HomeViestejäJennifer Hoffman14.3.2011 - Arkkienkeli Uriel: Tietäkää siitä missä olette

14.3.2011 - Arkkienkeli Uriel: Tietäkää siitä missä olette

URIEL PARANTAA

Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 14.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Tietäkää siitä, missä olette

Universumin viisaus on jokaisen teidän sisällä. Kaikkea tietoa ja tietämistä, kaikkia totuuksia ja ymmärryksiä pidetään tietoisuudessanne. Jos tiedätte jo kaiken, mikä on silloin matkanne tarkoitus? Miksi teidän täytyy kokea karmaa, oppitunteja, tuskaa, pelkoa ja kärsimystä sekä niistä saamaanne tietoa, jos tiedätte jo kaiken, mitä niillä on opettavana teille? Mutta tietämisenne on korkeammilla tasoilla ja korkeammissa värähtelyissä ja ilman tiedostamista ette voi tuoda sitä kolmannen ulottuvuuden kokemuksiinne.

Yhdistytte tietämiseenne, silloin kun olette saavuttanut sen tietoisuustason ja olette sen värähtelyssä, mikä sallii yhteyden syntyä. Tässä prosessissa on virtausta, mitä tapahtuu, silloin kun alatte nähdä mallin tai tietyn totuuden, mikä avaa tietoisuutenne uudelle ymmärrystasolle, ja sitten yhdistytte tuohon tietoon. Esimerkiksi halunne parantua sallii teidän avautua tälle informaatiolle. Halunne suurempaan totuuteen sallii teidän tutkia uusia ymmärrystasoja.

Jokainen hetki todellisuudessanne on tietyllä tietoisuustasolla, mikä tukee uskomuksianne ja ajatuksianne. Muutos tietoisuudessanne mikä tulee halusta tuntea eri todellisuus, sallii teidän avautua sille tietovirralle, mikä on opastustanne, ja laajentua uuteen ja suurempaan ymmärrykseen itsestänne ja potentiaalistanne. Tästä syystä jokainen hetki on tärkeä ja voimakas itsessään, koska jokainen hetki edustaa tietoisuustasoanne ja askelia tuosta kohtaa uusien ymmärrystasojen yhdistymiseksi teihin.

Ei voi olla muuta hetkeä kuin se, missä olette tällä hetkellä. Ei ole mitään suurempaa totuutta kuin se, mistä voitte olla tietoinen tietyllä hetkellä. Ette voi olla, saada tai tietää enemmän, ennen kuin sallitte tietoisuutenne laajentua suurempaan ymmärrykseen itsestänne, voimastanne, potentiaalistanne ja totuudesta, minkä sallitte olla totta itsellenne tietyllä hetkellä. Se missä olette, on voimakkain paikanne, ja silloin kun haluatte tietää enemmän, aloitatte siitä, missä olette, ja siirrytte tiedostamiseen, mikä sallii suuremman tietämisen paljastua.

Tunteet, voima ja energia

Sen tietäminen, että ympärillämme on energiaa, joka odottaa käskyjämme, voi saada olomme tuntumaan hyvin voimakkaalta. Tietoisuus jatkuvasti läsnä olevasta energia-avusta on lohdun lähde ja muistuttaa meille, että meitä tuetaan aina. Mutta ennen kuin juoksemme tämän tiedon kanssa, meidän on mietittävä sitä roolia, mitä tunteet esittävät, koska vaikka voimme olla voimakkaita tunne-energiamme kera, emme aina ole voimakkaita tunne-energiassamme.

Tunteet ovat kolmannen ulottuvuuden energiaa ja ne ovat hyvin voimakkaita ja voimme tehdä hämmästyttäviä asioita tarvittaessa. Kun yksi lapsistamme oli 6-vuotias, hän hyppäsi autosta, ennen kuin se oli pysähtynyt, kun mieheni oli parkkeeraamassa, ja hänen jalkansa jäi renkaan alle. Mieheni pelästyi niin paljon, ettei pystynyt liikkumaan. Sekunneissa hyppäsin ulos autosta, juoksin toiselle puolelle, nostin autoa ja vedin pojan jalan pois - vaikka olin yhdeksännellä kuulla raskaana. Tuolla hetkellä olin hyvin voimakas, mutta myös pelästynyt ja vihainen ja nuo tunteet antoivat minulle voimaa käsitellä tilanteen.

Kun käytämme energiaa luodaksemme, meidän täytyy olla hyvin tietoisia läsnä olevista tunteista. Jos olemme peloissamme tai vihainen, käytämme voimaamme kriisin ratkaisemiseen tässä hetkessä, mutta nuo samat tunteet eivät ole hyödyllisiä pitkässä juoksussa. Lisäksi, jos tarvitsemme pelkotunteita motivoimaan itseämme, luomme draamaa ja kaaosta joka kerta, kun meidän on ryhdyttävä toimeen. Ajatelkaa, miten voimakas voitte olla, silloin kun teidän "täytyy" ratkaista jokin. Ajatelkaa nyt, miten voisitte tehdä sen ilman, että selkä on seinää vasten. Tuntisitteko samanlaista voimaa?

Energia ympärillämme sopeutuu meihin kaikin tavoin. Muistakaa, ettei se tuomitse, ja vaikkei ehkä ole etumme mukaista luoda draamaa, teemme sen, jos uskomme, että vaaditaan tunnemotivaatio saamaan meidät tuntemaan voimaa. Silloin kun opimme käyttämään tunteitamme tukemaan energialuomuksiamme - kuten käyttämään onnistumisen, ilon, rauhan ja rakkauden tunteita pakottamaan itsemme toimimaan, pelosta toimimisen sijasta - voimme olla voimakkaita tunteidemme kera ja niiden sisällä. Siinä on suuri ero ja on paljon eroa lopputuloksessa, kun siirrymme kohti menestymistä, pelosta pakoon juoksemisen sijasta. Käyttäkää tunne-energiaanne viisaasti, koska se on erittäin voimakas ilmennystyökalu, ja tarkoituksellisuus tuon energian kanssa tekee teistä voittamattoman.

Japanin maanjäristys ja tsunami

Minun on käytettävä tämä tila kirjoittaakseni äskettäisestä maanjäristyksestä Japanissa, koska tiedän sen olevan mielessämme tällä hetkellä, kun katselemme kuvia täydellisestä tuhosta, kuulemme kasvavista uhrimääristä, mietimme sen voivan tapahtua kenelle tahansa ja tunnemme myös syyllisyyspistoksen, että voimme jatkaa päivittäistä elämämme tänään samalla tavalla kuin perjantaina. Mikään ei ole muuttunut monilla meistä, mutta heillä on muuttunut kaikki. Olemmeko vain onnekkaita vai onko oma vuoromme tulossa pian?

Muutama viikko sitten sanoin radio-ohjelmassa heränneeni yhtenä aamuna Johnny Cashin laulun "Ring of Fire" (= tulirengas) soidessa päässäni. Se oli juuri ennen Christchurchin maanjäristystä. Nyt meillä on tämä järistys, viikonloppuna Chilessä oli yksi ja lisää on tulossa. Onko tämä maailman loppu ja hajotetaanko se pieni pala kerrallaan? Huomio on nyt kääntynyt maanjäristyksestä ja tsunamista reaktoriytimen sulamisuhkaan Japanin ydinvoimaloissa. Kun tämän voimalähteen käyttäminen on viime aikoina elpynyt, meitä pyydetään pysähtymään ja miettimään näiden valintojen tulevia seurauksia ja tekemään eri päätöksiä.

Voimmeko tehdä mitään tämän estämiseksi ja miksi jotkut ihmiset säästetään toisten tullessa katastrofin uhreiksi? Todellisuudessa ketään ei säästetä, koska on kyse sitten tuhoutuneesta kodistamme tai sen katselemisesta televisiossa, olemme kaikki osa sitä, mitä toisille tapahtuu. Sydämeni särkyy uhrien ja heidän perheidensä vuoksi yhtä paljon, kuin he olisivat omaa perhettäni, koska he ovat. Olen itkenyt ja rukoillut Japanin puolesta viime päivät, kuten ovat tehneet monet muutkin. Tämän voimme tehdä heidän puolestaan ja vaikka se tuntuu hyvin vähältä, se on todellisuudessa paljon.

Olen maininnut monta kertaa myötätuntopyörteet ja ne ovat meille tilaisuuksia yhdistyä ja muistaa itsemme ihmisperheeksi. Ne muistuttavat meille, että olemme kaikki yhtä, yhdestä Lähteestä ja kaikki osa toisiamme. Kun tällaista tapahtuu, meitä muistutetaan rakastamaan tosiamme, olemaan myötätuntoinen, tiedostamaan, että elämä on kallis ja maakotimme on tietoinen olento, jota meidän täytyy rakastaa, kunnioittaa ja suojella, ja että olemme voimakkaampia sydämemme sykkiessä yhtenä, kuin voimme koskaan olla käyttäessämme elämämme kilpailemiseen toistemme kanssa.

Vauvan askelia

Indigojen ja kristallien täytyy oppia liikkumaan tasaisesti ja harkitusti, jolloin he eivät pirsto energioitaan, koska yrittävät tehdä liikaa kerralla, tai he eivät anna energiaansa ja voimaansa sellaisille tunteille kuin masennus tai niille, jotka käyttävät sitä väärin. He voivat kulkea hitaasti ja näyttävät motivoitumattomilta, mutta todellisuudessa heidän suurin ongelmansa on, että he ajattelevat liian nopeasti maailman kannalta eivätkä he tiedä, miten ottaa pienempiä, suunniteltuja ja harkittuja askelia tavoitteidensa saavuttamiseksi. Ja silloin kun he eivät käsitä tavoitteitaan, he lakkaavat liikkumasta.

Indigot ja kristallit ajattelevat hyvin "isosti" ja se voi näyttää uudelta informaatiolta meille, koska he eivät näytä ajattelevan ollenkaan. Heillä on uusia ideoita, käsitteitä ja ratkaisuja, mutta usein heillä on vaikeuksia selvittää, miten ne sopivat maailman olemassaolevaan todellisuuteen. On kyse sitten siitä, että he tietävät tehtävää olevan paljon tai he ovat levottomia saadakseen lopultakin saatettua loppuun elämien aikaisen työn tai he haluavat - monien meidän tapaan - lopettaa tähän elämään, ettei heidän tarvitse tulla takaisin, he haluavat nähdä edistystä, saada aikaan jotain, tuntea voimaa ja tietää, että toiset toimivat reaktiona heidän ponnisteluihinsa.

Silloin kun heidän jättiaskeleensa eivät tuota tulosta, he turhautuvat, ja tämä pätee erityisesti indigoihin. He haluavat löytää paikkansa maailmassa, mutta maailma ei sovi heille. Heidän täytyy tehdä paikka itselleen ja se yhdessä itseluottamuksen puutteen kanssa tekee heille vaikeaksi toimimisen. Kristalleilla on sama intohimo, samat esteet ja pelot lempeämmän, herkemmän energian kera. Heidän yleistarpeensa on tuntea turvaa, tulla kuulluksi ja liikkua omalla tahdillaan. He eivät pärjää hyvin, kun heitä kiirehditään. Niinpä kannustuksemme pitää tasapainottua heidän liikuttamiseen eteenpäin ja auttamiseen löytämään paikan, missä he tuntevat olonsa mukavaksi.

Minun täytyi opettaa lapsiani miettimään kaikkea vaiheissa - aloittamaan jostain, minkä he pystyivät tekemään helposti, ja siirtymään vaikeampiin puoliin. Esimerkiksi jos käskin indigopoikaani tekemään kotitehtävänsä, hän istui huoneessaan tuijottaen kirjojaan. Mutta jos teimme sen yhdessä, yksi askel kerrallaan, se meni hyvin nopeasti ja hän pystyi saamaan kaiken valmiiksi ja saamaan saavuttamisen tunteen. Nämä lapset ovat usein visuaalisia, joten luettelokorttien, muistilappujen tai väritussien käyttäminen eri askeliin oli erittäin hyödyllistä. Tehkää tästä hauskaa ja he löytävät siitä iloa. Siten opetatte heille hyvin tärkeän taidon ja he oppivat jotain, mikä auttaa heitä tekemään työnsä maailmassa ja rentoutumaan siihen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >