaksi teille tulee muistaa henkiset yhteytenne. Kaipuu Kotiin luo tarpeen saattaa loppuun nyt parantumistarkoituksenne - parantaa itsenne ja ihmiskunta, jotta voitte saada sen valmiiksi. Mutta te ette mene Kotiin, vaan luotte energia-aukkoja ylösnousemuksen tapahtumiseksi maan päällä. Ja keskittymisenne parantumiseen estää teitä luomasta iloa elämäänne.

Parantajina olette tulleet parantamaan maailmaa tuskasta, mutta olette tulleet myös näyttämään maailmalle iloa, rakkautta ja rauhaa. Nähkää maailma parantuneena, avoimena ja valmiina rakkauteen, energia transformoituneena ja ylösnousemuksen tapahtuvan. Löytäkää aikaa iloon, nauruun, planeetan kauneuden ja ihmeellisyyden ihasteluun, koska nämä ovat kaikki osa parantumismatkaanne. Ihmiskunnan parantumiseen sisältyy myös pelon ulkopuolisten värähtelyjen tunteminen ja te voitte opettaa tätä tuomalla näitä energioita elämäänne. Olette parantajia ja tiennäyttäjiä, joten näyttäkää maailmalle tie iloon oppimalla nauttimaan olostanne ja yhdistämään kevyempiä energioita parantamistyöhönne.

Uudestisyntymä vai ponnahdus takaisin?

Hyvin usein jätämme yhden tilanteen vain löytääksemme itsemme toisesta täsmälleen samanlaisesta. Miksi teemme näin? Koska yritämme korjata sen, minkä näemme omaksi epäonnistumiseksemme, korjaamalla toista ihmistä tai järjestelmällä samanlaisen tilanteen toivoen, että teemme asiat eri tavalla toisella kertaa. Mutta joskus toisesta kerrasta tulee kolmas, neljäs jne. ja huomaamme ponnahtavamme takaisin jatkuvasti. Yritämme saattaa loppuun kierron, jotta voimme uudestisyntyä, muttemme voi saavuttaa sitä, ellemme muuta omaa energiaamme.

Takaisinponnahdusta kuvataan parhaiten suhteissa, kun jätämme yhden taakse ja välittömästi menemme toiseen ajatellen, että uusi ihminen on erilainen. Mutta kuten havaitsemme, tämä uusi suhde on hyvin samanlainen kuin edellinen. Miten voimme löytää toisen ihmisen, joka on aivan samanlainen kuin se, jonka luo sanoimme olevamme koskaan palaamatta? Ellemme muuta omaa energiaamme, vedämme puoleemme vain energioita, jotka auttavat meitä saattamaan loppuun parantumiskiertomme. Olemmeko muuttuneet? Jos emme, niin kiertomme ei ole valmis ja on parannuttava lisää.

Ymmärtääksemme, miksi ponnahdamme takaisin, meidän on tarkasteltava egoa, joka luulee aina olevansa oikeassa. Eikä ego halua koskaan myöntää tappiota, joten se auttaa meitä luomaan uudestaan entisen, jotta voimme "toimia oikein" seuraavalla kerralla. Jos muutamme energiaamme, päästämme irti yhteydestä egoon ja asetamme uudet energeettiset rajat, emme voi ponnahtaa takaisin, koska emme enää ole tuossa värähtelyssä. Voimmeko vastustaa houkutusta yrittää vielä kerran - jos vaikka pystyisimme toimimaan oikean ensi kerralla?

Uudestisyntymä on vahvistus henkisestä parantumisestamme ja takaisin ponnahtamisessa ego pakottaa oman tahtonsa meille. Takaisinponnahdusta välttääksemme voimme ottaa sanan "epäonnistuminen" pois sanastostamme. Ei ole mitään epäonnistumista, silloin kun kaikki ei toimi niin, kuin oli tarkoitus. Voimmeko hyväksyä epäonnistumisten siunaukset merkiksi, että sisäinen opastusjärjestelmämme toimii puolestamme ja poistaa ne asiat, jotka eivät palvele korkeinta potentiaaliamme? Ponnahdamme takaisin, silloin kun luulemme, että meissä on jotain pielessä, eikä se ole koskaan totta. Uudestisyntymä on muutos energiaytimessämme ja merkki siitä, että voimme yhdistyä aikaansaamaamme parantumiseen ja luoda täyttymystä, iloa, rauhaa ja rakkautta itsellemme.

Elokuun energiat

Heinäkuu meni niin nopeasti, että katselin taaksepäin 31.7. ja mietin, mitä oikein tapahtui. Minne aika meni? Monin tavoin viime kuukausi vaikutti olevan vähemmän haastava kuin toukokuu ja kesäkuu, mutta oliko se oikeastaan? Vai olemmeko nyt niin tottuneita tähän vuoristorataan, että osaamme odottaa hurjaa kyytiä emmekä innostu siitä enää niin paljon? Luulen tämän olevan osittain totta ja elokuu tuo täysin uuden energiasetin meille harkittavaksi.

Elokuun ensimmäistä viikkoa korostaa harvinainen ja voimakas astrologinen muodostelma, mistä astrologit ovat puhuneet monta vuotta. Tämä on kardinaalisuurristi, missä on mukana melkein kaikki eläinradan planeetat. Kaikki tuntevat kutsun muuttua, ajatella uudestaan elämäänsä, miettiä vaihtoehtojaan ja siirtyä eteenpäin siinä, missä he ovat pidätelleet. Tämä on "elämäni tai minä en ole enää koskaan sama" -energiaa. Muistatteko, mitä tapahtui 26.6. paikkeilla? Tämän viikon energia saattaa loppuun tuon syklin. Älkää ottako mitään itsestäänselvyytenä, myös pienimmät ja merkityksettömimmät näkemykset ovat arvokkaita.

Merkurius alkaa perääntyä 20.7. ja varjoaika alkaa 8.8. Tavanomaisten perääntymisvaroitusten lisäksi, käyttäkää tämä aika pohtiaksenne, mitä haluatte elämässänne. Kuten Ihmeidenvalmennusohjelmassa opitaan, monet meistä ovat oppineet odottamaan pettymyksiä eivätkä enää luota, että voimme saada, mitä haluamme. Tämän kuukauden puhdistamis-, irtipäästämis- ja toimeen ryhtymisenergioiden myötä, täyttäkää irtipäästämisen tuloksena syntynyt tyhjiö sillä, mitä haluatte.

Tiedän, että tämä on ollut hyvin pitkä matka, mutta lähestymme sen loppua ja jotkut teistä ovat sähköpostienne perusteella jo perillä. Viime viikolla tapahtui ehdottomasti energiamuutos ja nyt viikonloppuna sain valmiiksi viherrakentamisen taloni ympärillä, minkä tekeminen on vienyt neljä vuotta. Kun istutin viimeisen kasvin ja siivosin, taloni näytti "valmiilta" ja tiesin, että se oli. Mikä helpotus! Mitä tahansa teitä opastetaankin saattamaan loppuun tässä kuussa - puutarhan istuttaminen, kaappien siivoaminen, uskomuksista irtipäästäminen tai jonkin saaminen päätökseen elämässänne - seuratkaa opastustanne. Tämä on osa viime askelianne tällä polulla - teitä opastetaan käyttämään sitä tukea, mitä meillä on transformoitumista varten, kestävän ja tyydyttävän muutoksen tekemiseksi elämässänne.

Oletko ainoa lapsi?

Perheeni vanhimpana lapsena ja myös vanhimpana kaikista monista serkuistani toivoin usein, että olisin ollut ainoa lapsi. Ainoat lapset saivat vanhempiensa kaiken huomion, heidän ei tarvinnut jakaa lelujaan, (näyttivät) saavan kaiken haluamansa ja ajattelin heidän olevan onnellisempia. Tietysti nämä olivat minun ajatuksiani ja tiedän keskusteluista monien asiakkaideni kanssa, jotka olivat ainoita lapsia, ettei tilanne ollut näin aina. On joukko indigoja ja kristalleja jotka olivat ainoita lapsia ja toisia, jotka tunsivat, että heidän olisi pitänyt olla, mutteivät olleet. Näiden lasten esittämissä rooleissa on jotain hyvin erityistä ja siinä, miten he päättivät olla ainoita lapsia.

Jotkut ainoat lapset olivat "vahinkoja", jotka tulivat odottamatta pitkään sen jälkeen, kun heidän vanhempansa lakkaisivat yrittämästä. Toiset syntyivät vanhemmilleen myöhään, kun vanhemmat lapset olivat jo lähteneet. Ja vielä toiset olivat ainoita lapsia, jonka hänen vanhempansa pystyivät tai päättivät hankkia. Yhdessä traagisessa tapauksessa asiakas on ainoa henkiin jäänyt auto-onnettomuudessa, joka tappoi hänen kolme sisarustaan. On monia karmallisia syitä olla ainoa lapsi, jotka liittyvät kuolemaan, hylkäämiseen, "palauttamiseen" ja sovitukseen.

On kyse sitten edellisessä elämässä kielletystä huomiosta, huolehtimisen takaisinmaksusta, lupauksen täyttämisestä tai sellaisen elämän loppuunsaattamisesta, mikä keskeytyi eroon tai kuolemaan, ainoilla lapsilla voi olla erityissuhde vanhempiinsa. He voivat myös tarvita aikaa yksin tai vapautta sisarusten kilpailusta. Mikä syy ainoana lapsena olemiseen olikin, se oli tietoinen syntymää edeltävä valinta, jonka teitte täyttääksenne sielusopimuksenne jonkin osan.

Jos olet ainoa lapsi, olet ehkä viettänyt yksinäisiä vuosia katuen, ettei sinulla ole sisaruksia, joiden kanssa viettää aikaa. Mutta tämä oli pohdiskelun ja rauhan aikaa, jota sielusi tarvitsi. Mitä pystyit tekemään ainoana lapsena ja mitä välttelit? Indigot ja kristallit jotka päättivät olla ainoita lapsia, tarvitsivat aikaa yksin ja heillä tapahtui paljon kasvamista tänä aikana. Niinpä sen sijaan, että kadut lapsuuttasi, etsi sen positiivisia puolia, jotta tiedät, miten tämä valinta valmisteli sinua elämän oppitunteihin ja valitsemaasi tehtävään.

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >