HomeViestejäJennifer Hoffman7.12.2010 - Nähkää jumaluus, toimikaa ihmisten kanssa

7.12.2010 - Nähkää jumaluus, toimikaa ihmisten kanssa

NÄHKÄÄ JUMALUUS, TOIMIKAA IHMISEN KANSSA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
7.12.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki,

Toisinaan saan negatiivista palautetta lukijoilta ja arvostan sitä, että he ottavat aikaa kirjoittaakseen. Vaikka luen heidän sähköpostinsa ja vastaan niihin, vastaukseni heijastaa sitä omaa uskomustani, että jokaisella opettajalla on yleisönsä eivätkä he ehkä ole omaani. Minun on myönnettävä, että kritiikin saaminen oli vähän järkytys aiemmin kirjoittajaurallani, mutta niissä miljoonissa jotka lukevat uutiskirjeitäni ja viestejäni joka viikko, on väistämättä muutamia ihmisiä, jotka eivät pidä jostain ja jotka ilmaisevat tyytymättömyytensä.

Negatiiviset kommentit jotka sain tällä viikolla eräältä lukijalta liittyen äskettäiseen "Minun tavallani tai ei ollenkaan" -viestiin, olivat vähän yllätys, erityisesti koska hänen kommenttinsa olivat ainoita kriittisiä. Mutta nainen toi esiin mielenkiintoisia kohtia negatiivisuudesta, ihmisten näkemisestä jumalaisena ja ihmisten parhaiden puolien etsimisestä - tätä kaikkea meidän pitäisi tehdä. Olen kuitenkin oppinut, kuten monet teistä, että vaikka kuinka haluan yhdistyä jokaisen jumaluuteen, minun on toimittava ihmisen kanssa ja sivuutan hänen jumalaisen osansa omalla vastuullani.

Kirjoittaja kritisoi minua negatiivisuudesta, kylmyydestä toisten tunteita kohtaan ja siitä, etten näe kaikkia heidän jumaluudessaan. Olin hänen kanssaan eri mieltä, koska näen sen jokaisessa, mutta tiedän myös, että minun on kiinnitettävä huomiota siihen todellisuuteen, mitä he sanovat ja tekevät, riippumatta siitä miten paljon haluan kuulla ja nähdä jotain muuta.

Silloin kun näemme ihmiset heidän korkeimmassa valossaan, annamme heille ehdottoman rakkauden ja hyväksynnän lahjan, ja se on upea lahja. Mutta se ottavatko he lahjaa vastaan ja muuttavat sitä, keitä he ovat tai miten he käyttäytyvät, on toinen juttu. Ja meidän on oltava realistisia. Silloin kun joku läimäyttää kasvoille, voi kääntää toisen posken tai lähteä pois. Vietin vuosia elämästäni kääntäen toisen posken, kunnes havaitsin, että joitain ihmisiä oli helpompaa ja turvallisempaa rakastaa etäältä. Ja opin rakastamaan ja kunnioittamaan itseäni riittävästi tietääkseni, että jos joku ei pystynyt vastaanottamaan lahjaa ja ilmaisemaan omaa jumalaista puoltaan kera rakkauden, tuen ja huomioonottamisen, niin sillä ei ollut merkitystä, miten mukava, rakastava ja sopeutuva olin hänen osaltaan - ja minun oli mahdollista joutua kestämään paljon päänkivistystä.

Minua on siunattu ihanilla suhteilla, ystävillä ja yhteyksillä elämässäni. Minua on siunattu myös joillain julmilla, ilkeillä ja kostonhimoisilla ihmisillä, jotka olivat vakaasti päättäneet luoda draamaa, kaaosta ja tuskaa, kunnes opin yhdistymään heidän jumaluuteensa läheltä, mutta pitämään etäisyyttä heihin ihmisenä. Vaikka he olivat yhtä jumalaisia, heidän ihmisilmaisunsa oli hyvin erilaita. Kyllä, vedin puoleeni nämä opettajat ja jatkoin sitä, kunnes opin näkemään heidät sellaisina kuin he olivat - en sellaisina kuin halusin heidän olevan - mikä on ollut yksi suurimmista oppitunneistani.

Ja luulen, että tämä on erityisen vaikeaa niille, jotka osaavat energeettisesti lukea ihmisiä ja ovat tietoisia heidän eri puolistaan. Joskus unohdamme, että vaikka jokin energia on jossakussa, hänen on aina päätettävä käyttää sitä. Vaikka jokaisella on potentiaalia olla hyvä, rakastava ja ystävällinen, hän ei aina ilmaise sitä puoltaan ja se on hänen valintansa. Minun on kunnioitettava sitä tai koen seuraamukset.

Kuten artikkeliani kritisoinut lukija kirjoitti, "Elämässä ei ole oikeasti kyse kamppailusta ja kiduttavien muutoksien ja ongelmien läpikäymisestä. Elämä voi olla autuutta." Ja hän on oikeassa, se voi olla autuutta, mutta meillä on autuutta, silloin kun tiedämme, miten pääsemme yli ihmispuolesta, jossa on kyse kamppailusta ja kiduttavien muutosten ja ongelmien läpikäymisestä. Jotkut ihmiset valitsevat sen elämäkseen eikä meillä on mitään valtaa heidän valintaansa. Yksi haastavimmista oppitunneista on hyväksyä muut sellaisina, kuin he ovat, ja sitten tehdä omat valintamme sitä vastaavasti.

Kaikki ovat jumalaisia, meillä kaikilla on sama lähdeyhteys ja olemme kaikki yhteydessä toisiimme. Mutta kukin meistä ilmaisee ihmisyyden ja jumaluuden tasapainoa eri tavalla. Jonkun jumaluuden näkeminen ja sen sivuuttaminen, mitä hänen ihmisosansa tekee, on rehellisesti sanottuna vain typerää. Eivätkä ne elä todellisuudessa, jotka väittävät, että maailma on täynnä suloisuutta ja valoa ja kaikki muu voidaan sivuuttaa.

Maailma on upea paikka ja on paljon hyviä ihmisiä. Mutta on myös niitä, jotka ovat haaste, ja meidän täytyy päättää, miten paljon kipua ja draamaa sallimme elämäämme, ja toimia sen mukaan. Antakaa jokaiselle sen tietämisen lahja, että hän on jumalainen, mutta muistakaa kiinnittää huomiota siihen, mitä tuo ihminen tekee. Kuten ystäväni Rhonda Smith Heräämiskeskuksesta sanoo: "Kerro totuus ja opi väistämään".

Luota - olemme kaikki tässä yhdessä ja aika kulkee nopeasti. Tule tarkkailijaksi elämässäsi, samalla kun pysyt keskittyneenä omaan polkuusi.

Näinä mielenkiintoisina transformaatioaikoina voimme pakahtua elämämme tapahtumista, mutta on aina muita ratkaisuja. Tässä on muutamia asioita auttamaan läpi vaikeista hetkistä elämässäsi.

Pysy tyynenä, keskittyneenä ja tietoisena ja muista, että ajatuksesi luovat elämäsi joka hetki. Ajattele parhaita ajatuksia.

Kun pohdit tätä ja muita asioita, joita tapahtuu tällä hetkellä, muista:

Hyväksy kaikki ymmärryksen lahjat kiitollisuudella ja käytä niitä anteeksiantoon, irtipäästämiseen ja parantumiseen joka tilanteessa.

Pyydä opastusta ja vahvistusta ja sitten odota sitä tulevan.

Ennen kaikkea, ole kiitollinen tästä tilaisuudesta olla osana ihmiskunnan hämmästyttävää tietoisuusmuutosta, kun kaikki ylösnousemme ihmeiden värähtelyyn.

Monia siunauksia näinä taianomaisina ja hämmästyttävinä aikoina,

Jennifer Hoffman

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >