HomeViestejäJennifer Hoffman6.8.2010 - Erikoisviesti - Mitä tapahtuu?

6.8.2010 - Erikoisviesti - Mitä tapahtuu?

ERIKOISVIESTI - MITÄ TAPAHTUU?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
6.8.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,

Harvoin teen päivityksiä keskellä viikkoa, mutta tämä on niin tärkeä viikko ja elämme niin transformatiivisia aikoja, että halusin kertoa teille, mitä tällä viikolla tapahtuu ja miksi ette tunnu pystyvän keskittymään ja maadoittumaan, olette vähän hämmentynyt ja jumissa, kun juuri mikään ei liiku tällä hetkellä. Olisin kirjoittanut aiemmin, mutta olin liian väsynyt!!

Tuntuiko maadoittumattomalta, väsyneeltä ja levottomalta 3.8.? Vai olitko energinen, keskittynyt ja valmis mihin vaan? On mahdollista, että tunsitte edellistä, koska tuolloin C3-luokan auringonpilkut pommittivat maata säteilyllään. Vaikkei se riittänyt tukkimaan kommunikointiyhteyksiä, se pommitti maata magneettiaalloilla, jotka olivat riittävän voimakkaita vaikuttamaan meihin fyysisesti, jopa muuttamaan kemiallista rakennettamme.

Nämä auringonpilkut avaavat meidät toiselle tärkeälle tapahtumalle, suurelle kardinaaliristille, joka on tarkka 6.8., jolloin kuu siirtyy Rapuun. Tämä on niin tärkeä tapahtuma, että astrologit ovat puhuneet siitä yli kaksi vuotta. Se edustaa tilaisuutta mitoittaa maailma oikein, muuttaa vallitsevaa tilannetta, saada aikaan päätös ja ankkuroida uusia toimintamalleja. Ja 9.8. meillä on uusi kuu!

Jos olette lykänneet transformaatiotanne, nyt on sen aika. Se syöksyy luoksenne avosylin. Oletteko valmis? (Jos ette, se on täällä joka tapauksessa.)

Transformaatiota tapahtuu, kun sielumme muistuttaa meitä tarkoituksestamme ja tehtävästämme, silloin kun se tietää, että kaikesta valmistautumisestamme huolimatta seuraavan askeleen ottaminen on vaikeinta. Minne menemme ja mitä teemme? Mitä otamme mukaamme ja mikä jää taakse? Mitä uskallamme sallia itsellemme siitä pelosta, ettei sitä tapahdu?

Olemmeko valmiita astumaan omaan suuruuteemme? Kysymys ei kuulu, olemmeko todella suuria, vaan voimmeko sallia itsemme ajatella ja uskoa riittävän kauan siihen sen tapahtumiseksi.

Mitä tuodaan tietoisuuteenne harkittavaksi? Oletteko valmis päästämään irti? Tiedättekö, mitä haluatte seuraavaksi? Tässä se, mitä eräs ihminen kirjoitti minulle tänään: "Uneni ovat olleet hyvin eläviä tällä viikolla, puhumattakaan tunnetakasta joka tulee esiin. Kokemukseni tuntuvat uuvuttavilta. Meidän on päästettävä irti merkittävästä määrästä entisiä ongelmia - antautuminen on avainsana minulle."

Ja Ihmeidenvalmennusohjelmaan osallistujat katselevat ajattelumallinsa muuttuvan. Heille selkenee yhtäkkiä elämän ongelmat, joiden kanssa he ovat kamppailleet vuosia, ja he ilmentävät pienimmästäkin ajatuksesta.

Muistakaa, ettei antautuminen merkitse periksi antamista, vaan taistelemisen lopettamista. Missä kohtaa voitte antautua ja samalla avautua ihmeille, joita ette olisi koskaan pitäneet mahdollisina? Missä ja mitä vastustatte? Siinä on pelkonne ja epäilyksenne.

Nämä kysymykset ovat harkittavaksenne seuraavien päivien aikana, kun muutosaallot pommittavat ihmisperhettä. Olemme valmiita, tämä on kohtalomme ja olemme tässä yhdessä. Riippumatta siitä, missä kohtaa olette evoluutiossanne, kyse on kehittyvästä oppimis- ja valintapolusta. Kun kaikki on ilmassa, kuten nyt, ajatuksistamme tulee hyvin tärkeitä.

Varmistakaa, että ajatuksenne ovat aina keskittyneenä siihen, mitä haluatte luoda, koska se luodaan. Tämä energiapommitus vahvistaa luomiskykyjämme ja luominen tapahtuu tuomitsematta. Jos ette halua elefanttia olohuoneeseenne, älkää pyytäkö sellaista. Kuvitelkaa, että universumi on juuri antanut teille taikalampun ja teidän on vain puhuttava vilpittömät pyyntönne ilmentääksenne sen, mitä haluatte.

Miltä haluatte elämänne näyttävän tänään ja tästä eteenpäin? Olkaa rohkea, urhea, uskalias ja sokeeraava. Näiden energioiden kanssa työskentelemme tällä viikolla, joten hyödyntäkää ne. Kiinnittäkää huomiota saamiinne merkkeihin, koska kaikki on merkityksellistä.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman

-----------

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

< PrevNext >