HomeViestejäJennifer Hoffman1.5.2024 - Toukokuun 2024 energiaraportti

1.5.2024 - Toukokuun 2024 energiaraportti

TOUKOKUUN 2024 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.5.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun rullaamme uuteen kuukauteen, ajattelet ehkä ”tässä sitä taas ollaan”, mutta se olisi epäviisasta, koska mikään ei ole, miltä näyttää, ja kaikki muuttuu – emme ole vain tietoinen siitä kaikesta. Minulla on siitä teoria, josta puhun Toukokuun energiaraportissa.

Toukokuu alkaa kauniiden siunausten kera, ja tämä luo hengen kuukaudelle, jonka teema on yltäkylläisyys, hedelmällisyys, uusi kasvu ja uudet alut, ja maa. Kreikkalaisen Jumalatar Maian mukaan nimettynä (suom. huom. englannin kielessä toukokuu on ”May”), toukokuu on kasvukauden alku, joten sen fokus on uudessa kasvussa, kukkimisessa/kukoistamisessa ja uusissa aluissa/aloituksissa.

Tämä kuukausi on osa jaksoa, jonka sanoin olevan suuren muutoksen ja paljastuksen aikaa, ja olemme tässä. Hyvin paljon siitä, mitä olemme tehneet kuluneina vuosikymmeninä, erityisesti kuluneina viitenä vuotena, on ollut valmistautumista uusiin laajentumis- ja ylösnousemustasoihimme. Meistä on tulossa moniulotteisempia, kun siirrymme vastakkaisuudesta/polariteetista kaksinaisuuteen, kaaoksesta yhdenmukaisuuteen ja ristiriidasta harmoniaan. Olemme edelleen menossa näitä viimeisiä valintoja kohti, ja se on kaikki osa polkua.

Toukokuun energiaraportti on toivon majakka sekä vetoomus toimia, hyväksyä täysin energiapotentiaalimme ja sitten kurkottaa korkeampiin värähtelyihin.

***

Jos ihmettelet, miksi laitan aina vuoden kuukausittaisiin energiaraportteihin, se johtuu siitä, että minulla on nettisivuilla yli kymmenen vuotta energiaraportteja eikä kahdella tiedostolla voi olla sama nimi. Siis minun täytyi valita, annanko jokaiselle eri nimien (muu kuin energiaraportti) vai lisään vuoden nimeen, minkä päätin tehdä. Aloin kirjoittaa näitä energiaraportteja, silloin kun latauksistamme ja muutoksistamme alkoi tulla yleisempiä ja määritellympiä. Ne ovat aina antaneet näkemyksiä kuukauden potentiaalista ja keskeisestä energiateemasta.

Kuukausittaiset energiaraporttini ovat luetuimpia, jaetuimpia ja ladatuimpia artikkeleita joka kuukausi, ja tiedän monien teistä odottavan niitä innolla. Tiedän, että muut kirjoittavat kuukausittain energiaraportteja, kopioiden formaattini ja viestini. Vaikka en pidä siitä, kun muut varastavat ideoitani ja töitäni, he palvelevat yleisöjään oman energiansa mukaisesti, ja jos sen tekeminen merkitsee ideoiden, käsitteiden ja informaation varastamista muilta, lopulta he joutuvat kohtaamaan karmansa.

Et ehkä ole huomannut (mutta todennäköisesti huomasit), että 30.4. klo 23.00 universaalia aikaa, juuri ennen toukokuun alkamista, meillä oli X-luokan auringonpurkaus, mikä oli minusta upea tapa tuoda sisään uusi kuukausi ja katkaista siteet vanhaan. Meillä oli myös harvinainen ja voimakas astro-aspekti, joka on esimerkkimme ylösnousemuksesta, koska se sisältää jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden. Lisää siitä hetken kuluttua.

Toukokuu on vuoden viides kuukausi ja 8-vuodessa (2024) se on 13 tai 4. Kiinnitä nyt huomiota 13:een, koska se on mystinen luku, ei epäonninen. 13 on yksi askel 12 ulottuvuutemme yli, se on universaalin alkemian luku, ja uskon/luottamuksen ja muodon täyden ruumiillistamisen luku – muotoa kutsumme myös ihmiseksi ja aineelliseksi.

Numerolgiassa laskemme yhteen kaikki luvut, jotka ovat yli 10, joten 1+3=4, joka on vakauden, harmonisen toiminnan, opastetun päättäväisyyden ja muodostumisen luku. Huhtikuu oli 3-kuukausi, joka tukee luovuutta ja ideoita ja jossa se mitä luulimme tietävämme, hajotettiin tekemään tilaa uusille ajatuksille ja ideoille. Nyt voimme ottaa ne käyttöön. Näimme monia ystävyksiä ja suhteita katkeavan huhtikuussa, ja monet niistä olivat jo parhaan aikansa ylittäneitä ja niitä pidettiin kasassa ohuilla toivon ja odotuksen rihmoilla, mutta jokin työnsi ne reunan yli, ja se oli yksi sivutuote pimennyksestä 8.4.

Toukokuu alkaa jumalaisen maskuliini- ja feminiinienergian upealla ilmaisemisella, Marsin siirtyessä Kaloista Oinaaseen (sen astro-koti) ja Venuksen siirtyessä Oinaasta Härkään (sen astro-koti). Kumpikin näistä planeetoista siirtyi luonnollisesta 12. huoneestaan 1. huoneeseen. Annan tässä yleiskatsauksen, ja jos olet Core 4 Pillars of Karma Programissa, lisään sen opetussuunnitelmaan, koska se on upea tapa oppia lisää karmapolustasi.

Luonnollinen 12. huoneesi on Aurinkosi sijaintia edeltävä huone, ja uskon sen viittaavan karmaasi, elämänoppitunteihisi ja elämäsi parantumiseen ja yleistarkoitukseen. Jos Oinas on Aurinko-merkkisi ja aurinkosi on 6. huoneessa, niin Kalat, 5. huone, on luonnollinen 12. huoneesi.

Jos olet Neitsyt-aurinko ja se on Härässä, silloin Oinas, Härkää edeltävä huone, on luonnollinen 12. huoneesi. Tässä on tolkkua, koska Oinas hallitsee toimintaa ja riskien ottamista, ja Neitsyt voi olla hyvin päättämätön, epäillä itseään ja viivytellä paljon.

Tein tutkimusta (etsin aina numerot), ja tämä nimenomainen asetelma Marsin ja Venuksen välillä – kummankin vaihtaessa merkkiä samaan aikaan ja siirtyessä astrologiseen kotiinsa – on tapahtunut vain viisi kertaa sitten 500 eKr. Näen sen olevan ylösnousemusmatkamme kotiinpaluu, henkisen syklin loppuunsaattaminen, mikä tekee tietä uuden, kehittyneemmän toimintamallin alkamiselle. Muista, ettei ylösnousemus ole lineaarinen. Emme siirry ylösnousemustikkaita ylös tai kulje ylösnousemustietä pitkin – nousemme ylösnousemusspiraalia ja laajennumme, kun nousemme olemisen uusiin ulottuvuuksiin ja taajuuksiin.

Olen sanonut, että näkisimme paljon muutoksia touko-kesäkuussa, elokuuhun saakka, ja tuo jakso alkaa nyt.

Maailma on niin kaukana tasapainosta, energiakuilut tiheyden ja valon, 3D:n ja 5D:n, ovat niin suuria nyt, ettei tuota epätasapainoa ja epäjärjestystä voi enää ylläpitää. 3D ja 5D voisivat elää eräänlaisessa harmoniassa, kunhan valo ei laajenisi merkittävästi enemmän, kuin pimeys hajoaa. Mutta nyt valon ja pimeyden välinen ero niin suuri, että olemme saavuttaneet keikahduspisteen.

Siis, jos ihmettelet suhteitasi ja miksi olet yhtäkkiä vaihtanut energiaasi tai muuttanut mieltäsi monista asioista elämässäsi, tai ystäväsi tai perheesi ovat luoneet tilanteen, jossa sinun täytyi valita kahden asian välillä ja kumpikin vaihtoehto on itsenäinen, siirtäen sinua energiatasolta toiselle (esimerkiksi, valita tehdä jotain laitonta tai ei, ja hintana on suhde heidän kanssaan), tervetuloa sitten ”ei takaisinpaluuta nyt” -kerhoon.

Olemme todella valmistuneet olemisen uusille tasoille, mikä merkitsee, että harkitsemme uusia askeliamme, valintojamme ja päätöksiämme eri perspektiivistä.

Huomaatko 3D-toimien olevan mieltä turruttavan tylsiä tai epäkiinnostavia?

Ja sinulla ei ole mitään kiinnostusta asioihin, jotka ennen saivat huomiosi?

Silloin kun ihmiset elämässäsi katkaisevat yhteyden, suretko tuota menetystä vai siunaat heidät ja lähetät matkoihinsa?

Jos tätä kaikkea tapahtuu sinulle – ja sitä tapahtuu kaikille tällä hetkellä – älä ajattele, että olet huono-onninen tai kohtaat vaikeita haasteita. Karmasuhteiden sieluryhmämme jäseniin ei suunniteltu koskaan olevan elämän mittaisia, harmonisia tai loppuvan sydämien, mielien ja energioiden yhdistymiseen. Vaikka se olisi voinut olla mahdollisuus, siitä ei ollut koskaan takeita – eikä ole koskaan ollut kaikissa elämissä, joita meillä on ollut yhdessä – joten miksi meidän pitäisi ajatella, että niin olisi tässä elämässä?

Kenties niin on, koska tiedämme olemuksemme perustassa, että tämä on viimeinen elämämme yhdessä, ja haluamme - enemmän kuin mitään – tuoda sieluryhmämme jäsenet valoon. Kenties niin on, koska haluamme saada vahvistuksen ponnisteluillemme, haluamme, että kärsimyksemme oikeutetaan, ja haluamme tietää, että he olisivat voineet tehdä paremmin tai olla parempia, ystävällisempiä, myötätuntoisempia ja vähemmän pahoja.

Mutta narraamme itseämme tässä, ja jos koet tätä viimeistä lähtölaskentaa elämässäsi, se ei ole sattumanvarainen tapahtuma. Tämä loppu korreloi ylösnousemuspolkusi kanssa ja pyrkii vastaamaan kysymykseen: oletko valmis päästämään irti karmanpyörästä ja siirtymään omalle 5D-polullesi, vai et, koska tunnet, että sinulla on velvollisuus saada karmakumppanisi ensin valoon?

Vastauksesi tähän kysymykseen päättää polkusi suunnan. Eikä ole oikeaa tai väärää tai hyvää tai huonoa vastausta. Kyse on aikomuksestasi, ydinkarmaongelmistasi ja polustasi, ja siitä milloin olet valmis päästämään irti ja siirtymään eteenpäin.

Tätä tukee toukokuun energiateema, joka liittyy siihen, miten käytämme energiaa ja vuorovaikutamme sen kanssa.

Energeettisestä näkökulmasta osallistumme aina yhteen kolmesta energiapolusta: kehittyminen, taantuminen ja kiertäminen.

Kun kehitymme, siirrymme pois karma- ja sielusykleistä.

Kun taannumme, siirrymme takaisin karma- ja sielusykleihin alemman taajuuden kera – kokemus on vienyt meidät takaisin haluun saada karmallinen täyttymys.

Ja kun kierrämme, toistamme karmasyklit, jotka kävimme juuri läpi.

On vain neljä tapaa, jolla energia liikkuu: eteenpäin, ylöspäin, alaspäin ja toisto. Eteenpäin liikkumisen myötä olemme lineaarisessa 3D-moodissa, siirtyen samalla polulla uusiin kokemuksiin, jotka ovat samalla energeettisellä aallonpituudella.

Ylöspäin suuntautuvan liikkeen myötä ylösnousemme ja nostamme värähtelyämme. Tätä energialiikettä käytetään parhaiten menemällä samalla eteenpäin, mutta tämä vaatii 5D-energiavärähtelyä.

”Alaspäin” merkitsee, että olemme valinneet osallistua alempaan taajuuteen, ja meillä on lisää oppitunteja opittavana siinä.

Ja toisto merkitsee juuri sitä: olemme toistuvissa sykleissä, koska emme pysty päästämään irti ja siirtymään eteenpäin. Karmaperintömme on liian voimakas, emmekä ole valmis päästämään vielä irti. Meillä on edelleen karmamissio toteutettavana, ja karma-agendamme haluaa vahvistusta, joten pysymme siinä vähän pidempään, riippumatta siitä miten vaikeaa se on. Jos olet valmis tutkimaan, miten vapaudutaan karmapolustasi, niin voit tulla mukaan CORE 4 Pillars of Karma Healing & Release Programiini tästä linkistä.

Tämä on ylösnousemuspolku. Sillä tavalla liikutamme energiaa elämässämme ja päätämme seuraavat askeleemme. Se näyttää paljon mutkattomammalta, kuin on, koska katsomme tässä vain energiaa – ei tunteita, yhteyksiä ja koko karmapolkua.

Mutta toukokuussa meillä on vaihtoehtoja harkita ja tilaisuuksia kokea monia energialiikkeitä – kaikki tietysti oman henkilökohtaisen kokemuksemme rajoissa. Tällä hetkellä tämä vaikuttaa kaikkiin. Siis kun käyt läpi tätä, muutkin ihmiset käyvät. Heillä on eri perspektiivi, eri karmapolku, sen lisäksi mikä heillä on sinun kanssasi, ja heidän karmapolkunsa ja heidän valintansa määräävät, mitä he tekevät.

Toukokuu on kuukausi, jonka nimi on sekä kysymys että toteamus (suom. huom. sama sana merkitsee mm. ”toukokuu, saada, voida, saattaa”). Kirjoitan tämän joka vuosi. Voimme pyytää lupaa: ”Saanko minä?” tai todeta: ”Minä voin/saatan”, mikä ei merkitse tiukkaa päätöstä, kuten sanoessamme: ”Minä teen.” Tässä sallimme itsellemme vaihtoehtoja. Voin tehdä yhden asian tai voin tehdä toisen asian, mutta tiedän, että minun pitää tehdä valintoja ja minulle on useampi polku avoinna.

Toukokuussa ei ole pimennyksiä – meillä oli niitä viime kuussa – mutta emme ole vielä valmiita niiden osalta. Pimennyksillä on pitkä vaikutusaika – puolesta vuodesta vuoteen, tai kauemmin – ja tuo pimennys 8.4. oli voimakas, joten se maleksii vielä jonkin aikaa. Voit lukea tuosta pimennyksestä Huhtikuun 2024 energiaraportista.

Meillä on isoja astro-tapahtumia 1.5. ja 2.5.:

Mars ja Venus ovat kumpikin kotimerkkinsä alussa, Marsin ollessa Oinaan 0 asteessa. Tämä on nollapiste, eläinradan alku. Se on eläinradan voimakkain piste, jota seuraa Kalojen 29 astetta. Ja mikä planeetta on melkein tuossa pisteessä? Neptunus – illuusion, petoksen, henkisyyden ja valaistumisen planeetta. Tämä on valtava alfa-omega-portaali, ja se vie meidät suurempaan henkiseen tiedostamiseen, minkä vuoksi näemme vimmaista toimintaa – paljon kaaosta, vääristämistä/perversiota ja (moraalista) rappeutumista. Muista, että kaaos on laskeutumisen/alamäen sivutuote – sitä on 3D:n hajoamisen myötä.

Jos ihmettelet voimakasta henkistä heräämistä ja liikettä tänä aikana, älä suotta, koska Neptunus on työskennellyt hiljaa taustalla vuodesta 2011, luoden hitaasti tilaa 5D-energialle ja purkaen illuusioita, petoksia ja hämmennysverhoja. Se lähtee Kaloista vasta vuoden 2026 alkupuolella.

Ja 2.5. Pluto alkaa perääntyä Vesimiehen 2 asteessa, ja se jatkaa perääntymistään takaisin Kauriiseen, roikkuen Kauriin 29 asteessa 2.9.–20.11. Pluto ei ole sen jälkeen Kauriissa 248 vuoteen (ja se on erittäin hyvä asia). Viimeinen lähtölaskenta, ja sitten Pluto Kauriissa, joka alkoi 2008, on lopultakin ohi. Samaan aikaan kun saatamme ajatella, että sillä oli katastrofaalinen vaikutus ja se aiheutti paljon vaikeuksia, se kuitenkin poisti illuusioverhon ja paljasti totuuden valtavista salaliitoista, korruptiosta, yhteiskunnan pilaantumisesta, ja paljon likaisia tekoja.

Tämä on vasta pintaa – oikea totuus on paljon pahempi, mitä olemme nähneet, mutta tämä kaikki puhdistetaan maaverkoista, kun jatkamme 5D-energian ja valon tuomista, joten älä vaivu epätoivoon. Emme voi hävitä taistelua pimeyttä vastaan, ellemme lakkaa säteilemästä valoamme.

Toukokuun uusi kuu on 7.5. Härän 18 asteessa, mikä tuo Saturnuksen yhdistelmään mukaan. Meillä on täysikuu 23.5. Jousimiehen 2 asteessa, joka muodostaa kivan kulman Plutoon, kun se perääntyy Vesimiehen 1 asteeseen. Ja Oinaan, Härän, Vesimiehen ja Kalojen planeettakeskittymä on lopultakin ohi, kun Venus siirtyy Kaksosiin 23.5., Jupiterin seuratessa 25.5.

Meillä on ollut tämä energiafokus kuukausia, ja se on aiheuttanut paljon mullistusta, mutta se on lopultakin ohi tässä kuussa. Ja vielä yksi asia, Merkurius lähtee perääntymisvarjostaan 14.5., joten sekin on ohi. Edessä ei ole ihan tasaista purjehtimista, mutta ainakin olemme pois myrskystä ja pääsemme vähän tyynemmille vesille.

Toukokuu on vaihtoehtojen, tilaisuuksien ja erinomaisten tulosten kuukausi, jos pysymme linjassa korkeimpien aikomustemme kanssa, pysymme fokusoituneena luomisvoimiimme energian liikuttamiseksi ja käsittelemiseksi, emmekä fokusoidu pimeyteen ja pelkoon. Ja muistakaa, että olemme täällä elääksemme ilossa, joten tehkää joka hetkestä iloinen. Käyttäkää kiitollisuusvoimaanne värähtelyn nostamiseen ja pitäkää valonne palamassa. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >