HomeViestejäJennifer Hoffman1.10.2023 - Lokakuun 2023 energiaraportti

1.10.2023 - Lokakuun 2023 energiaraportti

LOKAKUUN 2023 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
1.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tiedän, että tuntuu siltä, kuin olisimme loputtomassa kaaos-, hämmennys- ja katastrofikierteessä. Maailma tuntuu synkältä, ja olemme valmiita valon tulemiseen valaisemaan kaiken pimeyden pois. Sitä tapahtuu nyt, vaikka ei niin nopeasti, kuin haluaisimme. Vaikka tiedämme, että kaaos on hajoamisen sivutuote ja hämmennys on osa 4D-sillan ylitystä, se ei auta, kun olet seissyt 4D-sillan 5D-puolella odottamassa, että se käärittäisiin rullalle, jotta voisimme jatkaa ylösnousemusmatkaamme.

Sitä tapahtuu, ja olemme nähneet paljon tapahtuvan toukokuusta saakka ja myös kolmena viime vuotena, vaikka suuri osa siitä ei ollut juuri sitä, mitä luulimme sisältyvän ylösnousemuskokemukseemme. Emme odottaneet tyranniaa ja kontrollointia, eikä meidän kuitenkaan olisi pitänyt yllättyä tästä lopputuloksesta. Nyt siirrymme lokakuuhun, ja näemme valoa liikkuvan pimeyden yli. Oletko valmis? Saattaa tulla vähän hurjaksi, ja ehkä toivot, että sinulla olisi vielä ne päivät, jolloin "mitään ei näyttänyt tapahtuvan". Siitä huolimatta, kaikki sujuu hyvin, joten puhutaanpa Lokakuun energiaraportista.

***

Luulen, että olemme kollektiivisesti toivoneet vuoden 2023 olevan ohi, koska se on ollut rankka. Se on ollut heräämisitä ja oivalluksia, murskattuja illuusioita joka tasolla ja yritystä palauttaa elämämme normaaliksi, kolmen edellisen vuoden myllerryksen jälkeen. Mutta haasteista huolimatta, tämä vuosi on tuntunut lentäneen ohi, ja tässä sitä ollaan viimeisen neljänneksen alussa. Lokakuu tuo kovasti kaivattua muutosta, ja se on villikorttikuukausi, jolloin on kaksi pimennystä. Pluto alkaa kulkea eteenpäin, taas yhden USA:n Pluton paluun kera, on ylösnousemuksen laajentumista ja kiihtymistä, kasvava määrä ihmisiä 4D-sillalla, paljon tukahdutettua energiaa odottaa vapauttamista ja laajentunut kollektiivinen tietoisuus, joka kiihdyttää ylösnousemuspolkuamme ja 3D/5D-integrointia. Lokakuu voi olla dramaattisen jännittävä (sananmukaisesti "ladonpolttaja") tai sivunkääntäjä, ja kenties vähän kumpaakin. Se on ehdottomasti mielenkiintoinen, ja saamme ehkä tilaisuuden sanoa muutaman kerran: "Minähän sanoin."

Jos katselit Syyspäiväntasauslähetystäni 23.9., niin tiedät, että teimme niiden sielujen suru- ja traumaenergioiden kollektiivisen vapautuksen ja puhdistuksen, jotka ovat kaatuneet taistelussa yhteisöissämme, niiden joilta on riistetty henki ja niiden jotka ovat kuolleet yhtäkkiä ja väkivaltaisesti. Oppaani kehottivat minua tekemään tämän omalla alueellani, kun se on ollut monien taistelujen paikka 1700-luvun puolivälistä lähtien. Te jotka teitte sen, huomasitte suuren vapautuksen ja muutoksen asuinalueellanne. Tämä on ollut vapautumista osasta portaalinvartijamissiotanne, energia-ankkuritehtäväänne ja karmayhteyttänne paikkoihin ja niiden ihmisiin.

Teimme tämän puhdistuksen edesauttamaan uuden valon, uuden energian ja uusien taajuuksien saapumista. Se auttoi myös sulkemaan joitain hyvin muinaisia matalataajuisia portaaleja noilla alueilla, jotta uusia, korkeampivärähteisiä portaaleja voi avautua. Se auttaa nyt aloittamaan uusien energioiden virran, jotta te jotka haluatte, voitte lähteä ja uusia ihmisiä voi muuttaa sinne, ja se valmistelee alueita, joille muutatte, jos sen haluatte tehdä. Siellä asuvien ihmisten täytyi tehdä tämä, koska heillä on energiakoodit ja valoavaimet, jotka ovat erityisiä noille alueille, ja he ovat noiden alueiden energia-ankkureita ja portaalinvartijoita.

Olemme tehneet jo hyvin paljon, ja on vielä vähän työtä jäljellä, mutta edistymme. Menemme vielä tätä läpi vuoden lopun ajan, ja lokakuu on käännekohta tuossa prosessissa.

Jos muistat, olen sanonut monta kuukautta, että jakso toukokuusta elokuuhun ja syyskuuhun olisi energeettisesti aktiivinen, ja näin on ollut. Syyskuun loppuessa siirrymme lokakuun loppuunsaattamisten ja alkujen, mahdollisuuksien ja oivallusten 10-energiaan, ja sen teema on katarsis, joten kiinnitä turvavyö ja kiinnitä huomiota, koska haluat hyötyä tämän energian joka hiukkasesta.

Lokakuu on 10. kuukausi, ja 7-vuodessa (2023) sen arvo on numerologisesti 8, mutta october (lokakuu) merkitsee 8 ja se oli vuoden 8. kuukausi, ennen kuin kalenteria muutettiin 153 e.Kr ja vuosi alkoi maaliskuusta. Siis voisimme ajatella, että teknisesti ottaen lokakuussa lisätään uusi energiataso kuukauden numerologiaan.

Kahdeksan on keskipiste/napa, nollapiste, jossa on puhdas tasapainotila. Kahdeksan on todellisuuspeili, ”niin ylhäällä kuin alhaalla, niin sisällä kuin ulkona”. Se on valon ja pimeyden, henkisen ja aineellisen ja ihmisen ja jumalan täydellinen tasapaino. Silloin kun voimme saavuttaa tuon tasapainon maatasolla, voimme astua henkiulottuvuuksiin kokonaisena, yhtenäisenä ja työskennellä täydellisessä synkronissa hengen kanssa. Huomaa, että käytetään fraasia ”hengen kanssa”.

Emme tule henkisemmäksi ja sitten lopulta nouse yksisarvis- ja keijumaahan. Meistä tulee integroituneempi ihmis- ja jumala-aspekteissamme – ei polarisoituneempi henkisesti ja aineellisesti. Sen vuoksi meidän täytyy olla tietoinen erosta vastakkaisuuden/polaarisuuden ja kaksinaisuuden välillä, koska ne eivät ole sama asia. Kiinnitä huomiota ihmisiin, jotka eivät tiedä tuota eroa, ja käytä arvostelukykyä kuunnellessasi, mitä he sanovat. Tällä hetkellä on paljon henkisiä puoskareita.

10 on loppumisten ja alkamisten luku, ja se edustaa puhdasta potentiaalia ja toteutettua potentiaalia. 1 edustaa ainetta ja 0 edustaa potentiaalia. Numero 0 ei ole ei-mitään – se ei ole asia, se on puhdas potentiaali, energiaa joka on puhtaimmassa ja avoimimmassa muodossaan ja odottaa aikomusta antamaan sille polun tulla aineeksi.

Lokakuun numerologisen arvon ollessa 10, meillä on vaihtoehtona uudet alut, uudet käynnistykset ja uudelleenharkitut polut, mutta emme saa aloittaa alusta. Emme koskaan pyyhi pois menneisyyttä ja aloita alusta. Sen sijaan menneisyys on astinkivemme uusille ja erilaisille poluille tulevaisuudessa. Menneisyys sisältää muistoja, jälkiä ja lopputuloksia, jotka meidän täytyy muistaa. Ei niin, että voimme muistuttaa omasta typeryydestämme, vaan jotta voimme muistaa, mitä haluamme tehdä uudestaan ja mitä haluamme välttää.

Millaista elämä olisi ilman menneisyyden muistoja? Kuvittele, että täytyy opetella ajamaan joka kerta, kun nouset autoosi, koska sinulla ei ole muistikuvaa, mitä täytyy tehdä.

Lokakuussa on myös suuri määrä perääntyviä planeettoja, mitä meillä on ollut syyskuun alkupuolesta saakka, ja se esittää osaansa sen varmistamisessa, että pysymme täysin maadoittuneena nykyhetkeen ja siirrymme eteenpäin, ollen myös tietoinen menneisyyden kaikista työkalusta ja resursseista ja käyttäen niitä.

Menneisyys on hyödyllinen meille, ja luulen, että meidän täytyy löytää parempi tapa kuvata sen aseman vähentymistä, kuin sana ”vapautua/päästää irti”, koska emme oikeasti vapaudu menneisyydestä. Se on pysyvä ja ikuinen osa energiakenttäämme, ja siihen sisältyvät myös entiset elämäntapahtumat. Silloin kun meillä on tasapainoinen suhde menneisyyteen, käytämme siitä sen, mitä tarvitsemme, se palvelee oppaana, emmekä anna sen tulla hallitsevaksi energiaksi nykyhetkessä.

Silloin kun meillä on tasapainoton suhde menneisyyteen, se on jatkuvasti läsnäoleva muistutus epäonnistumisista ja heikkouksista, katumisista ja menetetyistä tilaisuuksista ja halusta käsitellä uudelleen tai aloittaa uudestaan, ja halusta mitätöidä valinnat ja päätökset, joiden tunnemme olevan vastuussa niistä sotkuisista haasteista, joita kohtaamme tänä päivänä.

Meidän pitäisi käyttää sanaa ”eläköityä” kuvaamaan, mitä teemme siirtäessämme menneisyyden tajuntamme eri alueelle. Sana ”retire” (eläköityä) tulee ranskankielisestä sanasta ”retirer”, joka merkitsee vetäytymistä, ja englanninkielinen sana on johdettu siitä.

Ajattele sitä – menneisyyden laittaminen eläkkeelle, työskentelemään toisella tavalla. Ollen tuhoamatta sitä, koska tuhoaminen ei ole mahdollista, vaan laittaen sen taustalle, jossa siihen voidaan viitata tarvittaessa. Meidän täytyy antaa menneisyydelle työtehtävä, jotain muuta kuin käyttää sitä muistuttamaan itseämme jokaisesta harha-askeleesta, huonosta valinnasta, hukatusta tilaisuudesta ja jokaisesta asiasta, jonka uskomme tehneemme väärin. Kun laitamme menneisyyden eläkkeelle, sallimme nykyisyyden tulla etualalle, viisaan ja kokeneen edeltäjänsä opastamana ja tukemana.

Tämän kuukauden energiateema on katarsis, joka merkitsee muinaiskreikaksi syvää puhdistusta tai puhdistumista, ja se antaa meille idean siitä, mitä kohtaamme. Luulen, että tämä puhdistuminen ei ole lempeä kylpy lämpimässä ja ihanantuoksuisessa vedessä. Luulen sitä enemmän sellaiseksi puhdistukseksi, joka tapahtuu ruokamyrkytyksen, oksetusaineen tai hyvin vaikean, vuorokauden mittaisen vatsainflunssan myötä.

En usko, että se on todella kamala, mutta se saattaa olla ikimuistoinen, eivätkä suurimmat haasteet tapahdu kaikille tai kaikkia varten. Mutta luulen, että se on suurta ja hyvin näkyvää. Olemme jo nähneet vähän sitä tapahtuvan syyskuun lopussa.

Emmekä voi puhua katarsiksesta puhumatta myös Herxheimerin tai herx-reaktiosta. Tämä on fyysinen reaktio, joka voi tapahtua myrkynpoiston aikana, jolloin vapautuvat myrkyt ovat liikaa kehon immuunijärjestelmälle ja luonnollisille puolustusmekanismeille, ja voi sairastua, ennen kuin vointi paranee. Energiatasolla saatamme saada herx-reaktioita, kun päästämme eläkkeelle, päästämme vapaaksi ja torjumme ne asiat, jotka eivät ole enää harmoniassa, relevantteja ja tarpeellisia matkallamme tänä päivänä. Se tunnetaan myös parantumiskriisinä, jossa parantumisprosessi tuo ensin suurempia haasteita, koska aloittaessamme parantumis- ja tyhjennysprosessin, kaikki tulee esiin.

Tässä ei ole tuomitsemista, ainoastaan uudelleenarviointia ja eläköitymistä, kun lähdemme salaisten surujemme ja hiljaisten kyyneltemme epämukavuusalueelta ja siirrymme enemmän iloiseen ja ilontäyteiseen elämiseen.

Puhutaanpa nyt lokakuun pimennyksistä, joiden avajaisnäytös oli täysikuu (ja superkuu) 29.9. Aloitamme lokakuun tuon täysikuun resonoidessa edelleen ympärillämme – ja kaikkien niiden aspektien, joita se tuo. Kun katsoin tuon täysikuun astrologista karttaa, huomasin, että siinä oli hyvin samanlaisia aspekteja, kuin Harmonisen konkordanssin (marraskuussa 2003) ja Harmonisen konvergenssin (1987) kartoissa, kummassakin kartassa on harvinaisia ja hyvin synkronoituja aspekteja useimpien tai kaikkien planeettojen välillä.

Lokakuu alkaa useimpien planeettojen sekstiilillä ympäri eläinrataa, alkaen pohjoissolmusta Oinaassa jatkuen Neptunukseen Kaloissa, mikä luo vahvistunutta voiman ja harmonian värähtelyä.

Se on myös alfa-omegaportaali, jossa meillä on eläinradan henkisen pyhiinvaelluksen koko asteikko, alkaen kuunsolmusta Oinaassa ja päättyen Neptunukseen Kaloissa. Nämä ovat eläinradan kaksi kulmakiveä, ja ne toimivat nyt harmoniassa. Ajattele, että käytössäsi on kaikki työkalut ja resurssit, joka tasolla. Aineelliset työkalut joita tarvitset 3D-elämääsi varten, ja henkiset työkalut joita tarvitset 5D-elämääsi varten, ja tilaisuus tuoda ne nyt yhteen.

Meillä on uuden kuun auringonpimennys Vaa’assa 14.10. Se on jo itsessään voimakas, mutta se on myös avajaisnäytös täydellisestä auringonpimennyksestä 8.4.2024, joka ylittää koko Pohjois-Amerikan mantereen. Viimeksi muistan nähneeni täydellisen auringonpimennyksen USA:ssa 1990-luvun alkupuolella, ja muistan, että klo 13 iltapäivällä ulkona oli lähes täysin pimeää. Tämä pimennys on kuusi kuukautta 20.4. kuunpimennyksen jälkeen, jossa Härkä oli voimakkaasti läsnä, ja se on villikortti – odota yllätyksiä.

Sitten meillä on vastaava täysikuun kuunpimennys 28.10. Härässä, muistuttaen huhtikuun ja toukokuun 2023 pimennyksiä, joissa meillä on voimakkaita Härkäaspekteja. Se muistuttaa myös marraskuun 2003 Härkäpimennystä. Venus on hyvin aktiivinen kummassakin lokakuun pimennyksessä, sekä rakastavana, hemmottelevana ja anteliaana Härkämesenaattina että Vaa’an oikeudenmukaisuutta etsivänä ja tuhoavana Kali-voimana. Venus hallitsee niin Härkää kuin Vaakaa, ja tässä kuussa saamme ilmaista Venus-arkkityypin kumpaakin puolta – kauneutta rakastavaa sekä voimakasta ja vaativaa puolta. Vaaka hallitsee tasapainoa ja suhteita sekä ”julkisia vihollisia”, joihin viitaan mieluummin ”vastustajina/vastapuolina”.

Olisiko sinulle yllätys tietää, että ihmiset jotka ovat suurimpia kriitikkojasi, energiataakkojasi ja jotka tuomitsevat sinut ankarimmin ja ovat kateellisia sinulle, näkevät sinut vastustajana tai kilpailijana? He todellakin haluavat sinun himmentävän valoasi, mutta se johtuu siitä, että he tietävät sinun olevan parempi. He eivät halua sinun yhdistyvän kanssaan siitä pelosta, että heidät havaitaan puutteelliseksi. Ja he pelkäävät, että paljastat totuuden siitä, keitä he ovat – jonkin totuuden jota he kykene kohtaamaan. Tämä on lokakuun ongelma, erityisesti pimennysten myötä, joten ole valmistautunut ja käytä erottelukykyä kaikissa suhteissasi.

Meillä on hyvin paljon planeettatoimintaa lokakuussa. Venus pääsee lopultakin pois perääntymisvarjostaan 8.10., ja sitten Mars on neliössä Plutoon 9.10., hyvin räjähdysherkkä aspekti. Pluto lähtee vihdoin eteenpäin 11.10. peräännyttyään lähes kuusi kuukautta, ja sillä on myös sen viimeinen lähikosketus USA:n Pluton paluuseen (joka tapahtuu joka 248. vuosi).

Seuraavana päivänä Mars siirtyy Skorpioniin, jonka hallitsija Pluto on. Mutta Mars on Skorpionin perinteinen hallitsija, joten meillä on Skorpionin triplatoimintaa 24.10. saakka, koska Merkurius on myös Skorpionissa. Ja se tuo Uranuksen mukaan tähän sekoitukseen, koska Skorpioni on vastapäätä Härkää, jossa Uranus kulkee tällä hetkellä. Hauskaa aikaa! Pidä huolta, että olet valmistautunut kaikkeen, koska toiminta on voimakasta ja nopeaa.

Jos siinä ei ole riittävästi toimintaa sinulle, niin Saturnus on Kalojen 0-asteessa 28.11. saakka ja lakkaa perääntymästä 6.11. Minusta Saturnus Kaloissa on yksi voimakkaimmista aspekteista, joka meillä on tällä hetkellä, koska se vie 1990-luvun alun henkisen heräämisen uudelle tasolle. Tuolloin ylösnousemuspolkumme nipin napin esiteltiin meille, menimme siihen pää edellä 2003, saavutimme ylösnousemuksen 2.0 tammikuussa 2022, ja olemme olleet kohotetulla ja laajentuvalla kehityskaarella siitä lähtien.

Tässä kuussa siirrymme hypervauhdin uudelle tasolle, joten jos ajattelit muutaman viime kuukauden menneen nopeasti, katso, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Muista vain, että kun jatkamme tätä ylösnousemusrataa, integroimme uutta informaatioita ja meillä on uusia työkaluja ja resursseja, joiden kanssa työskennellä. Kyllä, jotkut asiat ovat vaikeita, kuten pettyminen ihmisiin, joita luulimme ystäviksemme ja jotka rakastivat meitä (tavalla jolla halusimme olla rakastettu), totutellen uusiin energiapolkuihin, kun päätämme elämien karmakiertoja, sielumissioita, portaalinvartijarooleja ja energia-ankkuritehtäviä. Olemme liikkeellä, ja on aika astua tavoittelemaan iloisimpia vaihtoehtoja ja tilaisuuksia. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >